Alături de mine va rog,HPV

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Marinralucaelena Avatarul lui Marinralucaelena

2 mesaje
Membru din: 16/05/2016

Buna! Am 22 de ani. Totul a fost bine pana acum un an, aveam o viata normala pana am mers la control la ginecolog deoarece aveam niste scurgeri vaginale ciudate si am vrut sa merg. Era foarte relaxata deoarece cu un 2 ani in urma aveam aceleași simptome si am aflat ca am candidoza care s-a tratat. Eram sigura ca asta este si acum, m-am dus râzând la citirea rezultatelor, cand am aflat ca am HPV. Nu stiam ce inseamna nu stiam nimic am fost socata,tremuram si eram speriata. Am fost cu 2 baieti, unul este si actualul iubit. Mi-am facut testul pentru HPV si am HPV 16,6 si inca 2.. Am urmat un tratament cu ovule deoarece am si o rana pe Col. Am mers la colposcopie de 2 ori si mi-a spus ca rana este in curs de vindecare si daca nu, trebuie sa fac conizatie. Incerc sa ma educ sa am un stil de viata sănătos dar sunt foarte speriata. Plâng mereu, nici cu iubitul meu nu mai pot fi la fel deoarece am stări de disperare. Peste tot citesc, ca voi ajung la cancer! Imi doresc copii, sunt tânara. Am facut din nou papanicolau si astept rezultatele. Prima data mi-a iesit ascus acum este posibil sa fie mai bine? Sau merge înspre rau? Va rog sa scrieți cele care ati trecut prin asta, ce sa fac! Va multumesc si multa sănătate!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Singurele sfaturi si pareri de care ai nevoie , sunt cele venite din partea medicului !Urmeaza cu restrictie tratamentul si indicatiile date de medic.
Din moment ce ti s-a spus ca rana se vindeca , inseamna ca totul este spre bine , gandeste pozitiv , sunt foarte cazuri care s-au vindecat , ceea ce-ti doresc si tie nu este atat de grav , hpv-ul tratat in faza incipienta ,nu va ajunge la un stadiu avansat !
Exista tratamente care nu te vor afecata pt a avea copii .
Insanatosire grabnica si sper sa revii cu vesti bune
Raporteaza abuz de limbaj