Setari Cookie-uri

O problemã complicatã

Povestea mea stã în felul urmãtor:
Suntem împreunã de 7 ani și de atunci este singura femeie cu care am fost. Fidelitatea, din punctul meu de vedere, este principala piatrã de temelie a unei relații. Nu am cãutat și nici nu o sã caut o altã femeie pentru a rezolva sã spunem micile imperfecțiuni din viața sexualã.
Avem o viațã sexualã activã în care amândoi ajungem la orgasme, ea are și 3-4 într-o partidã de amor. Nu neapãrat cã sunt eu mare macho, așa e constituția ei și mie îmi place sã își le ofer. Fie cã i le ofer oral și apoi normal, fie cã i le ofer doar normal. Ea mi-a oferit sau a încercat sã îmi ofere sex oral, dar mai mult la insistențele mele. Nu știe, nici nu vrea sã învețe și pentru cã nu vreau sã o chinui am renunțat. Am mai bãtut unele apropouri și urmãtorul oral a venit dupã mai bine de un an și a fost dezamãgitor și m-am hotãrât sã nu o mai chinui. Am gãsit plãcere între sâni, acolo nu are probleme.
Faza e cã în pat cel care conduce sunt doar eu. Chiar dacã ea are inițiativa și vine la mine, tot eu sunt cel care conduce. De fiecare când am încercat altã poziție am discutat despre și a acceptat. Acum avem practic rutina noastrã - întâi ea și apoi eu. Când îi propun o nouã poziție o acceptã și dacã e ok o încercãm mai des.
Eu îi ofer tot în pat, o sãrut peste tot, chiar dacã sã spun așa nu existã reciprocitate. Ceea ce îi ofer bineînțeles cã îmi produce și mie plãcere, nu simt cã sunt exploatat sau ceva de genul. Nu îmi cere, dar nici nu refuzã. Chiar dacã e o femeie normalã care a trecut printr-o sarcinã și o cezarianã și corpul ei a avut de suferit în continuare ei îi ofer totul. Poate o sã li se parã unora ciudat, dar corpul ei mã atrage mai mult ca înainte.
Ajung acum și la problema mea - faptul cã mi-aș dori ca ea sã aibã inițiativa. Sã profite, dacã pot spune așa, dar sã vinã de la ea, sã mã domine și ea uneori. Mã gândesc cã aceastã problemã pleacã de la faptul cã eu nu primesc sex oral, cred cã în subconștient se produce o fricțiune - nu reușește sã înțeleagã cum de ofer tot și apoi tot eu sunt cel care conduce partidele de amor.
Sã vorbesc cu ea despre asta nu știu cât ar ajuta - așa e firea ei. Nu pot eu sã fac din ea o dominatoare nicicum. Îmi place tot ceea ce fac, îi ofer totul din plãcere și așa o sã continui. Am ceva timp decât încerc sã gãsesc o soluție, aș vrea sã îi spun când suntem în pat, dar dupã ce îi vãd corpul și o ating trec peste.
Mã gândesc totuși sã nu ajung la altceva, mintea omului reacționeazã uneori neașteptat. M-am gândit sã merg și la un psiholog, dar nu știu dacã sã îi spun și ei.
Vã mulțumesc și pentru simplul fapt cã m-ați "ascultat".
wencezlas
Postat pe 8 Septembrie 2016 20:44
De la: wencezlas, la data 2016-09-08 20:44:24Povestea mea stã în felul urmãtor:
Suntem împreunã de 7 ani și de atunci este singura femeie cu care am fost. Fidelitatea, din punctul meu de vedere, este principala piatrã de temelie a unei relații. Nu am cãutat și nici nu o sã caut o altã femeie pentru a rezolva sã spunem micile imperfecțiuni din viața sexualã.

.......................................................................

Presupusa problema prezentata de tine nu exista, domnule draga, partenera ta nu este la fel ca tine, la fel de deschisa in ceea ce priveste manifestarea iubirii, in timp ce faceti dragoste, nu este femeia lipsita de inhibitii, astfel incat, sa iti raspunda in acelasi mod, in care, intelegi sa faci dragoste cu ea !Nu este femeie dominatoare, nu a fost si nici nu va fi vreodata, asa este construita, nu ii poti cere ceva, care nu o caracterizeaza ! In iubire, daca oferi ceva, nu poti impune sa ti sa raspunda la fel, caci nu am mai putea vorbi de iubire ! Daca simti ca iubita ta te iubeste din tot sufletul, modul cum reactioneaza cand va iubiti nu conteaza foarte mult, caci iubirea tine de spirit, si, mai putin, de trup ! Esti un barbat pasional, care se implica total in timpul actului sexual, dar daca iubita ta nu este genul de femeie, care sa te copieze, nu trebuie sa fii mahnit din aceasta cauza, iubirea inseamna mult mai mult, decat modul cum faci dragoste !

Iti place sa fii condus in timpul partidelor de amor, nu este ceva gresit, dar nu poti face prea multe daca iubita ta nu este acel gen de femeie, daca o iubesti sincer, accept-o asa cum este !Este o femeie "linistita", nicidecum expansiva in timpul actului sexual, chiar daca are orgasme multiple, nu este nimic rau in asta !
Daca va impliniti in momentul in care sunteti impreuna, problema ta devine lipsita de importanta !Ea nu este ca tine, trebuie sa accepti asta, daca o iubesti ! Voi barbatii, trebuie sa intelegeti ca iubirea nu inseamna, NUMAI sex oral dorit sau impus, este cu totul altceva ! Nu poti forta femeia sa fie ceea ce nu este si sa faca ceea ce nu ii place si nici nu doreste ! Daca o iubesti, iubeste-o asa cum este si cum ti se daruieste!!
kudika_15804
Postat pe 9 Septembrie 2016 07:17
Problema existã și e la mine.
Nu e vorba de sexul oral, în 7 ani de relație îmi ajung degetele pentru a numãra dãțile când l-am primit. Ultima datã când s-a întâmplat am oprit-o pentru cã trecuse foarte mult timp de când primisem și am simțit cã nu e ok și se chinuie. Capitolul ãsta l-am încheiat, pot trãi fãrã și nu vreau sã o mai chinui. Dorința existã, dar o iubesc prea mult pentru a face din asta o problemã.
Orice problemã sau dorințã legate de viața sexualã le-am discutat cu ea în momentele intime și în continuare o sã fac la fel. Îmi doresc foarte mult momente intime cu ea, iar dupã ce o sãrut și îi ating corpul dispar toate gândurile. Mã dedic total ei, dar în același timp am și satisfacțiile mele atunci când conduc actul sexual. Ajungem amândoi la orgasme fãrã probleme.
Dorința mea e ca soția sã conducã mãcar o parte a partidelor de amor.
Simt cã am evoluat foarte mult în relație și nu știu dorința asta a mea în ce ar putea sã se transforme. Sunt tot mai atras de corpul ei și momentele intime sunt tot mai intense și cu atât mai mult îmi doresc ca ea sã preia inițiativa.
Nu aș dori sã îi spun nimic, ea e o fire blândã și nu pot sã o transform în dominatoare. Dacã îi spun ceva legat de dorința mea mã gândesc sã nu se supere, sã nu ajungã sã gândeascã cã nu sunt mulțumit de ea și sã considere cã mã dezamãgește.
Simt totuși cã evoluãm din toate punctele de vedere și cã dorințele noastre se transformã și ele. Simt cã am descoperit o altã femeie dupã ce a nãscut și corpul ei mã atrage mult mai mult ca înainte. Lucrul ãsta mã surprinde cãci înainte era activã, fãcea sport, iar acum poartã urmele unei sarcini, ale unei operații, sânii îi sunt altfel, dar pentru mine e cea mai frumoasã. De la faptul cã sunt atât de atras de corpul ei s-a manifestat mai puternic dorința de a o vedea cã are inițiativa.
Și sã exprim gândurile aici într-un anonimat simt cã ajutã. Mulțumesc pentru rãspunsuri.
wencezlas
Postat pe 9 Septembrie 2016 09:26
De la: wencezlas, la data 2016-09-09 09:26:32Problema existã și e la mine.
Nu e vorba de sexul oral, în 7 ani de relație îmi ajung degetele pentru a numãra dãțile când l-am primit. Ultima datã când s-a întâmplat am oprit-o pentru cã trecuse foarte mult timp de când primisem și am simțit cã nu e ok și se chinuie. Capitolul ãsta l-am încheiat, pot trãi fãrã și nu vreau sã o mai chinui. Dorința existã, dar o iubesc prea mult pentru a face din asta o problemã......................................................................

Deci realizezi faptul ca iubita ta nu este exploziva ca tine, acea liniste si blandete din interiorul ei se reflecta pana si paliditatea intiativei ei, in momentele intime, este docila, nu ii place sa iasa in fata, dar te iubeste in felul ei bland, expunandu-ti intreaga fragilitate, dar si orgasmele multiple, care, de ce sa nu recunoastem, sunt manifestari firesti, in timpul actului sexual !Nu este rau ca ii admiri trupul, femeile, care devin mamici, se transforma, capata o frmusete aparte data tocmai de maternitate, putini barbati stiu sa simta si sa adore o astfel de frumusete ! Iubeste-i corpul, este normal sa se intample astfel, doar trupul face parte din orice fiinta umana!
Atat timp cat comunicarea, mai ales, in momentele intime, exista, nu iti mai face probleme, cat timp iubita ta raspunde pasiunii tale, cata vreme sunteti compatibili in ceea ce priveste exprimarea sentimentelor, nu te agita pentru faptul ca nu esti dominat de partenera ta !Cred ca aceasta dorinta ai avut-o dintotdeauna, ai sperat ca iubita ta sa fie o "tigroaica" in pat, dar sperantele tale nu s-au concretizat, decat intr-o blandete venita din partea partenerei, care te-a nemultumit, cu siguranta !

Domnule draga, iubirea voastra se reflecta in dorintele voastre comune, respectati-le!Trebuie sa intelegi, iubita ta nu este vulcanica, este doar o apa lina, de ses, accepta aceasta idee !

Nu fi nepoliticos cu iubita ta ! Iubeste-i calmitatea, caci nu este un defect ! Comuniunea dintre voi este aproape de perfectiune, nu produce nise in interiorul ei, doar pentru simplul fapt ca doresti sa fii condus in timpul actului sexual !Este un aspect infim, la care, totusi, ar fi trebuit sa te gandesti cu mult timp in urma ! NU avea asteptari senzationale la prietena ta, caci nu vor fi, ea te iubeste in felul ei !Cine este perfect ? Domnia ta esti perfect in momentele intime ? Nu cred ! Cred ca si iubita ta ar avea ceva de spus in aceasta directie, dar presupun ca este si o persoana discreta ! Iubirea, da, este perfecta, dar partenerii nu au fost niciodata astfel, de cand este omenirea pe pamant! Evoluati in iubire, dar fara impuneri ale vointei !
kudika_15804
Postat pe 9 Septembrie 2016 15:27
Îi iubesc sufletul și îi ador trupul. Într-adevãr are o frumusețe aparte venitã din faptul cã a devenit mamã. Cred cã din timpul sarcinii am început sã o vãd altfel, a fost o mãmicã sexy. Nu am putut face nimic în timpul sarcinii și așteptarea a fost lungã. Dupã ce am reluat partidele de amor am gãsit un trup schimbat, fragil de care trebuia sã am grijã. Cel puțin zona unde a fost operatã o acopãr cu sãrutãri și am grijã sã nu o rãnesc. Trupul soției devenitã mamã are ceva care mã atrage enorm.
E docilã în pat și mã lasã pe mine sã conduc. Eu sunt destul de pasional, o domin și bineînțeles cã îmi place. Faptul cã are orgasme multiple mã bucurã, știu când are, știu unde sã o ating, cum sã mã mișc. Pânã la urmã ea nu îmi spune cã ar mai vrea, mã lasã pe mine sã fac ce vreau. Așa am ajuns și la 5 într-o partidã de amor.
Chiar nu vreau sã stric ceva în relație, nu aș vrea sã o întristez.
Mã gândesc totuși cã evoluția noastrã în intimitate a plecat tot de la mine. Eu am început sã îi ofer sex oral și l-a acceptat - îi place, știu cã vrea pentru cã are grijã sã fie mereu curatã. Eu am introdus pozițiile noi, majoritatea le-a acceptat, unele îi oferã plãcere și i le ofer mai des. Despre sex anal am stabilit cã nu va fi vorba - nu ne dorim niciunul. Am început în urmã cu ceva timp sã cobor cu sãrutãrile în acea zonã și m-a acceptat. Îmi place ca atunci când îi ofer sex oral sã mã joc și în acea zonã.
Iubesc tot ceea ce fac cu ea și chiar dacã aș dori sã o vãd cã mã dominã. Dar e blândã, iubitoare și o sã o apreciez. Sper ca dorințele mele sã rãmânã la nivelul actual.
wencezlas
Postat pe 9 Septembrie 2016 18:38
De la: wencezlas, la data 2016-09-09 18:38:41Îi iubesc sufletul și îi ador trupul. Într-adevãr are o frumusețe aparte venitã din faptul cã a devenit mamã. Cred cã din timpul sarcinii am început sã o vãd altfel, a fost o mãmicã sexy. Nu am putut face nimic în timpul sarcinii și așteptarea a fost lungã. Dupã ce am reluat partidele de amor am gãsit un trup schimbat, fragil de care trebuia sã am grijã. Cel puțin zona unde a fost operatã o acopãr cu sãrutãri și am grijã sã nu o rãnesc. Trupul soției devenitã mamã are ceva care mã atrage enorm.................................................................................

In regula, am inteles tot ce trebuia inteles ! Insa, ce trebuie sa intelegi domnia ta ? Pai, tocmai ai tastat ideea de final, in comentariul de mai sus, citez :

" Chiar nu vreau sã stric ceva în relație, nu aș vrea sã o întristez."

Si vei fi inspirat daca te vei opri din a te gandi de ce iubita ta nu preia fraiele in momentele voastre intime, stiu, este o problema, care te apasa, dar nu toti oamenii sunt la fel ! Daca, totusi, vei face imprudenta de a forta nota, s-ar putea sa fii respins, deci dezamagit ! Nu cere mai mult, decat esti capabil sa primesti !

Domnule draga, viata de cuplu este un univers de senzatii si trairi, viata intima fiind apogeul comuniunii spirituale si trupesti dintre doi oameni ! Ti-am citit raspunsul prezentat detaliat in ceea ce priveste activitatea voastra intima, eu, una, l-am anticipat in gandul meu, dar detaliile intime ar trebui sa ramana INTIME, deci sa va priveasca DOAR pe voi doi !Am inteles buna ta intentie, ai incercat sa ne determini sa iti intelegem nemultumirea, dar modul cum va condimentati partidele de amor nu privesc pe nimeni, deci viata voastra privata ramane si va trebui sa ramana intre peretii dormitorului vostru !

Respecta-ti relatia, asa cum decurge ea, iubeste-ti partenera, discutati deschis si incercati sa va acceptati neputintele, in primul rand, neputinta de a-l accepta pe celalalt, asa cum este el structurat, fizic si psihic ! Aveti un copilas, sa va traiasca, existenta unui copil schimba viata partenerilor, o imbogateste cu trairi noi si emotii, care se pot reflecta si in viata intima ! Atat timp cat va exista respect intre voi doi, va exista si iubire ! Restul se mai poate rectifica pe parcurs, atat cat este permis !

kudika_15804
Postat pe 9 Septembrie 2016 21:30
Rãspunsul este simplu: nu toate persoanele se comporta la fel ( nu doar in pat ci in diverse împrejurãri). Asta este firea ei. Daca ar face-o doar de dragul tãu ar însemna ca ai parte de un fals. Așa ca, accept-o așa cum este.
maria_doina
Postat pe 18 Septembrie 2016 11:48
,,Daca ar face-o doar de dragul tãu ar însemna ca ai parte de un fals,, -complet fals. Din experienta proprie iti spun ca la inceput partenera mea a fost reticienta,dar de dragul relatiei a excelat.Acum o face din placere.
nescafe4ever
Postat pe 11 Octombrie 2016 15:09
Offfff, ce probleme au unii!!
kudika_973046
Postat pe 13 Octombrie 2016 18:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ma ce prosti 38 De la: deep_silence 11 Septembrie 2010 20:20
Chiloti patati 90 De la: broscoiu 11 August 2012 12:33
ce ati face voi fetelor daca var propune cineva sa faceti sex 148 De la: mikela_my 5 August 2009 14:55
amanta (?!) 65 De la: ytu 7 Ianuarie 2010 22:02
Hot Angeles Erotic Masaj 2 De la: Eva32 18 Octombrie 2011 00:32