Setari Cookie-uri

Pãrinții sunt contra lui ..

Sunt împreunã cu acest bãiat de 8 luni , iar de 8 luni pãrinții mei îmi tot spun sa o termin cu el pentru ca au o parere proasta despre el dar de fapt el este un om minunat. Eu nu vreau sa fac asta , pot sa spun ca îl iubesc . Ai mei vorbesc foarte urat de el știind ca baga bani la aparate și fumeazã. S-a auzit ca eu i-as da bani sa își ia țigãri sau asta au inventat pãrinții mei . Ce as putea sa le spun și cum as putea sa le explic ce simt pentru el ? Sincer nu mai suport sa stau asa în fiecare zi , au ajuns sa ma intrebe intr-una cu cine sunt afara și sunt nevoita sa ii mint ,iar el se simte prost . Am ținut sa mentionez asta mai la sfârșit, am 15 ani și vreau doar sa îl accepte , atât. Sunt conștienta ca sunt mica dar nu as mai vrea sa ma streseze atât pe subiectul asta ..
Chiar vreau niste sfaturi de la cineva .. pana la urma și ei au fost adolescenți și s-au îndrãgostit mãcar o data..
Mulțumesc anticipat.
kudika_1018496
Postat pe 20 Septembrie 2016 17:19
De la: kudika_1018496, la data 2016-09-20 17:19:18Sunt împreunã cu acest bãiat de 8 luni , iar de 8 luni pãrinții mei îmi tot spun sa o termin cu el pentru ca au o parere proasta despre el dar de fapt el este un om minunat. Eu nu vreau sa fac asta , pot sa spun ca îl iubesc . Ai mei vorbesc foarte urat de el știind ca baga bani la aparate și fumeazã. S-a auzit ca eu i-as da bani sa își ia țigãri sau asta au inventat pãrinții mei . Ce as putea sa le spun și cum as putea sa le explic ce simt pentru el ? Sincer nu mai suport sa stau asa în fiecare zi , au ajuns sa ma intrebe intr-una cu cine sunt afara și sunt nevoita sa ii mint ,iar el se simte prost . Am ținut sa mentionez asta mai la sfârșit, am 15 ani și vreau doar sa îl accepte , atât. Sunt conștienta ca sunt mica dar nu as mai vrea sa ma streseze atât pe subiectul asta ..
Chiar vreau niste sfaturi de la cineva .. pana la urma și ei au fost adolescenți și s-au îndrãgostit mãcar o data..
Mulțumesc anticipat.



Serios ? Copila, asculta-ti parintii !Nu esti adolescenta, mai ai cativa anisori de trait, pana vei ajunge la varsta adolescentei ! Esti o copila inca !Nu a inceput scoala ?
kudika_15804
Postat pe 21 Septembrie 2016 06:47
Adolescent ești de la 13 ani .
A început scoala , dar pe lângã asta nu pot face și altceva? Haideți sa o luam logic nu imi vorbiți la modul de "copila" .
Aveți o vârstã, ați uitat cum era când ați avut și voi varsta asta ? Indiferent ca înainte erau alte vremuri.
kudika_1018496
Postat pe 21 Septembrie 2016 21:18
Fetit-o draga, pt ca esti inca o fetita, dupa cate cunosc eu fetitele inca trebuie sa asculte orbeste de parinti si in cazul tau bag mana in foc ca tu nu vei asculta pt ca esti probabil un adolescent inversunat si cuvantul nu este tot ce ti-a ramas din vocabularul romanesc. Daca tu nu fumezi ar trebui sa ti cont sa alegi pe cineva care nu fumeaza. Acest viciu la varsta ta te va acapara si pe tine in loc sa il faca pe el sa se abtina. Jocurile de noroc oricat de mici si jucause, placute si nimicuri le consideri in prezent pe parcurs se vor agrava, banii vor lipsi, mancare, imbracaminte etc. tu esti prea micuta sa intelegi si probabil vrei cu dinadinsul sa faci in ciuda parintilor. Daca rupi relatia cu el acum, iti va fi mai usor sa treci peste orice decat daca te vei afunda mai mult. Eu una te-as fi fost pedepsit strasnic sa iti treaca cheful de a itistrica un viitor bun, promitator pe un baiat care nu da doi bani pe tine ca fumeaza in fata ta si tu inhalezi nesimtirea lui. Dar din nou, nu cred ca ai puterea de a intelege acest lucru la varsta ta, insa in locul tau as asculta de parinti. De ce naiba nu astepti sa mai cresti si sa alegi un partener cand vei avea mai mult creier, ca oricum pana pe la cel putin 18 ani creierul inca mai duce lupte de development.
mariacristinapp
Postat pe 27 Septembrie 2016 01:10
De la: kudika_1018496, la data 2016-09-21 21:18:17Adolescent ești de la 13 ani .
A început scoala , dar pe lângã asta nu pot face și altceva? Haideți sa o luam logic nu imi vorbiți la modul de "copila" .
Aveți o vârstã, ați uitat cum era când ați avut și voi varsta asta ? Indiferent ca înainte erau alte vremuri.



Insusi acest raspuns denota lipsa ta de gandire, dar esti o copila, poti fi inteleasa !

Draga mea, daca simti nevoia de un barbat, nimeni nu te poate retine de la a-l avea, este cunoscut faptul ca, copilele din ziua de astazi sunt ca niste pisicute intrate in calduri, mult prea devreme as spune ! Vrei gandire logica ? Iat-o !

In momentul in care vei fi capabila sa iti stergii mucii de la nas, cand iti vei spala chilotii singura, cand te vei sustine material, fara ajutorul parintilor, atunci sa afirmi ca poti face si altceva in afara scolii ! Pana atunci, invata sa iti asculti parintii si, macar din cand in cand, mai citeste o carte !

Hai sa iti spun un secret, cand aveam varsta ta, ma prezentam la olimpiade scolare, intelegi ? Imi pierdeam timpul citind, scriind, lucrand la materiile care imi placeau, dar nu cred ca stii ce inseamna toate acestea !

Fata draga, va veni si timpul cand va trebui sa ai o viata amoroasa, este firesc, dar totul se traieste la timpul potrivit !
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2016 07:12
el ce varsta are?
primu meu gand e ca parintii constientizeaza ca nu e virgin si ca probabil o sa indrepte lucrurile in directia asta, si nu vor sa o faci la 15 ani.

eu ce sa zic, poti vorbi cu ei direct despre lucrul asta. afla motivele pentru care nu vor sa se intample asta.
desi sunt destul de previzibile , e bine sa fie totul dat afara.
vorbeste deschis cu ei, cerele argumente.
sunt sanse destul de mari ca ei sa aiba o inteligenta emotionala mai buna ca tine.
naiba si la 40 de ani inveti si iti schimbi parerea despre lucruri dar la 15.
la 15 in 10 minute te porti intoarce 180 sincer, iti poti inversa intregul sistem de valori, ce azi e atragator maine poate fi dezgustator
C4li
Postat pe 7 Decembrie 2016 11:59
iar daca vrei experienta personala. prima mea iubire a fost obsesie, cum cred ca e la majoritatea. si dupa ce s a consumat nu am mai simtit nimic.
omul ala nu era atragator pentru mine nici fizic nici psihic.
dar a fost o experienta grozava care m a facut sa ma cunosc mai bine,
mereu plusez pe partea asta cu experienta, e bine sa o strangi.. atat timp cat ai cap si stii sa o analizezi, si nu o lasi sa te impinga in directii gresite, tragand concluzii pripite
C4li
Postat pe 7 Decembrie 2016 12:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma simt singura si lui nu-i pasa! 22 De la: Domina1828 12 Aprilie 2011 17:19
il iubesc si il vreau inapoi langa mine 44 De la: kudika192051 22 Octombrie 2012 13:06
Indragosita de alt baiat 3 De la: Barbie30_ 28 Iunie 2011 02:50
am nevoie de cateva pareri, pls... 14 De la: elle26 28 Iulie 2009 11:34
Cum pot sa il uit?? 10 De la: printesaa_x 17 Ianuarie 2011 10:43