Mai multe
Toata lumea are impresia ca la o cina romantica pe femei le dai gata cu ciocolat,a frisca, capsuni si mai stiu eu ce alte deserturi...Dar nimeni nu are onestitatea sa spuna ca si femeile prefera un vin bun si ca au si ele soiurile lor preferate. Da, este adevarat ca femeile prefera vinurile dulci, dar nu toate. Mie imi place vinul rose (si nu de multa vreme, cum nici sa beau vin nu mi-a placut dintotdeauna, e nevoie de un pic de maturitate si de rafinament sa intelegi ca lichiorurile sunt niste porcarii :)si ca un vin bun intr-adevar e cam scump ca sa ti-l permiti des:() Deci, mie imi place la ocazii special ROSE FAR NIENTE de la Vincon, varianta demisec.Dar exista si ROSE FAR NIENTE Busuioaca de Bohotin, varianta dulce pentru "cucoane". |
gand-calator Postat pe 30 Ianuarie 2017 11:00 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vreau sa aflu cine ma suna | 16 | De la: alfredodecurtofreco 27 Noiembrie 2010 15:02 |
Confort la cele mai mici preturi | 1 | De la: liviubratu1960 28 Decembrie 2008 00:05 |
Puma | 2 | De la: Ostrich 2 Iunie 2009 15:44 |
|
||
De ce este scump la noi in tara Concediul-Turismul (cazare + masa) | 11 | De la: Daniel 9 Aprilie 2010 09:44 |
Conducere | 7 | De la: kudicafex81 9 Mai 2016 07:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.