Il iubesc si el ma iubeste pe mine...dar nu vrea sa fim impreuna!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_1028482 Avatarul lui kudika_1028482

3 mesaje
Membru din: 3/08/2017

Ne intelegem bine mereu e langa mine vine la mine ma ajuta daca il chem sa ma ajute lasa tot si vine, se uita minute bune la mine si cand ma uit la el imi zambeste lung. De multe ori sta si ma priveste in ochi lung si eu pe el. Cand e ceva vine si ma scoate ma ajuta sa repar greseala ma acopera. Este atent cu mine, ori unde suntem si ori ce facem ma priveste insistent nu ia ochii de pe mine.
Vorbeste aiurea numi prostii face glume proaste, dupa ce iesim sta si se uita lung dupa mine deja sunt departe si el inca tot acolo e si se uita dupa mine ma saluta de la 1 km.
Cand vorbesc cu un coleg radem glumim etc
El ma fixeaza cu privirea se opreat din lucru sta si se uita la noi lung.
Nu stiu simt ceva puternic. Simt ca e ceva intre noi, senimente dar el nu spune nimiv doar imi da semne iar eu i-am spus ca sunt cu tupeu. Mia luat cafea la lucru in pauza mancam impreuna. Colegii spun ca ma place. O colega l-a intrebat el a spus ca nu vrea nimic de la mine.
Eu am intrebat odata de ce te uiti asa nu e ceea ce cred eu sau?! A spus ca se uita normal. Dar privirea lui nu e normala un barbat care nu are interese se comporta normal.
Ma priveste cu zambetul pe buze. De multe ori se opreste din lucru si ma priveste cate 5 min etc.
Eu zic ca ma place. Dar de ce ma ignora atunci.....
Raporteaza abuz de limbaj