Formatie nunta- BELLA BAND- de evitat!!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_1034333 Avatarul lui kudika_1034333

5 mesaje
Membru din: 16/10/2018

Nu obisnuiesc sa fac reclama negativa insa mi-ar parea foarte rau sa stiu ca formatia BELLA BAND a mai pacalit alti tineri. A trecut o luna de la nunta care din pacate ne-a fost umbrita exact de cei care trebuiau sa ne ajute sa creăm cele mai frumoase amintiri: formatia BELLA BAND. Firma S.C. BELLA BEST EVENTS S.R.L. -
www.bellamusic.ro/
www.bellaband.ro/

Scriu cu parere de rău și o mare mâhnire in suflet despre problemele pe care le-am întâmpinat in ziua nuntii din cauza formatiei BELLA BAND. NU este posibil ca o firma de un asemenea renume și cu asemenea prețuri sa ofere o prestație mai jos decât excelenta. Ceea ce am trăit și suportat in noaptea evenimentului nu doresc niciunui cuplu sa trăiască. Stresul de a-ți pierde un solist principal și pe urma de a afla ca ai fost mințit cu nerușinare - deoarece a avut alt eveniment la care a participat, spaima de a vedea ca cel de-al doilea solist a plecat acasă inainte de ora 12, lăsându-te cu un gol de câteva ore care trebuia acoperit de cineva.

In momentul in care am semnat contractul cu formatia BELLA BAND s-a stabilit negru pe alb ca atat Mihai Chitu cat si Irina Dragoi (solistii alesi de noi) vor canta pe parcursul intregului eveniment.

Desi erau stipulate in contract NU au fost respectate:

1. MIHAI CHITU a susținut doua programe de aproximativ 20 de minute fiecare, părăsind locația la ora 23:20, în condițiile în care petrecerea a început cu dansul mirilor la ora 22:10. (Acesta trebuia sa participe la tot evenimentul conform contractului)

2. Solista Irina Drăgoi ne-a anuntat telefonic în jurul orei 15:20 în ziua nuntii despre faptul că are noduli pe corzile vocale si va trebui sa facă un repaos vocal de câteva săptămâni, întrucât o fortare a corzilor vocale i-ar putea afecta vocea permanent. A2a zi după nunta, am aflat cu stupoare - chiar de pe Facebook-ul solistei unde aceasta a postat o poza de la o petrecere (avem postarea doveditoare), faptul că aceasta, nu a venit sa cânte la evenimentul nostru după cum era stipulat in contract deoarece se afla la un eveniment în Săftica. Atat motivul invocat cât și afectiunea prezentata de doamna Irina Drăgoi fiind o minciuna fără scrupule - o astfel de necesitând un repaus vocal de aproximativ 30 de zile - acest lucru fiindu-ne confirmat de un medic ORL.


 3. De asemenea, in contract era stipulat ca echipa BELLA BAND va asigura folosirea fumului greu atât la dansul mirilor cât și la tăierea tortului. Inainte cu 30 min de tăierea tortului echipa a fost anunțată pentru a se pregăti. Nu cred ca mai trebuie sa zic, ca nici acest moment NU a fost asigurat de către echipa BELLA BAND.

4. Pe lângă toate încălcările atribuțiilor prevăzute in contractul semnat între noi, mirii și Bella Band, s-a mai adăugat încă una: managerul formației Bella Band ne-a solicitat un playlist pentru a fi cântate in cadrul evenimentului. Aceasta lista a fost arătată și agreata atât cu managerul formației cât și cu formația. Din aceasta lista abia 3 melodii au ‘văzut lumina zilei’.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_1040399 Avatarul lui kudika_1040399

1 mesaj
Membru din: 22/04/2020

Buna ziua stimata doamna! Numele meu este Stefan si reprezint proictul Bella Band , totodata cel cu care ati semnat contractul de prestari servicii aferent evenimentului dumneavoastra.
Am sa raspund punctual nemultumirilor dumneavoastra. Pentru acei miri care citesc acest comentariu de mai sus ii rog sa ma contacteze ( nr de tel fiind afisat pe site-ul formatiei ) pentru a le pune la pune la dispozitie toate dovezile necesare care stau la baza celor expuse mai jos de catre mine.

1. Primul neadevar ar fi ca la eveniment ati avut 3 solisti ( doi de muzica usoara, Mihai si Catalina si unul de muzica populara ) si nu doi cum ati mentionat dumneavoastra.
2. Al doilea neadevar este acela ca durata de timp in care spuneti ca nu s-a cantat muzica usoara, chiar daca Mihai ar fi plecat la ora mentionata de catre dumneavoastra tot ar fi ramas Catalina sa cante muzica usoara. In sprijinul celor spuse de mine exista filmari cu aceasta de la eveniment pe canalul nostru de You Tube. Avand doi solisti de muzica usoara Mihai si Catalina, acestia au cantat alaturi de solista de muzica populara in felul urmator; Pauza dintre servirea felurilor de mancare la fost de cca 1,5 ore. Prima data a cantat Mihai cca 35 de minute ( nu 20 de minute cum ati afirmat ) dupa a fost dj cca 10 minute urmat de catre solista de muzica populara care a cantat cca 40 de minute. Dupa a sosit momentul servirii pestelui . In pauza dintre servirea pestelui si a urmatorului fel de mancare s-a cantat astfel : Catalina cca 45 de minute , dj cca 15 minute si solista de muzica populara cca 40 min. Dupa aceea au intrat sarmalele. Dupa servirea acestora Mihai incepe din nou sa cante pentru inca cca 35 de minute urmat de catre solista de muzica populara cca 45 de minute si de dj cca 15 minute. Pe timpul servirii fripturii instrumentistii nostri v-au incantat cu un program special de virtuozitate ( Rapsodia Romana,Ciocarlia ...etc poate va reamintiri). Dupa acest moment a cantat Catalina cca 40 de minute si solista de muzica populara cca 25 de minute deoarece a trebuit sa se opreasca intrucat lumea incepuse sa plece si se dorea mai repede prezentarea tortului. Dupa acest moment s-a aruncat buchetul urmat de dezvelitul miresei si alte obiceiuri. In sala ramanand puti invitati s-a dorit ca dj sa dea play anumitor melodii dorite de cei prezenti.
CONCLUZIONAND - Mihai nu a mai avut la dispozitie timpul necesar unei noi interpretari. Asadar nu a fost cazul de rea vointa. Daca doreati ca Mihai sa cante mai mult puteati sa solicitati acest lucru. Mihai a plecat de la eveniment dupa dezvelitul miresei cand si-a dat seama ca nu mai este cazul sa cante.
3. Irina solista de muzica populara toata saptamana premergatoare evenimentului a avut o raceala puternica, corzile vocale ale acesteia fiind foarte inflamate. Medicul acesteia i-a recomandat o pauza obligatorie de minim o saptamana. Daca ar fi cantat cu acea inflamatie risca sa dezvolte noduli pe corzile vocale, lucru pe care nu si-l doreste nicio solista. Acest lucru poate duce la imposibilitatea de a canta. Lucru care nu este constientizat de catre cei care nu sunt in domenu....suntem totusi oameni.....daca suntem. Aceasta a fost inlocuita Mihaela solista care v-a placut foarte mult. Poza pe care dumneavoastra ati vazut-o pe profilul de Facebook al Irinei este postata duminica , aceasta fiind invitata la nunta unei bune prietene. La acea nunta Irina nu a cantat iar poza in care dumneavoastra spuneti ca Irina este in costum popular exista pe profilul acesteia de Facebook....si nu este in costum popular.
4. In ceea ce priveste playlistul dj ( melodiile pe care acesta doreati sa la puna ) va garantez ca multe dintre acestea au fost puse. Nu pot crede ca toata seara ati stat ca un " mic detectiv" sa observati acest aspect. Daca da , din pacate nu ati avut timp sa va bucurati de propria nunta, ci doar sa criticati.
Dupa doua zile m-ati contactat sa va exprimati nemultumirea ca Mihai a cantat mai putin decat ati crezut dumneavoastra si ca ati vazut poza de duminica cu Irina. Solicitand restituirea unei sume in cuantum de 400 euro. Modul in care ati dorit sa comunicam a fost prin mesaje scrise pe telefon. Prin aceasta modalitate ciudata de a comunica v-am raspuns cum s-a putut. Nici eu nici Irina nu am putut lua legatura telefonic cu dumneavoastra. Singurul subiect la care se raportau toate mesajele fiind acela ca dumneavoastra doriti sa vi se depuna in cont suma de 400 euro.
Daca la finalul evenimentului ati felicitat toata echipa noastra , nu inteleg de ce dupa doua zile au disparut toate aprecierile si multumirile......Cu interes inca astept sa ma contactati telefonic ....
Este foarte usor sa arunci cu noroi. Proiectul nostru dupa cum bine ati spus dumneavoastra este unul de renume. Remumele constand in sute de comentarii pe pagina noastra de Facebook ale mirilor de la evenimentele avute. La un eveniment poti gresi cateodata.....dar sa gresesti tot evenimentul dupa cum ati spus dumneavoastra nu poate crede nimeni. Pentru noi NUNTA ESTE UN SPECTACOL !!! VA FI SI VA RAMANE !!! Nu o sustin numai eu ci si comentariile clientilor de pe pagina noastra de Facebook!!!!!!!!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj