Ce părere aveți despre sexul oral in cuplu

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_1039813 Avatarul lui kudika_1039813

6 mesaje
Membru din: 24/01/2020

Urmează să mă căsătoresc in curând, avem o relație stabilă de 4 ani și am decis sa ne căsătorim.
Însă prietena mea este un pic perversa pentru gust sau concepțiile mele. De ceva timp a zis că îi place să-mi faca sex oral, și a pus în practica acest lucru, însă deși îmi place mult în sinea mea cred că nu este tocmai ok acest lucru. Am incercat sa-i explic ce cred despre asta insa mi-a spus punctul ei de vedere și că nu pot sa o opresc de la un lucru care îi face plăcere. Și chiar daca nu as mai lasa-l sa fac va căuta asta la un alt bărbat.
Sunt sigur de asta pentru că de fapt a făcut asta cu un alt bărbat deși era cu mine. Am ajuns in pragul despartirii atunci însă am depășit momentul.
Ce părere aveți despre sexul oral in cuplu ?

Raporteaza abuz de limbaj
kudika_1039955 Avatarul lui kudika_1039955

6 mesaje
Membru din: 10/02/2020

Ce să spunem.. Tu ești un caz izolat, care nu îți place așa ceva. Majoritatea bărbaților vor sex oral, și să primească și să ofere. Încearcă poziția 69 și ai să vezi cum îți schimbi părerea..
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_1041866 Avatarul lui kudika_1041866

1 mesaj
Membru din: 1/03/2021

Scuze sa zic, dar iubita ta e o nimfomana si o femeie ușoară iar tu un laș. Daca eu vreau sa ii dau oral iubitei mele si ea nu vrea, în veci nu ii voi face asta, oricât de mult as vrea asta, pentru ca stiu ca ce ii face ei rau îmi va face si mie rau, sa zic asa si va fi ceva forțat ca sa imitam filmele xxx si atât, deci clar nu o voi obliga sau ruga sau înșela-o cu alta femeie ca sa ii dau limbi, si sunt totusi bărbat... Dar sa te înșele, doar ca si chestie, ea nu te iubește " i-as da o palma bine meritată sau as face-o de râs ", iar 2. Sa te înșele doar pt a o suge, înseamnă ca relatia voastră se bazeaza doar pe suptul p, ci absolut deloc pe sex, romantism sau iubire etc. Daca era ceva ce voiati maxim amândoi și vă înțelegeati amândoi de minune pe acest lucru, mergea. Dar ea sa vrea un lucru care tine de corpul și în care numai tu știi ce îți place și ce nu, indiferent de ce se cere, înseamnă ca sotia ta e o dezaxata mintal și sa te si insele pe deasupra fix pt asa ceva, un consult psihiatric și se rezolvă totul. Sfatul meu, da-o dracului de c**** ca si când vei avea copil va suge la altii oricât de mult ți-ar suge-o tie, e dezaxata ( nu pt ca face bj, fiecare cu fetish-urile fiecaruia ) ci pt ca vrea mai mult decât vrei tu si face asta si altui tip când e cu tine in relatie. Nu as ierta-o in veci. Iar ce e normal pt alții pt tine poate sa nu fie sau sa nu îți placă. E normal sa fii gay, dar mie nu îmi place si nu voi face in veci sex cu un tip, chiar daca tipii exceleaza la bj sau chiat dacă sexul anal e priceless, nu am asemenea fantezii sau orientare, nu voi putea face sex cu un tip. Tot la fel daca pe tine nu te face maxim fericit ceva, nu il face, vei regreta iar persoana de lângă tine tot o va face cu alții, ca e pofta sa bage cat mai multe p*** in gura sa vada cum e, ca ea face sex pt p*** nu pt tine sau ideea de sex in sine. Trist, nu mai te lua dupa alții, fii bărbat, nu uita acest lucru " tu esti bărbat tu o penetrezi, tu esti mai puternic sexual decat ea ", încearcă sa conduci și sa ai control asupra organului tau sau corpului tau, ca altfel ajungi un simplu dildo de băgat in gura, cum face nevasta-ta cu tine, halal femeie.... Ma rog, nu e femeie...
Raporteaza abuz de limbaj