Proaspat divorțată dar însărcinată cu altcineva

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
izabela_92 Avatarul lui izabela_92

5 mesaje
Membru din: 4/05/2011

Buna tuturor.
De obicei nu apelez la alte opinii dar ma simt intr-o situație f critica și îmi doresc sa împărtășesc povestea mea cu voi și sa primesc sfaturi din partea voastră.
Ma numesc A. si am 28 de ani
In luna Februarie soțul meu a intentat divorțul după 7 ani de relație și 1 jumătate de căsătorie pe motiv ca nu este fericit. Mai avusese 2 tentative de despărțire înainte și incercam sa raman gravida dar după 1 an jumătate de încercări, nu a fost sa fie. Noi doi mai întreținusem relații sexuale de 4 luni datorita unei condiții medicale și care necesita sa folosim prezervativ însă el nu își dorea asta. Deoarece nu primeam afecțiune mai deloc și era o fire f închisă și tot ceea ce făcea in ultima perioada era numai sa se joace pe calculator. Ma simteam foarte obosita încercând sa salvez căsnicia și sa fiu fericita și obișnuiam sa vorbesc despre problemele mele cu cel mai bun iubit și totodata iubirea mea din copilărie. Este de aceeași seama cu mine și ne apropiasem f mult încât in timpul de așteptare al divortului pentru a se termina, am făcut dragoste și imediat după ce am finalizat ruperea de fostul soț, am aflat ca sunt gravida pentru prima oară in viața mea. Problema mea este ca nu ma mai simt in regula deloc și nu sunt fericita cum ar trebui. Actualul iubit este un tip agasant, posesiv, nu deține un loc de munca și îmi fac multe griji in ceea ce privește creșterea copilului. M-am gandit sa renunț la el dar ceva nu ma lasă, nu pot omori un suflețel. In acest moment sunt in a 9 a săptămâna de sarcina și tot ce simt ca îmi doresc este sa cresc copilul singura dar nu vreau sa ma simt legată de acest bărbat toată viața. 😢 Va rog sa ma sfătuiți cum ați proceda voi când tot ce mi-am dorit intr un final era sa rămân singura dar acum fiind însărcinată și nevindecată, nu stiu cum as putea face lucrurile sa fie bine pentru toți.
Va multumesc!.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_998247 Avatarul lui kudika_998247

5 mesaje
Membru din: 21/12/2015

Eu am doi copii din două relații , când partenerele au rămas însărcinate eu am dorit să păstreze copiii.Acum sunt singur, am doi copii care stau cu mamele lor și nu regret nimic.Sunt niste îngerași nevinovați.
Raporteaza abuz de limbaj