Sotul are fantezia sa o facem cu alta femeie

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_1043728 Avatarul lui kudika_1043728

1 mesaj
Membru din: 18/08/2022

Buna, situatia este in felul urmator.
Dupa 3 ani de casatorie sotul mi- a zis ca fantezia lui este sa o facem cu alta femeie. Ca vrea sa o vada cum imi da limbi, cum ii dau p**a sa o suga ea. Sa o tin cand o baga in ea.
Femeia asa a intrat cumva in viata noasta, cumva am facut-o pt el, am acceptat.
Doar ca acum el numai despre fantezia lui vorbește. I- am zis ca ok, ii accept fantezia dar nu pot in fiecare zi sa fac asta. Doar cand simtim pofta si suntem amandoi de acord.
Pt mine a fost un soc, inca e. I -am zis sa aiba rabdare sa ma acomodez cu ideea.
Acum ca am facut-o cu ea, numai despre asta vorbește. Parca eu nu il mai satisfac sau nu mai ii sunt de ajuns.
Mi - a reprosat ca l- am inhibat.
Dar ai el m- a inhibat cand l- am prins vorbind cu altele. Are tendința de a cauta aprecierea sau atentia in alta parte.
Nu stiu ce sa mai fac, ma asteptam la o data pe sapt, la doua sapt, o data pe luna dar nu zilnic.
Sexual pana acm nu a fost ok intre noi dupa adrenalina aia de la inceputul relatiei, cand aveam chef se eschiva si acm da vina pe mine ca eu l- am inhibat. Doar ca eu mi-am dorit sex dar cand pun mana pe tine si ma refuzi de mai multe ori ma inhib si eu, ma consider neatragatoare.
Sincer imi vine sa divortez. Simt ca eu nu ii sunt de ajuns. Ma astepatam dupa ce am facut-o in 3 o perioada sa se potoleasca, sa mai lucram la relatia noastra.dar cand imi vb zilnic numai despre fantezia ta ma inhib, ma gandesc ca nu mai poate decat asa in 3.
Raporteaza abuz de limbaj