Ce e aiureala asta?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Cine scrie si crede ca are si talent? Cum zicea cineva mai devreme, aduceti o alta fata, mai cu chef de viata!!! Ce aveti fratilor, cine insiruie epitete, dupa epitete, de parca trebuie musai sa termine de pictat un tablou, si cum nu are decat culori maronii (ca sa nu zic altfel:)) le mai 'inveseleste' cu multe cuvinte care nu duc nicaieri... acesta nu este roman, este bataie de joc. nu stiu cine e admin, editor, scriitor pe site-ul asta, dar, sincer, este aproape jalnic. O copie patetica a celorlalte site-uri pe aceeasi tema... Iar Kudika - feel sexy, nu mai are nici o semnificatie intre atatea trairi negative, duse pana aproape de sinucidere... treziti-va, ca intoxicati tineretul! Si daca tot veni vorba, pe 'garbo' mai bine desfiintati-l! E un site de genul 'sa ne aflam in treaba'. Si, nu uitati de gramatica limbii romane - intr-un roman este inadmisibil sa se faca greseli!!!
misha35 Avatarul lui misha35

8 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

Vai de mine ce suflet trist si inchistat ai. In mod sigur tu ai reusi sa scri un capitol de succes in aceasta carte.
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

de ce spui k ioio are suflet inchistat?poate chiar ar reusi sa scrie un roman asa mai tragic-comic(care cred k ar fii unul subiectiv k vad k ioio spune exact ce gandeste)....care ar reusii sa ne descreteasca putin fruntile si sa ne faca sa zambim...k siroparaia asta te indispune
tommygirl Avatarul lui tommygirl

23 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

daca ti se strepezesc dintii de la telenovele si melodrame nu inseamna ca ai un suflet inchistat. sensibilitatea unui om poate fi starnita si intr-un mod inteligent, nu e neaparat nevoie de siropuri inutile.
zamfirbeatrice Avatarul lui zamfirbeatrice

3 mesaje
Membru din: 7/11/2007

dupa tot ce am citit imi dau seama ca sunteti genul de oameni care citesc o crate dupa coperta sau dupa titlu.daca coperta este atragatoare sau titlul vi se pare interesant, dragut, atunci cumparati cartea si o cititi, dar la un moment dat aveti surpriza sa realizati ca de fapt nu are nicio legatura cu titlul incitant , care v-ar fi dus cu gandul la un roman siropos sau tragi-comic.
si ce legatura are Kudika-feel sexy cu acest roman?ei au dat doar o idee, si oricum nu cred ca asta era tema.daca vroiau un roman despre ei isi angajau unscriitor si doar publicau.acest roman il facem noi, cei care vrem sa participam si credem ca avem ceva de spus.
tommygirl Avatarul lui tommygirl

23 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

degeaba sari in sus, beatrice. cand inceputul seamana cu "lacrimi de iubire" (titlu aleator) nu prea iti da inima ghes sa continui. adica nu pare nimic productiv, e un mare cliseu care e foarte greu de transformat in ceva de calitate. atata tot. am mai spus pe undeva, nu e imposibil sa scoti ceva bun din povestea asta dar cred ca ne-ar fi trebuit mai mult timp de gandire.
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Sa nu fiu inteleasa gresit. Ideea este minunata! Chiar sunt persoane care au ceva de spus, altele cu talent, altele fara, dar e minunat ca asa ceva se intampla. Insa modalitatea de a o face, sau mai bine zis inceputul este lamentabil. Pacat de initiativa!
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Doamne ?!:O nu imi vine sa cred :O pe cuvant ! suna a cartulie ieftina gen Sandra Brown si altele ca ea .. in loc sa incurajati lumea sa citeasca .. carti cu adevarat interesante .. faceti circu asta cu romanu Kudik :( trist ..trist.. in plus domnitele care trimit aceste capitole habar nu au ce este o tehnica de redactarea .. nu poti scrie alan dala gandurile si fanteziile tale pe o foaie de hartie si sa le numesti carte ..
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

M uit i la telenovele, mi plac i S.F.-urile, dar romanul sta defel! Beatrice, s nu exagerm, totui!