Activitatea lui healthy004495 pe forum

Ultimele mesaje scrise de healthy004495 pe forum


Data Topic Mesaj
6 Noi 2011, 22:43 Semipareza faciala,ajutorrr!! Salut Mimi. Vizavi de problema ta, sfatul meu este sa-ti faci screeningul parazitologic (inclusiv anticorpii pt Borelia) la Spitalul Fundeni, Parazitologie la Dr.Gogoasa. Nu stiu daca ai auzit de Borelioza(boala muscaturii de capusa), dar nu incerca sa te tratezi cu sfaturi de pe internet, mai ales ca esti insarcinata. Te rog sa incerci sa-ti faci acest sreening parazitologic...borelioza se manifesta cu afectare neurologica, nu vreau sa te sperii, dar ai grija, mergi la medic
27 Apr 2010, 13:13 sex anal :sml-happy0065: :sml-happy0158: cel mai pertinent si de bun simt comentariu de pina acum !

Iar pt Olt(ca domn nu pot sa-i zic):esti limitat, nesimtit si misogin!
31 Iul 2009, 11:13 sa vina pe net un medic de specialitate Draga Simona, COLPITA este procesul inflamator al colului uterin, iar acea DISPLAZIE CERVICALA este leziunea adica rana de pe col !
Ideea este sa tratezi rana ! Este bine sa nu te culci pe'o ureche pt ca in timp aceste leziuni NETRATATE pot duce la cancer de col uterin, De aceea sfatul meu este sa consulti si alti ginecologi ! Este f important cum se recolteaza din col (mai precis endocol) pt PAPA-NICOLAU si cine si cum se lucreaza citologic !
Partea buna este ca aceste leziuni se pot trata in mare parte, cu rezultate bune, iar daca nu se trateaza medicamentos, exista o metoda chirurgicala noninvaziva si anume EXCIZIA PE ANSA o alternativa la acea CONIZATIE CERVICALA!
Sfatul meu este sa incerci cu spalaturi intravaginal cu ceaiuri de galbenele si pelin, dar nu exagera ! Fa chestia asta la 2 zile,alternativ si nu mai folosi produse pt igiena intima ! APA SI SAPUN, dar nu intravaginal ! Rezultate f bune dau spalaturile cu SARE DE MARE, se gaseste greu in farmacii !
31 Iul 2009, 10:51 sa vina pe net un medic de specialitate [quote name='simonabruneta' date='2009-07-27 17:21:35']Mai am o nelamurire daca sunteti amabile sa imi raspundeti cand am fost la contro mi sa spus ca am o rana pe col si imediat cum a vazut colposcopia a zis :"a uite cum e aici" si pe colposcopie e un desen facut de doctor pe care nu pot sa il desenez.
O sa va scriu ce scrie poate puteti sa ma ajtati sa ma lamuresc: Colpita inflamatorie Displazie cervicala usoara
Descriere: OCE de nulepara.YSC situata pe exacol.Aspect de colpita inflamatorie , iod negativa , acetoalba slab.,punctatie fara ora 12 sau geva de genu,sangerare usoara ( postinflamatorie) .
Sa inteleg ca atunci cand doctora a zis uite ca aici sa referit la aceea coplita inflamatorie???
Colpita inflamatorie este aceea rana pe col??
Si ma cam doare in partea stanga sus a piciorului stang asta sa fie pentru ca am un chist pe ovarul stang de 3 cm? [/quote]
1 Aug 2009, 13:19 Cautrizarea ranii pe col Ce legatura are rana de pe col cu faptul ca nu ramai insarcinata ? Si te-a asigurat medicul ca dupa diatermocauterizare vei ramine insarcinata ? E "simpatic" doctorul asta al tau!