buna tuturor. jurnal

Blogurile Kudika

cea mai frumoasa rochie de... kudika_1040133 la 6 Martie 2020, 17:33
un nou inceput alaturi de tine kudika_1039820 la 25 Ianuarie 2020, 20:53
un an nou cu bucurii kudika_1034416 la 11 Ianuarie 2020, 22:31
buna tuturor. jurnal kudika_1035664 la 7 Februarie 2019, 18:47
Ghiozdanul cu amintiri... kudika_43246 la 2 August 2018, 12:17
Buna kudika_1032861 la 11 Mai 2018, 00:40
buna tuturor, ce faceti astazi?
 
În acest sezon, costumele de baie întregi se remarcă prin eleganța specifică, și trebuie să recunoaștem că e distractiv când le purtăm!
 
Designerii se joacă cu multe stiluri variind de la tradiționale la cele moderne, forme diferite, lungimi și modele pentru fiecare tip de corp, oferindu-vă luxul de a alege între tendințele care funcționează pentru tipul corpului, stilul personal și cel care face o declarație de stil!
 
Costumele de baie intregi XXL dintr-o singură bucată au făcut o strălucire uriașă pentru vara anului 2019. Dacă nu sunteți gata să vă descurcați într-un bikini scump, puteți opta pentru o piesă elegantă și modernă. Sexy nu înseamnă mai multă afișare a pielii. Costumele de baie dintr-o singură bucată vin cu desene grafice, decupaje, detalii de blocare a culorilor. O singură piesă este un amestec minunat de sexy și exigent, mai ales dacă vă uitați la obținerea unor linii de bronz.
 
Pentru a obține un look frumos simți și tu că aceste costume de baie mărimi mari sunt o opțiune bună de a merge îmbrăcată în ele că să ieși din anonimat?
 
Firma franjuri oferă costumului de baie al dvs. un aspect drastic diferit. Creează o iluzie de curbe dacă ai o figură clasică. Acesta adaugă volum și vă oferă o mulțime de mișcări, ceea ce îl face o alegere distractivă pentru sezon.
 
Îmbrățișați povestea de vară în această nuanță modernă. Arcurile sunt detaliile feminine așa că sunt peste tot în acest sezon. Acestea pot fi folosite pe vârfuri în față sau pe spate. Deci, mergeți mai departe și jucați-vă cu tendințele modei!
 
Primul costum de baie XXL ieftin a fost proiectat cu mult timp în urmă în Statele Unite și a devenit un stil clasic. Un costum de baie marime mare poate oferi sprijinul necesar dacă aveți un bust mai mare. Pentru sani mai mici, balconeta funcționează, de asemenea, si vei vedea că te va face să pari mai puțin grăsuță.
 
Costumele de baie XXL cu talie înaltă sunt un trend care revin în acest sezon. Spectacolul retro vintage este transferat din sezonul trecut. Amintim doar numele unor vedete care în anii 1950 purtau așa ceva: Marilyn Monroe și Grace Kelly.
 
Acestea vin cu talii înalte, puncte, diferite amprente și culori. Aceste costume de baie marimi mari sunt foarte sexy, feminine și vă oferă acel aspect curbat.
 
Cuplați-le cu ochelari de soare mari și rotunzi și cu o pălărie de soare largă pentru a merge complet retro pe plajă.
 
Aceasta este prima și una dintre cele mai impresionante variante pe care le-am văzut în timpul spectacolelor legate de costume de baie XXL. Marea varietate a aspectului prezentat ca si costum clasic a variat de la culori și forme, la material și variante cu talie înaltă.
 
Colecția de produse din 2019 cu accente memorabile prezintă matrice de modele care introduc și aceste opțiuni. Firme de modă vin, de asemenea, cu unele costume de baie XXL care arată frumos la gât, care sunt destul de confortabil pentru unele sporturi și exerciții fizice sau plimbări la plajă.
 
Cu toate acestea, cele mai elegante sunt opțiunile favorite ale multor fete. Costumele de baie cu mărimi mari la moda în 2019 reprezintă o sugestie universală pentru orice tip de corp si preferința care le oferă beneficii elegante și funcționale tuturor.
Voteaza:
 
Postare comentariu