un nou inceput alaturi de tine

Blogurile Kudika

cea mai frumoasa rochie de... kudika_1040133 la 6 Martie 2020, 17:33
un nou inceput alaturi de tine kudika_1039820 la 25 Ianuarie 2020, 20:53
un an nou cu bucurii kudika_1034416 la 11 Ianuarie 2020, 22:31
buna tuturor. jurnal kudika_1035664 la 7 Februarie 2019, 18:47
Ghiozdanul cu amintiri... kudika_43246 la 2 August 2018, 12:17
Buna kudika_1032861 la 11 Mai 2018, 00:40

Intotdeauna mi-au placut noile inceputuri. Ele vin cu noi obiceiuri. Dar si cu mari asteptari. Pana atunci...

este timp.

Pentru început,  sa lamurim concret ce este aceea o vesta casual de culoare solidă, numita si geaca fara maneca. Este o parte esențială a garderobei oricărui bărbat pe timp de primavara.

De fapt, bărbații ar trebui să aibă atât o vesta de firma bleumarin, cât și una de culoare inchisa. În mod ideal, ar trebui să aibă vesta casual de vara, iar iarna o haina din țesături de lana.

Există atât de multe opțiuni grozave astazi; țesătură de in, sfoară fină, modele răsucite, lână de miel și cașmir, doar pentru a exemplica aici cateva. Veți experimenta că îmbrăcarea corespunzătoare cu sezonul este un important factor de imagine.

Asortarea unei veste casual monocromatice evidentiaza un aspect mai serios și mai elegant la un barbat, în timp ce blocarea culorilor o face mai distractivă și la modă. Versatilitatea unei veste sport a făcut sa fie alegerea numărul unu pentru construcția garderobelor in 2020. În ceea ce privește asortarea, purtați vesta de firma cu pantaloni colorați de bumbac, blugi sau pantaloni frumoși largi.

Pentru cei care doresc aspect modern, ideal e sa păstrați aspectul interesant în timp ce schimbați cămăși albe, tricouri colorate sau cămașă in carouri cu cravată. O geacă sport excelentă care te poate duce oriunde, obținând orice aspect de care ai nevoie sau vrei.

Vesta sport vine într-o multitudine de culori, modele și materiale care vă permit să vă faceți garderoba captivantă și unică. Dacă aveți nevoie de o idee, sa stiti ca avem sute!

În sfârșit, voi aborda faimoasa întrebare: Ce modele sunt mai bune pentru bărbații care adopta stilul casual? Cred cu tărie că moda și tipul de modele pe care le porți nu au nicio legătură cu activitatea. De fapt, dacă o vesta de firma este proporționata corespunzător, un bărbat poate purta orice, este doar o chestiune de personalitate și de imaginea pe care doriți să o proiectați. Nu lăsați pe nimeni acolo să vă spună ce puteți sau nu puteți purta, ci asigurați-vă că potrivirea și proporția sunt corecte.

Aveți o singură regulă de reținut: nu există reguli atunci când vine vorba de modă pentru bărbații care imbraca veste casual 2020. Este vorba despre ceea ce poți asorta și despre stilul personal.

Voteaza:
 
Postare comentariu