schi

Blogurile Kudika

sfarsit de toamna kudika_1041348 la 17 Noiembrie 2020, 22:16
eleganta si incaltamintea kudika_1041301 la 2 Noiembrie 2020, 00:08
cu gandul la moda kudika_1041299 la 1 Noiembrie 2020, 22:40
cumparaturi preferate kudika_1041296 la 1 Noiembrie 2020, 18:11
e iarna kudika_1041186 la 4 Octombrie 2020, 14:31
schi kudika_1041182 la 3 Octombrie 2020, 23:11

Abia astept sa merg la munte. Zilele de iarna imi dau o stare de relaxare, motiv pentru care iubesc acest sezon.

Mai mult decat oricand ma gandeam astazi la partia de ski de la Busteni sau din Sinaia, locuri atat de dragi incat le cunosc ca in palma.

Trebuie doar sa imi cumpar o salopeta sau un costum de ski din Decathlon si niste ghete noi si deja ma vad pe partie.

Am fost de curand prin mall dar nu am gasit niciun combinezon dragut, asadar ma voi hotari sa cumpar online tot ce am nevoie pentru a merge la munte.

Timpul petrecut la munca sau acasa devine uneori monoton si avem nevoie de o evadare din cotidian. Tocmai din acest motiv ma gandeam sa plec un weekend la munte pentru a detensiona situatia de la locul de munca. Astazi am gasit cateva salopete de iarna pentru ski si ma gandeam sa cumpar un model, deoarece preturile sunt chiar foarte mici.

Daca a mai cumparat cineva il rog sa isi expime o parere in comentarii. Oricand e mai simplu sa ne cumparam ceva dupa ce au testat altii inaintea noastra. Nu ma refer aici la o salopeta second hand, deoarece in perioada aceasta bugetul chiar imi permite sa imi comand o salopeta de ski noua.

Prietenii cu care voi merge la munte sunt dintre colegii mei de la munca, deci sper sa fie o atmosfera cat mai frumoasa impreuna. De fiecare data cand merg pe partie imi pun atent salopeta de ski in bagaj.

Mi s-a intamplat insa sa uit acest articol vestimentar si atunci a trebuie sa il cumpar la suprapret dintr-un magazin din statiune. Iarna aceasta voi merge la schiat tot in judetul Brasov, deoarece cunosc foarte bine zona si aici se aduna in special pasionatii de sporturi de iarna.

Asadar, astept ca primul fulg de nea sa cada in oras si imi voi lua bilet de tren cat mai rapid spre o statiune montana din Brasov, orasul atat de drag mie.

Daca ajungeti si voi exprimati-va in grupul nostru de pe facebook sau aderati la el daca nu ati facut-o pana acum. Pasionatii de schi din toata tara trebuie sa se uneasca intr-o organizatie mai ales ca se pare ca suntem din ce in ce mai multi.

Voteaza:
 
Postare comentariu