Aparat cu curent galvanic pe care il poti avea acasa la tine, la un pret grozav!

Blogurile Kudika

sfarsit de toamna kudika_1041348 la 17 Noiembrie 2020, 22:16
eleganta si incaltamintea kudika_1041301 la 2 Noiembrie 2020, 00:08
cu gandul la moda kudika_1041299 la 1 Noiembrie 2020, 22:40
cumparaturi preferate kudika_1041296 la 1 Noiembrie 2020, 18:11
e iarna kudika_1041186 la 4 Octombrie 2020, 14:31
schi kudika_1041182 la 3 Octombrie 2020, 23:11

Salutare fetelor si baietilor, daca sunteti pe-aici! :)

De curand am descoperit acest produs revolutionar de-a dreptul, o tehnologie care lupta impotriva imbatranirii (Compania este nr 1 mondial in ceea ce priveste tehnologia antiimbatranire) la un nivel profund al pielii, sistem pe care il pot avea chiar la tine acasa, fara a fi necesare sume exorbitante. Ai mai jos un mail standard pe care l-am trimis mai multor persoane care au fost interesate. Dar daca mai sunt si alte detalii, ne auzim pe mail sau la telefon. :) Citeste cu atentie si posibilitatea de a face o afacere din asta ;) Daca mai sunt informatii suplimbare pe care le doresti, imi poti scrie si sa-ti ofer materialele cele mai potrivite.
 


Galvanic Spa II (“calcatorul de riduri”) este un aparat care, cu ajutorul curentilor galvanici si utilizand niste geluri speciale, diminueaza sau elimina ridurile, elimina celulita si regenereaza parul. Realizeaza aceste 3 operatii cu 3 tipuri de geluri diferite si cu capete diferite. Aparatul are dimensiunea unui telefon mobil, cu 4 capete interschimbabile, unul pentru tratament facial, unul pentru tratamentul anticelulitic, unul pentru tratamentul scalpului si unul pentru focalizare. Intensitatea curentilor galvanici se regleaza automat in functie de tenul nostru! Se utilizeaza impreuna cu niste geluri speciale, polarizate, fapt ce face ca nivelul de absorbtie al cremelor si gelurilor sa creasca cu peste 70%.

In cazul tratamentului facial efectele se vad de la primul tratament, dupa 15 minute. Aproape orice femeie care vede un asemenea tratament, isi doreste aparatul, mai ales ca la un centru de infrumusetare un tratament cu curenti galvanic costa circa 120 euro, iar cu aceste produse tratamentul costa 10 euro!!!

Ce ofera un centru de infrumusetare? Doar electrostimulare. Ce ofera aceste produse in tratament? 1. Electrostimulare, 2 – acele geluri 100% naturale, care patrund in profunzimea pielii si refac productia de collagen si elastina, care dau fermitate pielii in mod natural, 3.- tehnologia ageLOC – care stopeaza chiar cauza imbatranirii!

Oamenii de stiinda de la compania NU Skin Enterprises au descoperit un complex de substante – o tehnologie – ageLOC, care inhiba activitatea unei enzyme si in felul acesta se stopeaza chiar cauza imbatranirii. Este o descoperire revolutionara, nu doar pentru domeniul cosmetic, ci chiar pentru intreaga omenire – pentru prima data putem controla efficient cauza imbatranirii.

Tehnologia ageLOC este patentata, Compania Nu Skin Enterprises, avand exclusivitate pe plan mondial in utilizarea ei.

In acest moment, Nu Skin Enterprises reprezinta cea mai importanta forta impotriva imbatranirii de pe aceasta planeta, pentru ca are dezvoltate la cel mai inalt nivel cele 2 divizii – Pharmanez: suplimente nutritive si Nu Skin: cosmetice.


CATEVA CUVINTE DESPRE PRODUSELE CARE SE FOLOSESC CU APARATUL AgeLOC NU SKIN GALVANIC SPA II

1. Gelul pentru focalizare (ochi, gura, frunte) – Catifeleaza liniile cu puterea peptidelor. Aceasta formula avansata contine revolutionara peptide procolagen care ajuta la diminuarea aspectului liniilor moderate si adanci din jurul gurii, a ochilor si a fruntii in doar 4 saptamani.

2. Gelul pentru fata: contine ingredient de purificare care, impreuna cu instrumental ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II, ofera o micro-curatare in profunzimea pielii. Gelurile de Tratament contin ingredient ageLOC pentru a tinti principalele surse ale imbatranirii – ajutand la mentinerea unui aspect tanar si reducand infatisarea imbatranita.

3.

Gel anticelutita: actioneaza in vederea netezirii aspectului celulitei. Continand teobromina si musetel galben, acest gel avansat ajuta la promovarea unui aspect mai ferm, cu un tonus mai bun. Pentru rezultate optime, folositi-l impreuna cu instrumental ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II.

4. Gel pentru regenerarea parului:  vizeaza in primul rand sanatatea parului pe care inca il mai avem in cap. Dar exista radacini de par care nu se dezvolta, dar care, daca sunt vitaminizate si mineralizate corespunzator, de acolo va creste par si in felul acesta se poate obtine o indesire a podoabei capilare. Substanta continuta in tratamentul pentru scalp si par este Tricalgoxyl (bogat in oligozaharide sulfatate de varec, fiind un ingredient de hranire a scalpului patentat, atestat prin studii clinice).

 

CATEVA CUVINTE DESPRE COMPANIA NU SKIN SI CUM PUTETI DEVENI DISTRIBUITOR AL ACESTOR EXTRAORDINARE PRODUSE

  1. Nu Skin Enterprises este pe piata de 25 de ani si este prezenta in 50 de tari. Este cotata la Bursa din New York si are cea mai intalta calificare posibila, D&B 5A1.Sub 1% din companiile cotate la bursa au acest calificativ maxim. Nu Skin Enterprises a creat peste 600 de milionari in dolari si este, din acest punct de vedere, pe locul 3 in lume, dupa Microsoft si Google. La aceasta companie sunt angajati full-time 130 de savant (PhD) in stiinte medicale, cel mai mare colectiv de oameni de stiinta grupati intr-o singura companie. In anii 2005 si 2007 compania a castigat echivalentul Oscar-ului in domeniul afacerilor la American Business Awards, iar in anul 2009, la International Business Awards, presedintele companiei Nu Skin Enterprises, Blake Roney a fost ales managerul anului pe glob. Stiinta AgeLOC este rezultatul colaborarii dintre Nu Skin Enterprises, Universitatea Stanford, Universitatea Purdue si LifeGen Technologies – una dintre cele mai importante companii care studiaza influenta geneticii asupra proceselor de îmbatrânire, având studii de peste 30 de ani în acest domeniu.
        AgeLOC nu are nimic de a face cu ingineria genetica. Activitatea genelor raspunzatoare de îmbatrânire este oricum influenata, clipa de clipa, de mediul inconjurator, de activitatea metabolica etc. De exemplu: daca suntem pe strada si inhalam gaze de esapament, acele substante toxice patrund în organism, la nivelul ADN-ului celulelor, si vor stimula activitatea grupului de gene care provoaca îmbatrânirea. Cu ageLOC realizam ceva asemanator, doar ca în sensul dorit de noi – stimulam activitatea Grupului de gene ale Tineretii si reversam procesele de îmbatrânire.
  2. A fi distribuitor al acestor produse revolutionare (exista si alte produse decat cele descrise mai sus. Puteti citi pe www.nuskin.com) va ofera sansa de a avea reduceri de pana la 40% si in acelasi timp, va poate aduce niste bonusuri substantiale (bani pe care ii veti primi in contul vostru de la Nu Skin). Nu sunt doar niste vorbe. Ci ceea ce va spun, este pe baza unei experiente de cateva luni cu Nu Skin. Comisioanele sunt consistente, la fel si bonusurile de la Nu Skin.

De ex: achizitionarea aparatului AgeLOC Galvanic Spa II costa 1335,64 RON (334,40 euro), din pozitia de client, iar ca si distribuitor Nu Skin, aparatul este 934,04 RON (233,84 euro). Deci, la fiecare aparat vandut, aveti deja un comision de aproape 100 euro.


!!! IMPORTANT: este nevoie ca si distribuitor Nu Skin sa realizezi un numar de puncte lunar (task ce nu e imposibil de indeplinit),  dar aceste informatii ti le voi da, in cazul in care doresti sa devii parte din Echipa Nu Skin.

 

Daca mai sunt informatii suplimentare pe care le doresti cu privire la acest produs sau alte produse cosmetice Nu Skin, ne putem auzi la tel. 0768.498.216 sau pe email: mohorea.alina@gmail.com

Pe curand! :)
Alina
Voteaza:
Rating curent: (1 vot)
 
Postare comentariu