Un nou site, un nou concept, un nou inceput, o noua Kudika.

Ii spuneam Oanei ca ma simt ca in prima zi de scoala. Emotii, pregatiri si un mic fior de teama specific oricarui nou inceput.

Editorialul acesta trebuia sa fie perfect si de doua luni incoace imi astern idei pe cutii, pe ambalaje, pe facturi. Cand imi iau avant sa ii dau o forma, tastatura incremeneste neputincioasa. Poate imi doresc prea mult(e).

Vroiam sa va vorbesc despre sex-appeal, despre puterea de a nu iti reprima sexualitatea, ci de a ti-o constientiza, intelege si accepta. Ideile se succedau logic. Am desenat si o schema, dar forma ezita sa se iveasca.

Nu reuseam sa imi expun coerent ideile, pentru ca eram coplesita de evenimentul relansarii. Am asteptat doua luni ca noul site Kudika sa apara, timp in care ne-am facut sperante, am nascocit planuri, ne-am iluzionat, ne-am deziluzionat, am muncit si... ne-am luat si concediu.

Am hoinarit prin magazine, am cercetat si am disecat noile tendinte, ti-am citit, recitit si recitat criticile si sugestiile. Ne-am straduit, ne straduim mai mult si ne vom stradui si mai mult sa venim in intampinarea asteptarilor tale.

Am discutat, ne-am certat, ne-am impacat, ne-am stresat reciproc implicandu-i si pe colegii “seriosi” de la 9am si wall-street. L-am batut la cap si l-am zapacit pe fauritorul noastru de site-uri caruia ii multumim pe aceasta cale pentru calmul cu care ne accepta/ respingea sugestiile.

Kudika s-a schimbat pentru tine si Kudika s-a schimbat si pentru noi, pentru ca nu am mai vazut demult atata entuziasm in echipa. Am pastrat coltisorul destinat vietii de cuplu, iar in sectiunea entertainment iti recomandam in continuare lecturi, spectacole, filme pe care nu ar trebui sa le ratezi.

O noutate este sectiunea Special care aduce in prim plan oameni si evenimente care merita cunoscute. Sectiunile de moda si frumusete graviteaza in jurul ideei de vitrina: forma este atractiva, iar continutul este reprezentat de sugestii de tinute, de produse potrivite nevoilor tale. Nu impunem tipare, ci te vom inunda cu propuneri din care tu poti sa alegi sau poti sa... nu alegi.

In sectiunea de Wellness, cerem sfatul specialistilor, pentru a raspunde intrebarilor arzatoare legate de ingrijirea trupului.

In plus, fiecare saptamana are o tematica dezbatuta in editorial si fiecare articol contribuie la realizarea unui tablou unitar al respectivei tematici.

Te asteptam cu drag sa ne scrii pe adresa noastra de contact (office@kudika.ro) sau sa ne tragi de urechi, sa ne oferi sugestii, sa ne povestesti despre tine la adresele noastre individuale:
andra@kudika.ro
alina@kudika.ro
oana@kudika.ro
Toate editorialele Kudika »