Tema saptamanii acesteia pe Kudika este zodiacul. Vom vorbi despre astre, despre modul in care ne influenteaza, despre preferinte, fixatii, caracteristici in functie de stelele sub care ne-am nascut.

Cunoasterea de sine si cunoasterea viitorului sunt cu siguranta doua dintre dorintele noastre cele mai puternice. Si adeseori, cautarile noastre nu se opresc la realitatea imediata. Am invatat ca lumea exterioara ne influenteaza, asa ca am purces la cautarea Sinelui in afara. Nu stiu in ce masura am reusit sa il (re)gasim. Nu stiu in ce masura astrele ne influenteaza, dar imi place sa cred ca si noi ne punem puternic amprenta pe universul care ne adaposteste. Nu cred in determinism, nu cred intr-un destin implacabil, nu cred in constanta. Cred, in schimb in libertate si in schimbare.

Da, recunosc, o mai ascult din cand in cand pe Urania, dar imediat ce am schimbat programul am uitat ce schimbari urmau sa se intample in viata mea si a colegilor mei de zodie. Mi-am cumparat si vreo cateva carti de tarot, dar profana fiind, am luat totul in joaca. Am facut si vizite pe la diverse asa-zis vrajitoare, am invatat sa imi citesc in palma si in cafea, mi-am umplut biblioteca de reviste si manuale de Yoga care acum zac atinse doar de praf.

Am intrat si pe astrologyzone sa vad ce imi rezerva astrele, dar ca o necredincioasa ce sunt, m-am uitat mai intai pe previziunile lunii precedente pentru a verifica daca trecutul meu a devenit viitorul prezis. Sincer, nu cred ca previziunile si descrierile zodiilor trebuie privite drept adevaruri absolute. Avem nevoie sa cunoastem, dar nu trebuie sa ne restrangem cercetarile la un singur domeniu.
Toate editorialele Kudika »