Traim intr-o lume in care ambitia si scopurile inalte reprezinta litera de lege. O persoana care nu isi doreste “cel putin” absolutul este privita cu suspiciune de catre toti ceilalti, cei care aspira intotdeauna la mai mult, tot mai mult. Nimic nu impierdica ambitiosul zilelor noastre sa isi atinga scopul – nici moralitatea, nici legea. Iar daca cineva se ridica din multime pe propriile puteri si fara a calca peste cei din jur, atunci il judecam aspru si ii gasim nod in papura... prezumtia de nevinovatie a devenit o absurditate tocmai pentru ca in zilele noastre ambitia este privita ca un lucru rau.

In aceasta saptamana vei regasi in paginile Kudika avantajele si dezavantajele ambitiei, vei face cunostinta cu cei care au avut vointa, dar si puterea de a fi cei mai buni. La capitolul moda iti vom prezenta tinutele specifice femeilor ambitioase si te vom invata cum sa arati si sa te porti precum ele.

Ambitia nu este ceva rau, nu cat timp poti sa gasesti un echilibru si in aceasta privinta, la fel ca in orice aspect al vietii. Toate editorialele Kudika »