Probabil ca in acest an asteptam primavara mai mult ca oricand. Vremea ne amageste, ne ofera o zi frumoasa, apoi imediat o ploaie “de toamna”, ne trezeste simturile inghetate in timpul iernii, numai pentru a le adormi la loc.

Toata aceasta joaca “de-a soarecele si pisica”, primavara uite-o, nu-i, are efecte drastice asupra starii mele de spirit. Astept vremea frumoasa, pantofii, fustele purtate cu ciorapi (altfel se observa celulita), hainele subtiri, etc... le astept pe toate acestea de parca ar fi ultima speranta de bine. Poate ca intr-un anumit punct al anului simtim nevoia sa renastem, sa ne purtam macar intr-o zi ca si cand am avea sansa de a sterge cu buretele tot raul si de a incepe o noua viata. Cel putin astfel ma simt eu primavara.

Craciunul si vacanta a trecut, nu ma pot gandi decat la Pasti, simt nevoia sa fie frumos, si totusi parca nu-i. Astept cu nerabdare Ziua Indragostitilor, dar nu va fi la fel daca nu e vremea buna. Imi doresc soare mult, dar nu caldura nebuna, vreme frumoasa si voie buna!

Pentru a inviora mai mult aceasta perioada, pentru a pune iarna pe fuga si a-i arata primaverii ca suntem aici si o asteptam cu mare drag, va propun o saptamana de veselie, de glume, de voie buna. Avem nevoie mai mult decat ne dam seama de putina relaxare si bucurie, chiar daca aceasta inseamna, pentru inceput, numai cateva articole vesele in paginile Kudika.Toate editorialele Kudika »