A fost odata ca niciodata un sarut. Un fior. O prima dragoste. Un conglomerat de sentimente si de bucurii traite la intensitate maxima, o iubire de copil plina de candoare si splendoare. O poveste minunata pe care, la varste fragede, o traim fiecare ca si cum am scrie prima data cu fiori de iubire definitia dragostei.

A fost odata ca niciodata o dezamagire. Durere. Lacrimi. Un suflet de copil ce plangea jurand ca nu va mai iubi nicicand. Dar s-a indragostit iarasi. La fel ca niciodata. Fiindca desi in basme si in viata se repeta intotdeauna aceeasi ideee, niciodata nu o citim ori nu traim la fel. Pentru ca niciodata nu este la fel cum a fost odata!

A fost odata ca niciodata un vis. Un zambet. O speranta firava, incoltita intr-un suflet greu incercat de iubiri juvenile iar mai apoi de pasiuni mature. O alta dezamagire, un nou inceput, un minunat cerc vicios din care poate, intr-o zi, incalecand pe-o sa, povestea se va finaliza cu un splendid final fericit.

A fost odata ca niciodata o poveste minunata. Pe care o traim fiecare. Zi de zi. Viata reala este un basm: cautam printi, sarutam broaste sperand ca se vor transforma in Feti-Frumosi, luptam cu demonii interiori ai fricii, plangem pe umarul vesnic prezent al zanelor bune. Scriem in fiecare zi legenda vietii noastre si traim povesti pline de suspans, de freamat, de dragoste, de ura, de zambet, de suspine.

A fost odata ca niciodata un nou inceput. Pe care il vom scrie chiar in aceasta saptamana. Impreuna. Fiindca cele mai frumoase basme nu le citim, nu le vedem, nu le auzim. Le traim. Impreuna.


Toate editorialele Kudika »