Setari Cookie-uri

20 Fuste plisate pe care le vei adora!

Colorate, negre sau albe, midi, scurte sau lungi, cu imprimeuri vesele sau uni, fustele plisate nu vor ieși niciodată din tendințe! Sunt piese clasice și își vor găsi întotdeauna combinații inedite cu piesele preferate din garderoba ta!

Fuste plisate midi

Fustele plisate midi sunt în tendințe de mai bine de doi ani. Motivul “longevității” lor este versatilitatea modelului - poți purta fustă plisată midi la birou, la o întâlnire cu prietenele sau chiar într-un context mai elegant în funcție de cum alegi să o accesorizezi. Și aici lista e nesfârșită! Îți recomandăm câteva modele pe care noi le iubim!

Fustă midi plisată NA-KD

Culoarea acestei fuste este pur și simplu seducătoare. În completare, materialul vaporos și conferă fluiditate și romantism. Poart-o oricând și impresionează în orice situație! O poți comanda de aici.

Fusta midi plisata galben mustar

Fusta midi plisata de la Star Shiners iti va aduce primavara in suflet si in oglinda!

Citește și:

Culoara vesela dar totusi eleganta, accesorizata cu esarfa animal-print este o combinatie ce asigura succesul oricarei tinute. O poți comanda de aici.

Fusta midi plisata Haily’s

Fusta din colectia Haily's este, fara indoiala un model elegant, clasic. Acesta este fix motivul pentru care ar trebi sa ii asortezi o pereche de conversi si o geaca de blugi! Testeaza aceasta combinatie surprinzatoare si vei primi doar complimente! O poți comanda de aici.

Fusta midi plisata Medicine

Imprimeul acestei fuste midi plisata din colecția Medicine este relaxant ca o zi de primavara. Aspectul elegant, romantic, cald vrajeste orice privire. Poate fi purtata atat intr-o combinatie eleganta, cat si intr-un mix neasteptat, cu un tricou simplu si conversi. O poți comanda de aici.

Fusta midi plisata NEXT

Aceasta fusta plisata de “scolarita” este un model clasic, de culoare bleumarin inchis, cu pliuri pe partea din fata, casual, cu croiala in A. Va da o nuanta romantica unei tinute de zi. O poți comanda de aici.

Citește și:

Foto by Oleksii Dubrovskyi via Shutterstock

Fuste plisate lungi

Fustele plisate lungi sunt perfecte pentru orice anotimp. Acestea pot fi asortate în zeci de combinații interesante în funcție de gusturi și stil. Iată care sunt cele mai drăguțe fuste plisate lungi găsite în magazinele online:

Fustă plisată lungă în nuanța mentă

Ce zici de o fustă pastel pentru primăvară? Această nuanță mentă este perfectă pentru un look colorat și vesel. Poate fi asortată atât cu bluzițe elegante, tocuri sau balerini, cât și cu converși, un tricou basic și o jachetă de piele. O poți comanda de aici.

Fustă plisată lungă

O fustă din colecția Patrizia Pepe, confecționată din material tul, perfectă nu doar pentru o ținută de zi, ci și pentru festivaluri sau, de ce nu, pentru un eveniment elegant și sofisticat. O poți comanda de aici.

Citește și:

Fustă plisată lungă neagră

Această fustă lungă plisată este din colecția Answear; croiala este în cloș, iar banda elastică din talie accentuează foarte bine talia. O poți comanda de aici.

Fustă plisată lungă nude

Vrei să întorci priviri? Atunci îți recomandăm această fustă minunată de la Guess Jeans. Cu o croială în clos și un material dintr-o țesătură netedă până la genunchi care se continuă cu dantelă până la gleznă, această fustă este perfectă pentru un look elegant. O poți comanda de aici.

Rochie neagră lungă cu imprimeuri diverse și fustă plisată

Accentuează-ți feminitatea în orice sezon purtând o rochie lungă cu imprimeuri interesante și fustă plisată! Rochia are un format lejer, cu croiul cambrat și cordon fals pentru accentuarea taliei, mâneci lungi, din voal negru, ușor transparente, cu manșetă lată și guler clasic, cu revere. O poți comanda de aici.

Citește și:

Foto by Look Studio via Shutterstock

Fuste plisate negre

O fustă plisată neagră e de nelipsit din garderobă pentru că poate fi adaptată în numeroase feluri. O astfel de piesă poate fi purtată la birou, cu un sacou, o pereche de pantofi și un colier supradimensionat sau poate fi purtată cu un tricou și o pereche de adidași.

Fusta plisata neagră Pretty Girl

O astfel de piesă poate fi elementul-cheie al unei ținute pentru birou. Croită dintr-un material ușor și texturată în pliseuri, fusta Pretty Girl va atrage toate privirile și, mai important de atât, este foarte ușor de adaptat.

Produsul este disponibil aici.

Fusta plisată neagră Sunshine

Fusta are croială clasică în cloș și are o lungime medie. De asemenea, fusta este accesorizata cu o curea din material animal print care îi dă un aer jucăuș. Această fustă poate fi purtată cu o pereche de pantofi cu toc și o geantă de dimensiune medie.

Citește și:

Produsul este disponibil aici.

Fustă plisată neagră Sunshine, scurtă

Cea de-a treia fustă plisată neagră este una scurtă, croita din tul. Sub straturile de tul, fusta are o căptușeală dintr-un material prețios datorită patinei satinate. De asemenea, are o talie înaltă, ceea ce înseamnă că este o fustă potrivită pentru orice tip de siluetă.

Produsul este disponibil aici.

Fusta plisată neagră din piele eco

Ieși din tipare cu această fustă din piele ecologică! Plisată, scurtă și îndrăzneață, aceasta poate fi purtată cu o pereche de bocanci sau de ghete de primăvară. Dacă vrei să îi asortezi niște tocuri, îndreaptă-te către o pereche de pantofi cu tocul conic, mai gros și care se închid cu barete.

Produsul este disponibil aici.

Fustă plisată neagră cu elastic în talie

Dacă ai nevoie de o ținută chic și foarte comodă, atunci alege această fustă plisată neagră, simplă pe care o poți purta cu o cămașă albă. Pentru un aer parizian, pune-ți și o beretă, o pereche de ochelari de soare cu rama rotundă și pantofi cu tocul cui și vârful ascuțit. Desigur, înainte să pleci, nu uita și de rujul roșu!Produsul este disponibil aici.

Citește și:

Foto by Lolostock via Shutterstock

Fuste plisate ieftine

Fustele plisate se mențin în tendințe de ani buni și pe bună dreptate, căci exprimă feminitate într-un mod tare subtil, parcă prin toți porii (pliurile lor). Găsim și fuste plisate ieftine în magazinele online, la prețuri rezonabile, astfel încât să ne reînnoim garderoba fără să producem găuri în buget. Sperăm să fie pe gustul tău aceste modele de fuste plisate ieftine.

Fustă plisată ieftină, cu talie înaltă

Puteți oricând purta această fustă neagră cu talie înalta accesorizata cu o curea chic și veți obține un look casual chic deosebit. De asemenea, fusta poate fi purtată și pentru a crea o ținută elegantă și distinsă, dar și la petrecerile de tip cocktail. Este de lungime midi și format A așa că persoanelor înalte le va pune în evidență talia și silueta într-un mod seducător.

O poți comanda de aici.

Fustă plisată Boho Breeze

Datorită imprimeului sau ingenios din punct de vedere cromatic, această fustă plisată din colecția Medicine are un aer fresh și romantic, amintindu-ne de inconfundabilul stil boho. O poți purta cu încredere vara și primăvara ca pe o declarație a feminității, asortând-o cu topuri sau bluze uni în nuanțe light.

O poți comanda de aici.

Fustă 60 de lei United Colors of Benetton cu detalii plisate

La un preț foarte mic, această fustă scurtă, cu detalii plisate, poate deveni cu ușurință preferata ta pentru zilele de primăvară-vară. Este extrem de versatilă și practică, într-o plăcută nuanță uni de maro-scorțișoară. O poți purta și la ținute sport, și la ținute mai elegante, pune picioarele în evidență într-un mod frumos.

O poți comanda de aici.

Fustă Koton ieftină, cu pliuri mari și imprimeu grafic

Dacă iubeșți fustele plisate la fel de mult ca și noi, dar în același timp ți-ai dori ceva diferit de ce ai mai văzut până acum, astfel încât să ieși din tiparul lor clasic, această fustă plisată cu imprimeu grafic poate fi fusta ideală pentru ține. Pliurile nu mai sunt mărunte, ci largi, iar imprimeul tropical, maro, pe un fundal de alb prăfuit, o fac să fie perfectă pentru a fi purtată în cât mai multe variante.

O poți comanda de aici

Fustă plisată roșie din voal

La fel ca și fusta neagră, din garderoba unei femei nu trebuie să lipsească nici fusta roșie. Roșul este o culoare puternică care atrage atenția și în care te vei simți frumoasă și atrăgătoare, dar și încrezătoare în propriul farmec. Această fustă plisată roșie este nu doar lejeră, dar și foarte chic, și poți obține look-uri deosebite cu ea. O poți purta fie cu încălțăminte elegantă, fie cu pantofi și bluze sport chic, iar ca nuanțe de impact o poți asorta cu alb, crem, albastru ice, gri sau orice culoare îți place și ți se pare că ar crea un efect vizual armonios cu roșul.

O poți comanda de aici.

Featured foto by Denis Bukhlaev via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.