Setari Cookie-uri

7 posete in stil minimalist pentru primavara

Poseta a fost dintotdeauna ca o semnatura fina a oricarei tinute feminine. Acesta e si motivul pentru care celebritatile au colectii de genti de la branduri internationale si case de moda renumite. Tocmai de aceea e indicat sa investesti in genti si posete de calitate, din piele naturala. In plus, cu cat o poseta de calitate este mai simpla, cu atat e mai valoroasa, pentru ca o poti combina in foarte multe tinute si stiluri.

Am observat ca in ultima vreme stilul minimalist este tot mai pregnant, atat in privinta tendintelor de moda, cat si de design interior. Dintre toate insa, cel mai bine mi se pare reprezentat la nivelul posetelor si al gentilor.

Posetele in stil minimalist au un look light, numai bun de integrat in tinutele de primavara. Sunt simple si rafinate si se potrivesc in special outfiturilor office, dar acest lucru nu inseamna ca o parte dintre ele nu pot fi incluse si in combinatii mai casual.

Ce inseamna o poseta in stil minimalist? Gentile si posetele in stil minimalist sunt foarte simple, au linii drepte si par structurate din alte cateva piese de baza. Se bazeaza in mare parte in designul lor pe geometrie si figuri geometrice cu colturi. Formele lor sunt, asadar, bine definite. Nu sunt decorate decat, cel mult, cu incuietori si catarame metalice – si acestea in forme drepte, simple, dar care aduc un accent rafinat si foarte elegant.

Citește și:

Cele mai multe modele de genti si posete minimaliste sunt intr-o singura culoare, bicolore – combinatii de doua culori simple, care fie creeaza contrast, fie se combina cu bun gust din punct de vedere optic. Alte posete minimaliste, in schimb, sunt realizate din mai multe combinatii de culori, dispuse geometric. Toate sunt deosebit de elegante si de rafinate.

Poseta minimalista monocroma

Linii drepte cu bun gust, detalii metalice simple si care completeaza excelent designul, plus o culoare a primaverii 2017 – albastru cobalt sau albastru cerneala – iata o geanta in stil minimalist cu care ai putea sa iti incepi primavara, in tinute office simple sau combinatii trendy casual! Aceasta poseta combina multiple texturi de piele naturala.

Geanta in stil minimalist

Geanta: 395 lei

Poseta minimalista bicolora

Majoritatea posetelor minimaliste constituie combinatii bine structurate intre doua culori care creeaza contrast placut. De exemplu, aceasta poseta roz dungat cu negru si elemente metalice si lant aurii, pe care o poti purta atat la tinute business, cat si la iesirile in oras sau la shopping, in combinatii casual.

Citește și:

Geanta in stil minimalist

Geanta: 399 lei

Poseta minimalista multicolora

Aceasta e poseta minimalista cel mai atent lucrata: pastreaza simplitatea, dar totusi devine complexa prin combinatia de petece de culori, dispuse geometric. O poti purta combinata in mai multe culori, datorita combinatiei multiple de nuante pe care se bazeaza, ori o poti combina cu altele cu care sa contrasteze usor.

Modelul pe care l-am ales este cel mai potrivit datorita nuantelor neutre alese, care permit purtarea posetei incusiv la tinute cu blugi sau piese din denim.

Geanta din piele

Geanta: 316,30 lei

Posete minimaliste cu textura

Alte posete minimaliste se remarca prin detalii precum textura materialului. Pastreaza liniile drepte si designul simplu, insa vin cu un model nou in privinta materialului din care sunt realizate. Precum aceasta poseta de seara din catifea verde smarald, usor embosata pentru a crea textura de piele de sarpe.

Citește și:

Geanta din catifea

Geanta: 229 lei

Poseta minimalista din piele intoarsa

De regula, pentru a crea simplitatea desavarsita pe care se bazeaza un design minimalist, se utilizeaza pielea naturala, bine finisata, matuita sau lucioasa, ori piele sintetica, dar cu aspect lucios. Insa exista posete minimaliste prin design, realizate inclusiv din piele intoarsa naturala. Acestea au un aer elegant, usor sofisticat.

Geanta mov

Geanta: 399 lei

Poseta minimalista in trei culori

Poti miza pe un stil mai jucaus si o combinatie mai atipica de culori care creeaza contrast. Precum aceasta poseta de mana minimalista in combinatie de trei culori: rosu - culoare calda si mov si verde kaki – culori reci.

Combinatia dintre culori este primavaratica si de efect.

Geanta de mana

Poseta: 495 lei

Poseta tip rucsac in stil minimalist

Fiindca sunt in tendinte posetele tip sac si rucsacurile simple si de dimensiuni mici, in ton cu trendul minimalist, poti miza si pe o poseta tip rucsac in stil minimalist, in negru, gri inchis si roz pastel, cu obisnuita catarama simpla metalica.

Citește și:

Este realizata din piele naturala nappa.

Poseta tip rucsac

Poseta: 429 lei

Sursa Foto Front Page: Matryoha/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.