Setari Cookie-uri

8 modele de jachete din denim pentru primavara

Primavara este sezonul florilor. Si mai este sezonul jachetelor din denim si al broderiilor aplicate - pentru ca in primavara lui 2017 se poarta foarte mult broderiile, pe care le gasesti pe toate articolele vestimentare si de incaltat.

Jacheta de blugi se alatura camasii albe, rochii negre si pantofilor stiletto in categoria produselor care nu se demodeaza niciodata.

Si bine face! Pentru ca celebra geaca de blugi este cea care ne vine in salvare atunci cand outfit-ul ni se pare mult prea banal sau nu stim cu ce sa ne imbracam mai repede dimineata cand ne grabim sa plecam la locul de munca.

Jacheta din denim este acea piesa vestimentara pe care o asortezi cu blugii tai preferati, o pereche de bascheti si un tricou lejer, si este aceeasi care se potriveste de minune cu o rochie usor eleganta si pantofi stiletto.

Jachete de blugi

Jacheta crop neagra: 159 lei; Jacheta crop albastra: 269 lei

Asa cum era de asteptat, jachetele de blugi sunt de mai multe feluri: scurte si lungi, cu gluga sau fara, cu inchidere cu nasturi, capse sau cordon, cambrate sau drepte, din denim cu aspect uzat sau cu aplicatii, fiecare dintre ele potrivindu-se unui anumit stil vestimentar.

Citește și:

Spre exemplu, jachetele lungi, cele cambrate si cele cu cordon in talie fac casa buna cu hainele specifice stilului office/elegant. Le putem purta cu pantofi cu toc, ghete, cizme si botine, cu rochii si fuste, in timp ce jachetele cu gluga, cele din denim cu aspect uzat sau cu aplicatii se potrivesc femeilor active, mereu puse pe drumuri.

Jachete din denim

Jacheta Only: 159,99 lei; Jacheta cu gluga: 225 lei; Jacheta Only: 174,99 lei

Asa cum spuneam la inceputul materialului, anul acesta se poarta broderii si, din fericire, magazinele online ne pun la dispozitie o multime de modele de jachete din denim cu flori brodate. Aici vorbim despre o piesa vestimentara pe care o poti purta, dupa placere, cu blugi si pantofi sport, sau cu blugi si pantofi stiletto.

Jachete de blugi

Jacheta Only: 229,99 lei; Jacheta cu broderii: 209 lei; Jacheta cu strasuri: 889 lei

Daca nu sunt broderii, sunt imprimeuri si aplicatiile, la fel de cautate inca din 2016. Pot fi aplicatii cu mesaje haioase sau cu desene.

Citește și:

Oricum ar fi, tu daca te indragostesti de vreuna, nu o lasa sa iti scape!

Sursa Foto Front Page: Oleksandr Kavun/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.