Setari Cookie-uri

Accesoriile cu ciucuri mari sunt piese-cheie de sezon

Accesoriile cu ciucuri mari au fost prezente peste tot pe catwalk. Colorate, simpatice, Glamour pe alocuri. Așa că astăzi le dedicăm atenția noastră. Te invit să descoperim împreună cum s-au văzut ciucurii la genți, pantofi și chiar bijuterii pe catwalk!

Franjurile și ciucurii sunt pe placul pisicilor și sezonul acesta au fost și pe placul designerilor. Știu, gluma e oarecum previzibilă, dar, hei, exact asta mi-a venit în cap când am văzut tendințele la accesorii pentru iarna aceasta. Apoi mi-am zis: ”bine că ai tu ai câine!” și am decis că pot să achiziționez o astfel de piesă de rezistență. Fie vorba între noi, nu prea m-am oprit la una. Ci... la una din fiecare!

Dar despre adicțiile mele altădată. Azi vorbim despre accesorii cu ciucuri mari și cu franjuri interesante. Pantofi cu ciucuri mari, genți cu ciucuri mari și câte și mai câte! Și, mai ales, bijuterii cu ciucuri mari, atât de cool și atât de expresive încât transformă total ținuta cu minimum de efort și maximum de efect. Era și normal să-mi placă, nu?

Citește și:

cercei decorați opulent

Alege cercei decorați opulent de aici

Sunt o tipă practică, până la urmă! Și ușor cheltuitoare când e vorba de garderobă, dar din nou, să stăm departe de adicțiile mele. Să vorbim despre dependențele tale și presimt că accesoriile cu ciucuri mari vor fi pe lista de sezon!

În acest sezon se poartă mult accesoriile cu ciucuri mari! De la pantofi cu ciucuri mari la genți cu ciucuri mari și franjuri

Franjurile și ciucurii, ori poate preferi să le zici pompoane sau moțuri, oricum ar fi, toate, dar toate au defilat ”moț” în fruntea trendurilor. De exemplu, dacă vorbim despre genți cu ciucuri mari și franjuri, trebuie să te trimit în căutarea inspirației la următorii designeri:

  • Balmain a creat genți de mână, rotunde, din denim, cu franjuri la terminații.
  • Tot pe franjuri a mers și Marni, doar că pe variante super lungi, decorative, acompaniind poșetele de mână snake-skin, decorate și cu pene.
  • La Adeam vei descoperi genți de mână, stil clutch oversize cu pompoane din blană pe post de toartă!

accesorii cu ciucuri

Citește și:

Alege accesorii cu ciucuri de aici

Și pentru că, dacă vorbim despre accesorii cu ciucuri mari, așa cum s-au văzut ele în colecțiile marilor case de modă, să ne oprim puțin privirea și la picioare. Mai exact, să vorbim despre pantofi cu ciucuri mari, moțuri, pompoane și alte asemenea pufoșenii!

  • Super-mega franjuri în ”buchete” le-aș zice, am văzut la Balmain, unde botinele au ieșit în evidență prin aceste elemente decorative.
  • La Off-White vei găsi simbolul, dacă vrei, când vine vorba de pantofi cu ciucuri mari! Adică vei găsi cizme peste gleznă, cu inserții de pompoane de blăniță, super cool și playful în același timp!
  • Pantofi cu ciucuri mari găsești și la Giambattista Valli, unde stiletto cu animal-print sunt înfrumusețați cu pompoane colorate florale și franjuri pe călcâi. OMG, bifat pe următoarea listă de adicții!
  • La Michael Kors pompoanele sunt înlocuite de trandafiri din piele montați pe sandale cu platformă iar efectul e același, la fel de fain ca la „moțuri”.
  • Și la Prabal Gurung vei găsi accesorii cu ciucuri mari, blănoși, și vorbim de data asta de pantofi cu toc kitten.
  • Pentru ciucuri blănoși te invit să descoperi și colecția Dolce & Gabbana unde tocul întreg e un mare moț de blană bleu electric. Kitschy dar catchy!

Acestea fiind spuse, să trecem și la alte accesorii cu ciucuri mari! Să vorbim despre accesoriile de cap, piese de rezistență ale iernii acesteia! Și, desigur, să nu uităm să aducem în discuție și atenție și bijuteriile cu ciucuri mari.

Citește și:

Nu uita nici de bijuteriile cu ciucuri mari și de alte accesorii decorative, alte must-have-uri al iernii!

Ideea este că, la capitolul moțuri sau moațe (în cazul acesta merg ambele), sezonul acesta este un maaare pompon, dacă ne referim la accesorii de cap cu ciucuri mari! Căciuli cu moț, șepci și pălării, toate au primit moț în creștet sau câte două pompoane, laterale, ca la copii! Vezi Anna Sui pentru acest trend! Ce accesorii cu ciucuri mari și moțuri am mai văzut pe podiumurile de modă? Iată:

  • La Galliano au ieșit în evidență pălăriile tricotate, cu voaletă, pene și pompoane din pene.
  • La Michael Kors, beretele franțuzești din blană cu pompon imens în creștet tot din blană au fost aproape la fel de atrăgătoare pentru mine cât ar fi pentru orice pisic respectabil. Mda, probabil cât ar fi fost și pentru câinele meu!
  • Cât despre fesuri cu moț, ”clasice” te invit să vezi colecția Blumarine!

pantofi și genți cu ciucuri

Citește și:

Vezi accesorii și încălțări cu ciucuri aici

Și pentru că am vorbit despre accesorii cu ciucuri mari, numai bune de încălzit capul, să vorbim doar despre frivolitate, acum, doamnelor! Să vorbim despre fabuloasele și senzualele, curajoasele și cancan-isticele bijuterii cu ciucuri mari și franjuri luuuungi întocmai precum picioarele damelor de cabaret! Eu mărturisesc că aici am pierdut mai mult buget ca la orice alt accesoriu!

Au fost multe accesorii cu ciucuri mari și la capitolul cercei, coliere, brățări ori inele sau la accesoriile de prins în păr, de exemplu. Să începem cu minunatele bijuterii cu ciucuri mari și franjuri lungi:

  • Giorgio Armani a mizat pe colieroaie (permite-mi acest augmentativ deloc fashionistic, dar asta au fost, niște coliere imense) cu mărgele mari și ciucuri tot din mărgele, într-un fel de Boho exagerat! Tot aici vei găsi și alte accesorii cu ciucuri mari, precum cerceii cu ciucuri textili.
  • La polul opus, pe prețiozitate și Glamour, tot exagerat, a mers Zadig & Voltaire, unde au ieșit în evidență ciucuri lungi din lanțuri metalice fine, în niște cercei ce ajungeau până la pieptul modelului.

Să tot fie, deci, accesorii cu ciucuri mari de purtat iarna aceasta. Să ne jucăm de-a moda, mai ludic sau mai sexy, mai vampă sau mai romantică! Azi așa, mâine așa, ca orice femeie respectabilă, doamnelor, ce naiba! #Pups!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.