Setari Cookie-uri

Accesorii, decoratiuni si mobila de balcon - pregateste-ti casa de vara

Bine-ai venit primavara! Hai si tu vara! Eu va astept cu chef de leneveala, in razele soarelui. Si ma pregatesc de pe-acum cu cele mai chic accesorii, decoratiuni si mobila de balcon! Astazi va spun si voua cum imi pregatesc casa de sezonul cald!

Balconul va fi oaza mea de liniste – si de bai de soare – in aceasta primavara si la vara! Va fi oaza plina de flori, locul de lene si de citit, si asta fara a compromite un alt scop al acestei zone din apartament: spatiile de depozitare inteligente.

Ah, da! Si mai vreau in primavara asta sa umplu balconul de flori! Daca te intrebi unde incap toate acestea, intr-un balcon de apartament de bloc, citeste mai jos sfaturile mele de home-deco inteligent si pregateste-ti si tu casa de vara cu accesorii, decoratiuni si mobila de balcon!


Balconul – oaza urbana

Mobila balcon optimizare spatiu

Ce ai nevoie pe balcon? O masuta, un scaun-doua, spatii de depozitare si spatiu pentru flori si plante. Creeaza-ti oaza ta urbana, alegand mult lemn si elemente naturale. Pe sus, pe jos, nu conteaza!

Nu ramane fixata pe ideea ca spatiul este doar jos. Daca cresti rosiute sau ardei pe balcon, creeaza un mic spatiu de tip Salad Bar, unde sa incropesti de o mica salata, in mijlocul “naturii” de pe balcon.

Citește și:

Iata cateva console care te ajuta sa optimizezi spatiul de pe balcon


Pune multe flori in vase de lemn – pe orizontala si pe verticala

Ghivece lemn look natural

Lemnul creeaza impresia de caldura. De viata in natura. Si ce daca ai un bloc in fata sau vecinul de sus da cu aspiratorul cand tu vrei sa motai in soare? Alege lemnul ca element predominant si inconjurata fiind de flori si de lemn, vei crede ca esti la padure. Pune florile si plantele in vase din lemn – ladite, de exemplu – si astfel le poti muta foarte simplu in functie de lumina! Hei, rosiutele acelea au nevoie de soare ca sa poti face salata din ele!

Creste flori si planute – poate iti plac salatele cu ierburi aromatice – si pe pereti! Creeaza un perete verde natural. O bancuta, eventual cu grilaj din lemn pe care sa agati rafturi sau flori direct. Pune-ti o perna mare acolo si gata! Doar respira! Mmmmm-mi-nu-nat!

Citește și:

Vezi ghivece din lemn pentru un look natural


Spatiu mic pe balcon? Avem noi solutia

Bancuta lemn balcon

Daca spatiul este mic, alege scaunele sau cutii inguste si mai inalte. Poti aseza florile si plantele sub sau peste scaune si poti alege oricand sa le agati de pereti sau de bara balconului. Pune un mic covoras sau o rogojina pe jos ca poti sta in picioarele goale. Astfel, sporesti senzatia de bine, chiar si intr-un balcon micut.

Vezi, accesoriile, mobila si decoratiunile de balcon nu trebuie sa fie multe sau mari. Ci destepte, sa se potriveasca in spatiul tau!

Vezi cele mai chic banchete pentru casa ta


Uita-te la picioare!

Covor rustic

E important sa te simti bine in balcon. Scapa de podeaua rece. De gresie sau ceramica in balcon. Alege podele din lemn. Poti sta acolo in picioarele goale si te vei simti ca in gradina ta. Sau ca pe o veranda.

Cafeaua de dimineata se savureaza mai bine asa, “in mijlocul naturii”. Mai ales daca ai si o perna, doua pe care sa stai turceste.

Citește și:

Un covor rustic aduce un plus de stil


Pastreaza spatiul multifunctional

Perne balcon Boho

Ce trebuie/vrei sa ai pe balcon? Loc de stat jos. Locuri pentru flori. Spatiu de depozitare. Creeaza un colt pentru depozitare. Poate un cos mai mare. Un cufar sau cateva rafturi in care sa asezi lucrurile pe care le tii acolo.

Mai multe perne colorate pentru tine


Un scaun de pe care sa nu te mai ridici

Scaun confort balcon

Alege o masuta mica, scaune pliabile si daca iti cresti plantele pe verticala, ai loc si de o micuta draperie!

Scaunul perfect pentru balconul tau


Vezi, accesoriile, decoratiunile si mobila de balcon te pot ajuta sa-ti creezi oaza ta de liniste si fericire! Pergateste-ti casa de vara in mod destept si profita de fiecare colt!


Sursa foto front pageArthur Aleksanian, Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.