Setari Cookie-uri

Accesorii pentru Halloween: cum sa te deghizezi cu bani putini

Halloween este sarbatoarea aia cu mult negru si sange, cu panza de paianjen, dovleci sculptati, fantome si vrajitoare si rasete malefice. Este o sarbatoare atat a adultilor, cat si a micutilor, care, desi infricosati, vor sa imbrace costume cu care sa ii sperie la randul lor pe ceilalti.

Nu sunt fana a deghizarilor, dar cand vine vorba de Halloween, recunosc ca imi plac la nebunie obiectele, decoratiunile si accesoriile care fac aceasta sarbatoare speciala. Sunt o fricoasa care refuza sa mearga la toaleta si sa doarma singura cateva nopti la rand dupa ce a vizionat un film de groaza, dar tot mai atrage latura asta intunecata.

Asadar, nu m-am deghizat niciodata, iar daca as face-o cel mai probabil m-as acoperi din cap pana in picioare ca sa nu ma recunoasca nimeni, dar pentru ca un costum tematic nu este ceva ce porti de mai multe ori pe an si multe refuzam sa investim bani, astazi m-am gandit sa prezint cateva accesorii utile pentru deghizarea de Halloween cu bani putini.

Masti si aripi de inger pentru Halloween

Cel mai si cel mai mult mi-ar placea sa port o masca misterioasa pe care sa o asortez la o rochie neagra din tulle. Mi-as prinde parul in coada de cal si as opta pentru un machiaj smokey eyes cu ruj rosu sau negru, depinde daca as vrea sa fiu un personaj de groaza seducator sau doar infricosator.

Citește și:

Pe locul doi in topul preferintelor se afla aripile de inger. Aici nu iti poti ascunde chipul, dar daca ai o latura ascunsa pe care vrei sa le-o arati celorlalti in seara de Halloween, aripile negre de inger pot exprima multe. Mie cu siguranta mi s-ar potrivi, asa ca imi inchipui outfit-ul complet astfel: rochie neagra scurta in clos, dres sexy cu cruci, aripile de inger si parul lasat liber, tapat si ciufulit. Ochii tristi si tenul palid.

Accesorii pentru deghizat de Halloween

Masca din broderie accesorizata Aripi negre de inger Dres sexy cu model cruce

Accesorii pentru un look perfect de Halloween

Un ten palid sperie pe oricine: "vai, dar ce alba esti la fata!" sau "s-a albit la fata de frica". Asa ca... de ce sa nu optezi la petrecerea de Halloween pentru o masca alba cu ruj rosu ce-ti lasa la vedere doar ochii mari si misteriori. Combina masca cu o rochie lunga si neaparat cu o capa cu gluga (daca vrei un outfit mai complex).

Citește și:

Daca nu vrei sa iti bati prea mult capul, poti sa alegi o simpla bentita cu aripi de liliac. Bentita, parul ravasit si machiajul smokey eyes te pun in peisajul de groaza al sarbatoarei.

Sau o coada de pisica neagra in combinatie cu dresuri plasa, un body cu corset si o capa.

Masti si accesorii de Halloween

Masca Donna Alba Bentita cu aripi liliac Codita de pisica neagra

Crede-ma, sa te costumezi de Halloween chiar nu inseamna mult efort depus sau bani aruncati aiurea. Accesoriile sunt accesibile ca pret tuturor si pot fi refolosite cu alte ocazii.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By gpointstudio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.