Setari Cookie-uri

Creeaza-ti o baie vesela! 5 accesorii pentru rasfat zilnic

Baia este camera preferata a multor oameni, in special a femeilor. Pentru ca baia este locul unde femeile fac magie si se intampla minuni. Tot baia este locul de relaxare in care ne petrecem minute, ore in sir, fara sa stie nimeni de ce.

Am pus de multe ori la indoiala puterea unei bai cu spuma, dar de cate ori am intrat suparata sau ingandurata in cada, am iesit de acolo mai linistita, mai optimista. Asa ca atunci cand m-am mutat singura si mi s-a spus ca trebuie sa aleg culorile pentru gresie si faianta, am stat ceva timp pana am luat o decizie. Aveam nevoie de ceva care sa ma incante in fiecare zi si chiar sa imi schimbe starea de spirit ori de cate ori as fi intrat in baie.

Mi-as fi dorit o baie verde, pentru ca este culoarea mea preferata, dar imi placea atmosfera care se crea intr-o baie albastra, insa nu gaseam nuanta care imi placea. Asa ca am ajuns sa am o baie cu faianta rosie si gresie neagra. Si, vai, cat imi mai place! Nicio secunda nu mi s-a parut prea intunecata si nici prea... plina de pasiune. Este asa cum trebuie sa fie.

Cat despre obiectele si accesoriile pentru baie, le-am ales albe si maro.

Citește și:

Accesorii pentru bai vesele si retro

Intr-o alta poveste, insa, baia mea ar arata altfel. Ar fi o baie retro cu multe accesorii colorate. As alege nuante de verde praz, albastru cerului, roz prafuit, portocaliu, galben, lila.

As alege suporturi pentru periute si pentru sapun cu buline, cu mesaje, cu desene, as alege un covoras moale, calduros si multicolor care sa-mi incalzeasca picioarele si nu mi-ar lipsi cel putin un tablou sau un sticker dragut si un ghiveci cu flori.

De cealalta parte sunt obiectele si accesoriile pentru baia retro eleganta. Este o baie ceva mai simpla, dar cu foarte mult bun gust, o baie in genul celor din filmele cu Audrey Hepburn si Marilyn Monroe. Prin urmare, daca esti adepta acestui stil, iti recomand suportul pentru sapun in forma de cadita si suportul pentru periutele de dinti cu scris vintage.

Accesorii pentru baie retro

Dispenser sapun turcoaz Suport pentru sapun cadita Suport pentru periute de dinti

Citește și:

Obiecte utile pentru baie

Daca spatiul iti permite, nu ezita sa faci loc in baie unui cos de rufe. Din toate cate am vazut, m-a incantat cel mai tare cosul de rufe cu doua compartimente, un compartiment pentru rufele albe si unul pentru rufele colorate. Este un accesoriu practic si modern, ceea ce inseamna ca poate ocupa si un loc pe hol sau pe balcon.

Un alt obiect sau accesoriu de baie care mi-a atras atentia este cutia metalica pentru betisoarele de urechi. Intr-adevar, betisoarele se vand in ambalaje speciale, dar cand vrei ca totul sa se potriveasca in baia ta, atunci o punga sau o cutie din plastic nu o sa isi aiba rostul in decor. Cutia metalica cu imprimeu vintage este ideala pentru o baie retro.

Obiecte utile pentru baie

Cos de rufe cu doua compertimente Cutie metalica pentru betisoarele de urechi

Acestea fiind prezentate, iti doresc renovare usoara si ore petrecute in baie cat mai relaxante! Ah, si nu uita sa pui in dulapul din baie si cateva uleiuri de masaj.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Hugh Adams

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.