Setari Cookie-uri

Aparatele de gatit ale momentului - le poti lua de Black Friday!

Suntem mereu pe fuga, mereu stresati si mai mereu fara chef. Toata aceasta nebunie si agitatie in care traim duce clar la o oboseala cronica care ne impiedica sa ne bucuram pana si de timpul petrecut cu familia. Ziua ne-o petrecem asteptand momentul in care ajungem acasa si ne punem in pat, fara sa mai avem tragere de inima sa facem si ce ne place. Gatitul devine in timp o corvoada.

Dar de ce? Gatitul obisnuia sa fie o activitate care ne relaxa total, o activitate cu capacitatea de a ne face sa uitam de tot si de toate, pentru ca atunci cand gatim cream, iar atunci cand cream ne eliberam. Asadar, pentru ca gatitul sa revina la ce a fost odata si sa nu isi piarda definitiv farmecul, m-am gandit sa pornesc in cautarea unor solutii. Le-am gasit sub forma aparatelor de gatit, care se vor afla la reducere de Black Friday (17-19 noiembrie 2017).

Black Friday 2017: aparate de gatit cu aburi

Aparat de gatit cu aburi Heinner Master Collection HSA-1000XMC face parte din gama de produse Heinner Master Collection promovate de chef Catalin Scarlatescu. Are trei boluri pentru trei feluri de mancare, un rezervor pentru apa de 1.4 L si capacitate totala de 12 L.

Aparat de gatit cu aburi Philips HD9126/00 este prevazut cu un intensificator unic de arome care adauga gustul delicios al plantelor aromatice si al condimentelor, oferind si mai multa savoare gatitului la aburi. Are trei etaje, capac anti-picurare, cosuri ce se pot etaja pentru depozitare usoara si un castron de preparare la abur pentru supa, tocanita, orez, etc.

Citește și:

Aparat de gatit cu aburi

Vezi si alte aparate de gatit cu aburi

Black Friday 2017: gratare electrice

Gratar electric Tefal XL Classic GC6000 este ideal pentru mesele in familie sau alaturi de gasca de prieteni (posibilitatea de a gati pentru 6-8 persoane). Ajuta la prepararea tuturor tipurilor de carne datorita puterii mari de 2400W si a termostatului ajustabil cu 3 trepte de temperatura, are 2 moduri de gatit - grill si barbeque si tava pentru colectarea sucului.

Gratar electric Star-Light A-2000W cu suprafata dubla, inaltime si intensitate reglabile. Balamalele reglabile ofera libertatea de a decide daca este nevoie de o suprafata dubla de gatire sau daca se doreste prepararea pe ambele suprafete a unor cantitati considerabile de alimente sau chiar hamburgeri. Aparatul este dotat cu placi anti-lipire si cu o tavita speciala pentru acumularea fluidelor care se scurg in timpul pregatirii alimentelor.

Citește și:

Gratare electrice

Diferite gratare electrice la reducere

Black Friday 2017: cuptoare electrice

Cuptor Electric Star-Light CEC-4218 ofera control asupra temperaturii, al timpului de preparare, al optiunilor de incalzire si al ventilatiei. Are 6 programe distincte, functii de rumenire si coacere pentru prepararea puiului intreg, a pizzelor, a placintelor si a diferitelor sosuri care necesita prepararea la cuptor.

Cuptor electric cu termostat Harlem® Asel are o putere de 1500 W si capacitatea de 40 de litri, temperatura ajustabila, temporizator 90 de minute cu oprire automata si functie de alertare, interior din aluminiu-zinc (intensifica si reflecta caldura).

Cuptoare electrice

Cuptoare electrice la reducere de Black Friday

Black Friday 2017: multicooker si slow cooker

Multicooker Philips HD3037/70 - este multi-functional si usor de utilizat: se alege felul de mancare, se urmeaza instructiunile din reteta, se seteaza functia si timpul necesar cu ajutorul ecranului si meniului usor de folosit si gata. Cu ajutorul acestui aparat se prepara aperitive, ciorbe, mancaruri scazute, friptura, legume si deserturi.

Citește și:

Slow cooker Crock-Pot SCCPRC507B-050 are 2 setari de gatire: High si Low. Atat pe modul High, cat si pe modul Low se ajunge la aceeasi temperatura, diferenta fiind doar de timpul necesar pentru ca aparatul sa atinga punctul de fierbere (100°C). Cu ajutorul lui se prepara mancare pentru 5 persoane. Consumul de energie este redus, echivaland cu energia consumata de un bec: 75-150W pentru modul Low, 150-210W pentru modul High.

Multicooker Black Friday

Alege cel mai bun multicooker

La reducere de Black Friday 2017 gasim si cuptoarele cu microunde. Iata 4 cuptoare cu microunde performante de pus pe lista de Black Friday 2017!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Gaf_Lila

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.