Setari Cookie-uri

Aplicația care te ajută să obții simplu și ușor cea mai tare ținută!

Atunci când vine vorba despre organizarea garderobei ai mai multe întrebări decât soluții. Așa se face că este dificil să găsești cele mai inspirate ținute cu care să ieși în oraș, să te afișezi la vreun eveniment sau să ajungi la o întâlnire. Din fericire, există o aplicație pentru telefon, Finery App, care te poate ajuta să faci diverse combinații chic pentru hainele din șifonierul tău.

Știm deja cât de provocator se poate dovedi să gândești combinațiile potrivite de haine. Pentru că nu toate avem cunoștințe fashion sau nu suntem tocmai sigure de alegerile pe care le facem când vine vorba despre haine. Dacă și tu ai astfel de blocaje, data viitoare când nu știi ce să îmbraci, apelează la aplicația mobilă Finery App pentru răspunsul la întrebarea “eu cu ce mă îmbrac astăzi?”.

S-ar putea să fie salvarea ta, mai ales acum în preajma sărbătorilor de iarnă când vei avea nevoie să ajungi la mai multe evenimente decât în restul anului. Probabil că multe invitații sunt obligații, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să te simți bine. Iar primii pași îi poți face prin cum te îmbraci și cum arăți, asta conferindu-ți de cele mai multe ori o încredere uimitoare.

Citește și:

Cum funcționează aplicația de modă Finery App?

Finery App a fost rezultatul dorințelor lui Brooklyn Decker și Whitney Casey.

Ideea care stă la baza acestei aplicații digitale este să te ajute să îți organizezi garderoba și să faci combinațiile ideale de haine, în funcție de cele de care dispui.

Gândește-te la asta ca la un concierge virtual - îți actualizează stocul de haine comandate, dar ține cont și de imaginile pe care le încarci tu. Concret, îți gândește și stilizează hainele pe care le deții deja și îți face sugestii pentru combinațiile cool de care să profiți. O unealtă extrem de utilă, s-ar putea dovedi cea mai smart propunere în materie de modă.

Uite și ce piese vestimentare rămân în preferințele designerilor!

Citește și:

aplicație mobilă Finery App pentru a obține cele mai tari ținute

Vezi propunerile noastre de piese de modă pe care le poți comnbina în ținute proprii

Oh, și unde mai adaugi că te informează atunci când anumite produse care ți-au atras atenția au intrat la promoție. Este practic 2 în 1: stilist personal și asistent de cumpărături. Iar nouă ni se pare foarte tare din ambele puncte de vedere.

Folosește Finery App când ai nevoie de o aplicație pentru a-ți planifica ținutele de sezon

Atunci când locuiești într-o zonă unde vremea este imprevizibilă, ai probleme să găsești ceva cu care să te asiguri că nu dai greș când te îmbraci - să nu îți fie nici prea cald, nici prea frig. Iar Finery App se asigură că îți recomandă hainele perfecte ținând cont de starea vremii, dar și de fluctuațiile din timpul zilei. Asta îți poate fi la îndemână să știi că ai ales ce trebuie - atât pentru vreme, cât și pentru unde vei ajunge.

Citește și:

Iarna asta ne-a dat deja de furcă cu două ninsori. Iar aplicația mobilă te-ar fi scutit să cari o bluză prea groasă după tine sau să dârdâi pentru că erai prea subțire îmbrăcată.

aplicație mobilă care te ajută să îmbini hainele în ținute potrivite Vezi propunerile noastre de piese de modă pe care le poți comnbina în ținute proprii

Un look inspirat recomandat de Finery App

Atunci când trebuie să ajungi la un eveniment important, vrei să te asiguri că lucrurile sunt impecabile din toate punctele de vedere. Iar asta începe și prin ce look ai adoptat tu, ținand cont de dress code sau locație. Iar aici intervine aplicația care îți face recomandări inspirate în baza articolelor vestimentare pe care deja le deții.

Idee de ținută cool actuală AICI: cizme peste genunchi + pulover!

Există chiar și o secțiune dedicată care îți arată imagini cu ceea ce alte femei din vecinătate poartă deja, dar și un feed unde ți se personalizează outfit-uri cu haine din wishlist-ul magazinelor online ale unor retaileri despre care aplicația știe deja că îți plac. Așa se face că aplicația Finery App îți permite să folosești platforma pentru a crea look-uri diferite pentru ocazii diferite.

Citește și:

Uite cum să te machiezi în funcție de ținuta de ocazie!

Dacă deja ai înțeles ce înseamnă aplicația fashion Finery App, ai observat beneficiile promise. În primul rând te scutește de corvoada de a te mai întreba cu ce te vei îmbrăca și cum vei arăta. Iar asta înseamnă economie de timp și energie. Dar mai ales ai garanția că ai făcut alegerile ideale ținându-se cont de tendințe - iar asta într-un timp scurt.

Sursa: Verily Mag

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.