Setari Cookie-uri

Aspiratoare de mana: prietene de nadejde in curatenie

Asa cum eu sunt disperata sa am un aspirator vertical care sa imi fie la indemana in orice moment, alte persoane isi doresc sa aiba un aspirator de mana pentru atunci cand casa are nevoie de o improspatare rapida.

Aspiratorul de mana face parte din categoria obiectelor de care nu ai neaparat nevoie, dar trebuie sa le ai. Ca sa scapi de firimituri e simplu: strangi fata de masa si o scuturi, dupa ce ai gatit in bucatarie, dai rapid cu matura in bucatarie, prin urmare, de ce ai avea nevoie de un aspirator care sa faca asta?! Ei bine, ai nevoie pentru ca rezultatele sa fie cele dorite, iar cand spun dorite ma refer la o curatenie impecabila.

Aspiratoarele de mana sunt cele mai la indemana atunci cand vrei ceva care sa termine rapid treaba. Iti las in continuare cateva recomandari. Sper sa iti fie de folos.

Aspiratoare de mana Philips si Bosch

Capul de aspirare al aspiratorul de mana Philips Mini Vac FC6142 are un design aerodinamic creat special pentru a asigura o aspirare optima a prafului, chiar si in zonele cele mai greu accesibile. Sistemul de filtrare in doua etape garanteaza ca, odata intrata, murdaria nu mai poate iesi: primul filtru blocheaza cea mai mare parte a murdariei, iar al doilea filtru capteaza particulele de praf mai fine. Aspiratorul Philips are acumulatori puternici si durabili NiMh (nichel - hidruri metalice).

Citește și:

Aspiratorul de mana Bosch BKS4003 vine la pachet cu alte doua accesorii pentru o curatare rapida si impecabila: duza pentru colturi si peria pentru mobilier. Aparatul are o statie pentru incarcare practica cu posibilitate de montare pe blatul mobilierului sau pe perete.

Aspiratoare de mana

Aspirator de mana Philips Aspirator de mana Bosch

Aspiratoare de mana performante

Alte doua modele de aspiratoare de mana eficiente sunt: aspiratorul de mana Rowenta Extenso Dry AC232001 si aspiratorul de mana Fakir. Amandoua vor duce la bun sfarsit curatenia fara sa iti rapeasca prea mult din timpul pretios. Aceleasi aspiratoare iti vin in ajutor atunci cand vrei sa inlaturi praful si mizeria din locurile mai usor accesibile. Eu personal l-as folosi si pentru aspirarea patului si a canapelei, acolo unde obisnuieste sa doarma pisicuta si sa-si lase amprenta, adica firele de par.

Citește și:

Fii cu ochii pe ofertele magazinelor online in preajma sarbatorilor de iarna si poti achizitiona un aspirator de mana la jumatate de pret. In orice caz, aceste aparate se gasesc la preturi avantajoase si fara sa beneficieze de reducere. Si, da, chiar merita investitia.

Aspiratoare de mana

Aspirator de mana Rowenta Aspirator de mana Fakir

Din categoria "obiecte de care nu ai nevoie, dar trebuie sa le ai" fac parte si urmatoarele aparate pentru curatenie. Sunt eficiente, la preturi generoase si garantat iti vor usura munca. Plus ca... ai nevoie de ele pentru curatenia de dinaintea sarbatorilor.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Sebra

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.