Setari Cookie-uri

Aspiratoarele-robot: modele deștepte care merită atenția de Black Friday 2018!

Aspiratoarele-robot satisfac până și cele mai exigente pretenții. Sunt ideale pentru familiile cu nou-născuți si/sau animale de companie, ajutând la întreținerea unui mediu sănătos, fără praf și acarieni, fără efort și fără timp pierdut.

Aspiratoarele-robot sunt mici si practice. Este extrem de usor sa te atasezi de ele, mai ales cand aspirarea devine o sarcina care implica mult efort si fura prea mult timp. Sa ai in casa un aspirator bun si de mult vanat care curata singur chiar si atunci cand tu nu esti acasa ca sa il pornesti pare doar un vis mult prea indraznet, in schimb este o dorinta devenita realitate.

Iata ce modele destepte de aspiratoare-robot se vor afla in oferta Black Friday 2018:

🏘 Roboti de aspirare Dirt Devil Spider si Xiaomi Mi Robot Vacuum

🏘 Aspiratoare-robot Samsung si Philips

Roboti de aspirare Dirt Devil Spider si Xiaomi Mi Robot Vacuum

De la un brand specializat in produse de curatare a podelelor, infiintat chiar acum un secol, care ofera cea mai extinsa gama de aspiratoare si accesorii perfecte pentru a satisface cele mai exigente pretentii, acest aspirator-robot Dirt Devil Spider M607 este fara sac, evident, care asigura o curatare de lunga durata prin programul cu 3 trepte.

Citește și:

Recipentul de praf integrat - de 0,27 L - poate fi golit cu mare usurinta, iar filtrul lavabil asigura o performanta de durata in curatarea suprafetelor. De fapt, cam aici ar fi si un mic minus la un asemenea aparat de aspirare tip robotel: recipientele de colectare a mizeriei sunt destul de mici si trebuie golite des.

Vezi robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 pentru pardoseli dure

Detalii pe care sa le iei in calcul pentru acest robot de aspirare Dirt Devil Spider M607:

  • Timp incarcare aproximativ 4 h cu tip de alimentare pe baza de acumulator / incarcator la priza;
  • are o autonomie de 60 de minute;
  • ofera doar aspirare uscata;
  • pentru multisuprafete de diferite texturi, chiar si pe covoare;
  • cantareste 1,5 kg;
  • are o putere de 17W.

Aspiratoarele robot de la Dirt Devil Spider curata atat zone deschise, cat si marginile de langa perete si colturi. Datorita designului plat, pot ajunge chiar si sub mobilier. Aparatul beneficiaza de o „matura” mini in doua locuri, ce aspira pardoseli dure (gresie, parchet) si mochete cu fir scurt.

Citește și:

Este destul de eficient si pentru persoanele cu animale in casa, caci aspira pana si cele mai mici fire de par - ai fi surprins(a) cand ii golesti recipientul! ;)

Vezi aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum cu inteligenta artificiala

Xiaomi Mi este esential pentru intretinerea unui mediu sanatos, fara praf, fara zgomot si fara efort.

Inaltimea mica permite robotului sa curete sub cele mai joase piese de mobilier. Robotul aspirator foloseste 12 tipuri de senzori (pentru coliziune, panta, giroscop, accelerometru, radar, etc.), incorporand chiar un senzor laser pentru distanta - acesta va scana imprejurimile 360-de-grade de 1800 de ori pe secunda.

Xiaomi Mi Robot Vacuum are inteligenta artificiala, adica motorul DC fara perii este ultra-silentios, iar robotul va utiliza algoritmul de localizare si mapare simultana (SLAM) pentru a determina traseul optim de curatare a spatiului de lucru.

Citește și:

    Pe scurt, cum ar trebui sa te convinga aspiratorul-robot Xiaomi Mi-Jia Vacuum cu set suplimentar de accesorii:

    • este dotat cu toate accesoriile necesare functionarii, iar setul suplimentar de accesorii cuprinde: Perie Principala (1 buc), Perie laterala (1 buc), Filtru de praf (1 buc);
    • este un dispozitiv Smart Home deosebit de util si inteligent. Dispune de aplicatie dedicata, cu control prin Internet, prin intermediul careia puteti controla, programa si urmari aspiratorul robot.
    • integreaza 12 senzori diferiti de inalta precizie si 3 procesoare diferite, pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate
    1. Procesor 1: ARM Cortex A7 Quad-Core;

    2. Procesor 2: TI Digital Signal Processor;

    3. Procesor 3: ST ARM Cortex M3 Microcontroller.

      Cei 12 senzori inglobati in aspiratorul Xiaomi sunt:

    4. Radar cu ultrasunete;
    5. Gyroscop;
    6. Accelerometru;
    7. Busola electronica;
    8. Senzor masurare distanta cu laser (LDS - Laser Distance Sensor);
    9. Senzor de viteza;
    10. Senzor detectie pereti;
    11. Senzor de coliziune;
    12. Senzor de diferenta de nivel;
    13. Senzor viteza perie;
    14. Senzor sac de praf;
    15. Senzor de cadere.
    • Senzor de masurare a distantei cu laser: Laser Distance Sensor (LDS);
    • Aspiratorul robot Xiaomi va face curatenie in locul tau, iar cand si-a terminat treaba se va intoarce singur in dock-ul de incarcare. In cazul in care nivelul bateriei ajunge la 20%, Xiaomi aspirator robot se va incarca automat pana la 80% si apoi va relua curatenia de unde a ramas. Cat poate fi mai wow de atat?!
    • Aspiratorul robot Xiaomi Mi-Jia utilizeaza un motor fara perii, ceea ce ii confera o putere de suctiune de 1800 Pa. Desi puterea de suctiune este foarte mare pentru un aspirator robot, Xiaomi Mi-Jia este si silentios.
    • Bateria are o durata de viata indelungata, datoritasistemelor de protectie: 1.Supraincarcare; 2. Supradescarcare; 3. Supraincalzire; 4. Scurt-circuit; 5. Depasirea intensitatii curentului; 6.Depasirea voltajului (supratensiune).

      Citește și:
      • Peria principala are capacitatea de a-si modifica inaltimea, pentru un contact perfect pe pardoseli neregulate. Peria auxiliara pentru perete isi variaza viteza de rotatie in functie de programul de curatenie. Peria laterala este utilizata de aspirator-robot pentru a curata marginile camerei (imbinarea dintre pardoseala si perete).

      Aspiratoare robot

      Vezi alte modele de aspiratoare robot

      Aspiratoare-robot Samsung si Philips

      Cu ajutorul sistemului Visionary Mapping™, dotat cu o camera digitala si doua procesoare, robotul de aspirare Samsung VR5011 creeaza o harta completa a casei si gaseste cel mai eficient traseu de curatare.

      Aparatul aduna in mod eficient parul lasat de animalele de companie datorita designului Samsung unic brevetat.

      Un controler Point Cleaning™ care va permite sa il ghidati catre locurile de curatat. Doar orientati lumina din fata dispozitivului VR5051. Acesta va urma raza si va curata in timp ce se deplaseaza.

      Citește și:

        Vezi optiuni robot de aspirare Samsung Visionary Mapping System cu aspirare puternica a parului

        Cand durata bateriei scade, aparatul robot de aspirare Samsung Visionary Mapping System se deplaseaza automat la statie pentru a se reincarca - exact ca modelul de aspirator robot de la Xiaomi, prezentat mai sus. Odata incarcat, acesta revine la ultima sa pozitie si continua curatenia.

        Bateria sa se incarca in 120 de minute. Este si el foarte silentios, desi are o capacitate de functionare foarte buna si o performanta maxima. Poti sa vorbesti la telefon sau sa asculti televizorul in timp ce robotelul fnctioneaza, fara sa te deranjeze in vreun fel. E aproape insesizabil.

        Ofera o protectie virtuala excelenta, astfel: poti proteja contra deteriorarii sau deplasarii mobila valoroasa sau culcusul animalului de companie folosind Virtual Guard™. Activezi aceasta functie cu un singur buton pentru a seta spatiile restrictionate.

        De ce merita aspiratorul robot ultraperformant Samsung Visionary Mapping System:

        • are 4 stiluri de curatenie prin modurile Auto, Spot, Max si Manual si se poate programa dispozitivul POWERbot VR5051 cand sa curete folosind modurile One-Time (o data) si Daily Schedule (program zilnic).
        • aspirare uscata pentru multisuprafete;
        • incarcare cu acumulator la priza;
        • cu stand de incarcare
        • capacitate buna de colectare - volum recipient de colectare: 600 ml
        • nivel de zgomot: doar 70 decibeli;
        • putere de 40 W.

        Vezi modele de robot de aspirare Philips cu functia de programare

        Robotii de aspirare Philips sunt echipati cu sistemul de detectare inteligenta, o combinatie de cipuri inteligente, pana la 22 de senzori (6 senzori cu infrarosu pentru detectarea si evitarea obstacolelor, cum ar fi peretii, lampile sau cablurile), un giroscop si un accelerometru, care ii confera aparatului capacitatea de a curata singur.

        Functia de programare saptamanala permite programarea urmatoarei sesiuni de curatare cu o saptamana inainte.

        Robotul se va activa chiar daca nu sunteti acasa!

        Aspiratoare robot

        Alte tipuri de aspiratoare robot performante

        Uite ce să urmărești la un robot de aspirare Philips SmartPro Active:

        • Robotul intelege mediul si alege strategia de curatare optima pentru a va curata casa cat mai repede posibil.
        • Robotul nu se blocheaza si se intoarce la statia sa de andocare atunci cand este necesar. Atunci cand bateria aspiratorului robot Philips este aproape epuizata, acesta va merge automat la statia de andocare pentru a se incarca, astfel incat sa fie pregatit pentru urmatoarea sesiune de curatare.
        • Bateria cu litiu-ion puternica are o durata de viata mai lunga si un timp de incarcare mai scurt decat bateriile standard. Noul aspirator robot functioneaza timp de pana la 90 minute.
        • Noul aspirator robot Philips este echipat cu 6 senzori cu infrarosu pentru detectarea si evitarea obstacolelor, cum ar fi peretii, lampile sau cablurile, astfel incat podelele sa fie curatate cu atentie. In sfarsit, va puteti bucura de o casa curata fara sa fie nevoie sa interveniti.
        • Sistem de curatare in 3 etape: Primele doua perii lungi imping murdaria si praful pe traseul robotului. Apoi, capul de curatare aduna murdaria si praful datorita motorului sau puternic. La final, dispozitivul de stergere cu atasare rapida rafineaza curatarea colectand si cele mai fine urme de praf de pe podele.
        • Este chiar mult mai silentios decat modelele de roboti de aspirare prezentate anterior: nivel de zgomot de 58,3 decibeli;
        • capacitate de colectare in recipient de 400 ml;
        • autonomie de 90 de minute.

        Black Friday 2018 se va desfasura anul acesta in perioada 16-18 noiembrie, cel mai probabil urmand dupa acest weekend inca o saptamana cu reduceri oferite de marile magazine. Acum este momentul sa imbratisezi tehnologia si sa te bucuri de aparate inteligente deosebite comercializate in folosul tuturor, la preturi mult mai mici si la reducere consistenta, aparate robot de aspirare care chiar ne fac viata muuuuult mai usoara!

        Aproape ca vom uita ce e aia sa dai cu aspiratorul prin casa dupa o saptamana grea sau dupa o zi si asa obositoare, de munca. ;) Va fi o experienta aproape... SF! :)

        Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Nor Gal

        Vizionare placuta


        Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.