Setari Cookie-uri

Completează-ți ținuta cu accesorii pictate colorate

Primăvara-vara asta s-a anunțat un sezon al feminității, al confortului vestimentar, dar și al explorării și al curajului în ceea ce privește stilizarea ținutelor. Iar în ceea ce privește accesoriile acestui sezon, designerii s-au pus de acord: se poartă opulența, se poartă statement, se poartă accesorii și bijuterii pictate colorate ce au o poveste de zis. Și o vor zice, atât de puternic reprezentate vizual.

Designerii caselor de modă internaționale au propus bijuterii imense, realizate din plastic și cristal transparent (Altuzarra, Etro, Chanel). Au propus accesorii și bijuterii cu adevărate arhitecturi în modele, cu pietre masive, cu cristale la fel de mari, cu cercuri metalice în stil lanț, care au creat adevărate show-uri în mișcarea modelelor (Isabel Marant, Missoni).

Au fost și creații ce au surprins prin bogăția elementelor prețioase – cercei-candelabru imenși, tiare, coroane, coliere masive, care ar fi putut fi la fel de bine furate din Bijuteriile Coroanei sau din casetele Baroce (Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Dries Van Noten, Balenciaga, McQueen).

Când nu s-au inspirat din Baroc, creatorii de modă au rămas prinși în decadele trecute ale anilor 80 și 90 cu cercei imenși rotunzi (Balenciaga, Y/ Project). Și-apoi să nu uităm de modelele de bijuterii pictate colorate ori cu dantelării metalice, zale mari și pietre pe măsură, sub forma brățărilor de mână și de gleznă (Anna Sui, Victoria Beckham, Les Copains, Celine). Să nu uităm nici de pasiunea pentru tot ce este auriu și masiv a lui Versace sau Elie Saab ori de interesul Marni sau Cavalli pentru alegerea cerceilor asimetrici, cu modele diferite.

Citește și:

Nici de feminitatea și sofisticarea perlelor în straturi grele, bogate de la Gucci sau Simone Rocha să nu uităm! Sau de asortarea inelelor purtate multe-multe pe fiecare deget, ca la Cavalli sau Chloe! Și apoi să ne lăsăm prinși de pasiunea pentru accesorii pictate colorate cu motive tropicale la Dolce & Gabbana sau Prada și de iubirea pentru motivele zoo (fluturi, coarne, reptile, gândăcei) prezentată de Marc Jacobs ori Bottega Veneta.

Oh, dar nu doar la capitolul bijuterii pictate colorate și bijuterii opulente, masive, creatorii de modă au încercat să atragă atenția la importanța finisajelor unei ținute! Ei s-au îndrăgostit de șosetele transparente purtate cu pantofi pictați colorați sau cu tocul interesant ori cu detalii amintind de moda anilor 80 și 90 (sandale cu volane la MSGM, sandale în tonuri electrice la Missoni, șosete plasă la Marco de Vicenzo).

Citește și:

Nici de centurile late (uneori atât de late încât s-au transformat în corsete, precum la Alexander Wang, Tibi sau Dolce & Gabbana) creatorii de modă nu au uitat! Căci ce altă metodă de a sublinia feminitatea dacă nu prin accentuarea taliei? Și dacă nu talia a devenit centrul de interes, atunci designerii s-au focusat pe altă parte anatomică feminină: gâtul și decolteul, decorate cu eșarfe și funde impresionante (vezi colecțiile Alexander Wang, marc Jacobs, Bottega Veneta, Calvin Klein, Balenciaga).

Bijuterii pictate colorate pentru orice ținută

Accesoriile și bijuteriile acestui sezon au fost create pentru a capta privirile și pentru a trasa ținuta. Este vorba de accesorii pictate colorate, de accesorii masive, ce te surprind fie prin strălucirea metalică ori a pietrelor, fie prin măiestria modelelor create în metal. Este vorba de o explozie de culoare cum numai vara se poate purta!

Citește și:

Este o celebrare a frumuseții feminine dar și a naturii, atât de ofertantă și de bine exploatată în creațiile cu motive botanice (flori,frunze, elemente vegetale ori tropicale) sau animaliere, din toate regnurile. Este o celebrare a culorii, de la tonurile pastelate ale acestui sezon până la accentele intense, puternice!

Juxtapunerea culorilor vibrante, intense, cu tonurile suave, pastelate, fine, a trasat și liniile noii colecții Frey Wille, inspirată din arta lui Vincent Van Gogh. Tonuri de galben și oranj contrastează celor de turcoaz și roșu pur, saturația lor lăsând impresia pensulației energice, încărcate de vopsea ale marelui pictor. Aceste bijuterii pictate colorate pot oricând completa orice stil de ținută, din acest sezon, dar și dincolo de trenduri.

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, accesorii pictate colorate, bijuterii pictate colorate, pantofi pictați colorați

Vezi geantă pictată Pumps cu toc gros cu flori

Blugi pictați cu decorațiuni Bijuterii din email pictat

Bijuterii cu cristale pictate manual

Adaugă un plus de culoare cu accesorii pictate colorate

Și, cu puțin curaj ori imaginație și modelele de pantofi pictați colorați sau gențile cu motive decorative cu floră și faună pot exemplifica ce înseamnă celebrarea naturii, a frumosului, a feminității dar și a curajului de expresie. De altfel, atât de puternică este fascinația pentru florale și pentru natură că stiliștii de beauty au propus chiar manichiuri cu flori și petale pentru vara aceasta!

Și de ce n-ar fi astfel? O pereche de pumps cu tocul înalt și gros, cu petale, frunze și flori poate înfrumuseța orice ținută, de la una cu blugi, la una cu fustă dantelată sau chiar un outfit office, sobru! O geantă cu ”grădini fermecate”, cu flori și fluturi, poate fi accentul unei ținute Boho, atât de șic de asortat la ieșiri în oraș ori festivaluri.

Citește și:

Și nu doar în accesorii pictate colorate ori bijuterii pictate colorate s-a întrecut imaginația designerilor! S-a mers mai departe, mai departe chiar de pantofi pictați colorați, ajungându-se la haine cu pensulații și tușe de culoare. O pereche de blugi cu tușe de acuarelă ori cu decorațiuni pictate poate fi exact ce ai nevoie în vara aceasta!

Eu te provoc să dai frâu liber imaginației! Să nu te lași îngrădită de norme! Să visezi la grădini fermecate și în miez de Junglă Urbană! Să porți flori, frunze, animale chiar și printre betoanele gri! Sau, dacă vrei, alegerea unor accesorii pictate colorate să fie chiar pata de culoarea de care aceste griuri ale orașului avea nevoie!

Cucerește noi aventuri în vara asta, mergi unde te poartă pașii! Pașii tăi încălțați în pantofi pictați colorați sau decorați cu șosete transparente, senzuale și provocatoare. Lasă-ți pielea să fie sărutată de soare, lasă gâtul și decolteul la vedere, lasă gleznele la vedere, sau încheieturile, ori accentuează-ți chipul cu bijuterii pictate colorate sau bijuterii masive, bogat ornamentate!

Citește și:

Celebrează-ți feminitatea! Acum este momentul, acum când feminitatea înseamnă atât frumusețe și delicatețe, cât și curaj, imaginație și explorare!

Sursa foto front page – Frey Wille, unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.