Setari Cookie-uri

Black Friday 2018 la FashionDays: 11 articole de modă de la branduri celebre la REDUCERI MARI!

Black Friday 2018 la FashionDays începe mai devreme anul acesta, în data de 15 noiembrie, seara, cu reduceri exclusive de până la 90% la haine și încălțăminte de firmă de la branduri celebre. Avem date despre prețuri reduse la 11 piese de modă pe lista de produse hero de Black Friday la marele retailer de modă!

Știi că ți-am spus deja să îți faci wishlist de Black Friday cu ce ai vrea să îți aducă marele eveniment la reducere anul acesta! Și știi că ți-am mai spus inclusiv ce produse de modă au fost dezvăluite de FashionDays la reducere de Black Friday anul acesta, online pe site deja.

Iar acum am aflat încă 11 produse și articole de la branduri celebre care vor fi în oferta Black Friday 2018 la FashionDays. Acestea vor fi afișate printre primele reduceri la startul de Black Friday pe site-ul marelui retailer de fashion:

Pantofi sport de piele naturală Adidas pentru bărbați

Pantofii sport albi din piele naturală s-au tot purtat anul acesta mai ales în rândul femeilor. Ideea e că sunt foarte ușor de asortat în orice ținută, după orice stil.

Așa că anul acesta vine cu vești bune în acest sens și pentru bărbați: printre primele reduceri afișate de Black Friday 2018 la FashionDays se vor afla acesțti pantofi sport albi Adidas Originals din piele naturală pentru bărbați - model clasic și ușor de asortat, în combinație cu inserții textile. Au design perforat și dungi emblematice pentru brandul Adidas.

Citește și:

adidasi Adidas Originals pentru barbati la reducere Black Friday 2018 pe FashionDays

Urmărește prețul aici

Acesti adidasi albi din piele naturala pentru barbati Adidas vor fi disponibili de Black Friday 2018 la pret redus.

Ghete de firmă la prețuri WOW de Black Friday 2018: 6 modele de neratat

Nu lipsesc din oferta de Black Friday 2018 la FashionDays nici ghetele de firmă și botinele simple pentru femei - doar e sezonul lor, nu? Așa că și ele se numără printre favorite și printre primele oferte de când se va da startul la marele retailer în seara de 15 noiembrie.

Iată ce reduceri avem la astfel de produse de sezon rece:

ghete de firma la reducere de Black Friday 2018 pe FashionDays

Vezi și alte oferte FashionDays de Black Fridy 2018

Ceas pentru bărbați la reducere SO & CO New York cu curea gri cu roșu și curea rezervă în oferta de Black Friday 2018 la FashionDays

Se pare că bărbații sunt destul de răsfățați anul acesta de Black Friday 2018 la FashionDays. Iată că și un model de ceas de bărbați SO&CO New York cu curea gri cu roșu și curea de rezervă neagră se va afla în ofertă la reducere de 92% de Black Friday 2018 la doar 259.99 lei, redus de la 1790.99 lei!

Citește și:

Ceasul are geam din mineral, carcasă din aliaj, display Analog și mecanism Japan VD78 quartz. Se închide cu cataramă pe curea textilă colorată, iar dacă această combinație de gri cu roșu nu atrage, no problem, ceasul mai vine cu o curea suplimentară neagră.

ceasuri barbati SoCo New York de Black Friday 2018 la FashionDays

Urmărește oferta actual la acest ceas SO&Co New York

Rochie neagră de catifea Zee Lane, set de șosete colorate Happy Socks, bluze sport pentru bărbați Trespass: la reducere de la primele ore ale startului Black Friday 2018

Alte reduceri semnificative la piese de brand bun de la primele ore ale startului Black Friday 2018 la FashionDays mai sunt:

Ce zici? Sună bine, și asta e doar încălzirea, în preambul de Black Friday 2018 la FashionDays care începe curând, în această seară! ;) Stai pe lângă noi să afli primul ofertele!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.