Setari Cookie-uri

Black Friday pentru minte si suflet: carti in oferta si cadouri pe masura

In viata trebuie sa ne ingrijim de trei aspecte: minte, trup si suflet. Pentru minte e nevoie sa citim in fiecare zi cateva file dintr-o carte, trupului trebuie sa ii oferim hrana sanatoasa, iar sufletului rugaciune, iubire si, din nou, povesti din carti. Iubirea nu e de vanzare, insa cartile se gasesc la reducere de Black Friday.

Cea mai impresionanta piesa mobiliara dintr-o locuinta a fost, este si va ramane biblioteca. Poate sa fie una de dimensiuni mici, poate sa fie una mare si impunatoare, atata timp cat "accesoriile" ei, adica cartile, sunt alegerile potrivite, nimic altceva nu mai conteaza.

Prin urmare, propun sa profiti la maximum de ofertele pe care magazinele online le-au pregatit cu ocazia Black Friday 2017. Evenimentul se desfasoara in perioada 17-19 noiembrie. Esti pregatit/a? Mai ai doar cateva ore la dispozitie sa iti faci listuta.

Carti de religie si credinta in oferta Black Friday

Cartile de religie si spiritualitate sunt, fara doar si poate, hrana sanatoasa pentru minte si suflet. Acest gen de carti te face sa meditezi, sa intelegi viata si oamenii, sa intelegi menirea ta pe acest pamant si are grija de sufletul tau. "Jurnalul fericirii. Manuscrisul de la Rohia" (N. Steinhardt), "Dumnezeu este iubire. Marturia Sfantului Siluan Athonitul" (Jean Claude-Larchet) si "Talcuirea la rugaciunea Sfantului Efrem Sirul" (Arhimandrit Serafim Alexiev) sunt doar trei dintre cartile pe care eu le-am citit si pe care ti le recomand din inima.

Citește și:

Carti de religie si spiritualitate

Marturia Sfantului Siluan Athonitul Talcuire la rugaciunea Sfantului Efrem Sirul Jurnalul Fericirii

Black Friday 2017: carti de literatura de urmarit

Alege din oferta Black Friday a magazinelor online cartile care iti lasa impresia ca citesti propria poveste de viata, propria ta poveste de dragoste. Alege povestile care te transpun intr-o alta lume, care te ajuta sa uiti complet de tot ce se petrece in jurul tau, de alte ganduri si alte simtiri, care te fac sa visezi. La urma urmei, cu aceasta minune au fost inzestrate cartile: sa ne scoata din realitate. Am ales pentru tine: "Recunostinta" (Oliver Sacks), "Intre viata si vis" (Eugene Ionesco) si "Cina cu Picasso" (Camille Aubray).

Carti la reducere de Black Friday

Recunostinta - Oliver Sacks Intre viata si vis - Eugen Ionesco Cina cu Picasso - Camille Aubray

Carti pentru toti la reducere de Black Friday

Dupa cartile de religie si spiritualitate, cartile de dezvoltare personala sunt urmatoarele care hranesc cel mai bine mintea. Din propria experienta spun ca m-au schimbat mult, m-au deschis la minte, m-au ajutat sa ma cunosc si sa inteleg oamenii mai bine. Dalai Lama, Osho, Dale Carnegie, Louise L. Hay si Eckart Tolle sunt doar cativa dintre cei ale caror scrieri au schimbat viata oamenilor din toate colturile lumii. Fii una dintre norocosi!

Citește și:

Carti la reducere de Black Friday

Arta fericirii - Dalai Lama Sapiens - Scurta istorie a omenirii Ziua in care la celalalt capat al iubirii n-a mai fost nimeni

O carte este o idee inspirata de cadou. Impreuna cu ea poti darui si o agenda sau un jurnal, o lampa de birou sau alte accesorii pentru carti si citiori.

In plus, indraznesc sa iti recomand, tot pentru wishilist-ul de Black Friday, si cateva modele de tablete. Motivul: multi dintre noi aleg sa citeasca cartile online.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By vipman

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.