Setari Cookie-uri

Blazerul cu paiete strălucitoare adaugă un plus de stil ținutei tale

Moda are nevoie întotdeauna de reinventare. Așa cum orice ținută are nevoie de un accent de culoare, de textură, de imprimeu! Iar moda acestui sezon știe bine cum să scoată un outfit din impas, din monotonie și banalitate! Să intre în scenă blazerul sau sacoul cu paiete strălucitoare, unul dintre elementele de efect, ce pot stiliza orice ținută!

Tendințele acestui sezon reunesc multe elemente luxoase, strălucitoare. Iar modelele de blazere cu aplicații strălucitoare nu sunt învinse de nimeni când vine vorba de elementul surpriză al unei ținute!

Și pentru că au fost mulți designeri și multe case de modă ce au prezentat sacouri cu paiete strălucitoare, mai mici sau mai mari, mai neutre sau mai colorate, mai ”clasice” (metalicele argintiu, auriu, cupru) sau mai neon, azi mă opresc la aceste piese vestimentare cu darul ce a capta privirile, de a reflecta lumina și de a te face pe tine centrul atenției!

sacou strălucitor auriu Nissa

Vezi mai multe propuneri

Nici nu ai avea cum să rămâi într-un plan secund sau în vreun rol secundar dacă porți blazerul cu paiete strălucitoare. Această piesă vestimentară este destinată divelor și starurilor din rolurile principale, femeilor obișnuite să fie în centrul scenei, femeilor născute pentru a fi în lumina reflectoarelor. De altfel, asta și propun creatorii de modă: să îți regăsești vocea, curajul, atitudinea, îndrăzneala, prin modă. Fie și prin paiete, de ce nu?

Citește și:

Blazerul cu paiete strălucitoare este o piesă chic pentru orice ținută

Când e vorba de blazere cu aplicații strălucitoare, vorbim despre o piesă de rezistență a garderobei de sezon actual. Și aici nu intră doar paietele micuțe, clasice. Oh, nu, fetelor! Aici intră paiete mari, adevărate lame, adevărate zale prețioase ce creează armura unei femei dornice să exploreze lumea înveșmântată în strălucire și spectacol.

sacouri cu paiete strălucitoare

Sacou lung cu paiete Sacouri de firmă cu paiete

Blazere cu paiete Sacouri ASOS cu paiete

De altfel, nu doar paietele au fost la loc de cinste pe lista aplicațiilor lucioase, cu irizații metalice, folosite de designeri. Balmain, de exemplu a utilizat multe ținte și aplicații strălucitoare pentru sacouri și rochii-sacou din piele! Și, dacă blazerul cu paiete strălucitoare ți se pare prea mult, află că Giambattista Valli a asortat pelerine lungi cu paiete pe toată suprafața!

Citește și:

Căci despre asta e vorba, despre asumarea, despre curajul de a fi femeie puternică, vulnerabilă, sexy, frumoasă și îndrăzneață în același timp. Și au înțeles asta mulți designeri în colecțiile cărora modelele de sacouri cu paiete strălucitoare au fost detaliul ce a dominat ținuta. Așadar, descoperă mai jos, cum să porți blazerul cu paiete strălucitoare.

Aplicații cu paiete mici dar și mari, important este să fie strălucitoare - pe sacouri moderne!

Blazerul cu paiete strălucitoare a fost într-un stil. Urban, pop, dance, hip-hop, la granița cu kitsch-ul sau cu trimitere la cultura actuală, al cărei simbol poate fi Nicky Minaj. Cum adică? Adică aici blazerul cu paiete strălucitoare a avut și aplicații cu ținte, insigne, broderii, și muuult bling-bling.

Citește și:

    sacou lung din paiete metalizate lucioase

    Vezi mai multe sugestii

    Dar nu te teme! Există modele de blazere cu aplicații strălucitoare pentru toate gusturile și stilurile! Bunăoară, Tadashi Shoji, Balmain și Tom Ford au asortat sacouri cu paiete strălucitoare cu pantaloni din același material, creând costume de inspirație androgină, gen tuxedo. Un tuxedo dus la rang de artă, un tuxedo luxos, Glamour. Un truxedo ideal de purtat de femeia actuală! Fie pe auriu, fie pe nude, fie pe animal-print cu roșu și cu negru, blazerul cu paiete strălucitoare a ieșit în evidență la designerii menționați mai sus.

    De altfel, nu doar blazerul cu paiete strălucitoare este la mare căutare în acest sezon! Pe lângă sacouri cu paiete strălucitoare am întâlnit multe texturi metalice, lurex, lamé, ținte aurii, argintii sau cu irizații neon. Pe lângă modelele de blazere cu aplicații strălucitoare, creatorii de modă au prezentat și rochii, paltoane, pantaloni, bluze, trenciuri, chimono-uri, ba chiar și genți, cizme ori pantofi cu astfel de decorațiuni.

    Citește și:

      sacouri ASOS cu paiete

      Vezi mai multe modele ASOS

      Tom Ford a asortat paietele cu voal, blană, ciorapi plasă, piele, și mult animal print. Philip Lim a mers pe argintiu metalic din cap până în picioare. Alberta Ferretti a folosit paietele și micile inserții metalice în look-uri American Cowboy. Balmain a ales și aplicații lucioase, de tipul solzilor, pe care le-a combinat cu pantaloni din plastic transparent. Saint Laurent a strecurat paietele în rochii tip sacou cu umerii mari, a la anii 80.

      Christian Covan a creat rochii cu funde imense, din materiale metalice. Chanel a folosit aceleași materiale pentru a crea fuste-lalea, midi, retro, cu buzunare imense. Dolce & Gabbana a creat rochii spectaculoase cu paiete rock dar și amorași, flori și elemente Baroc-Renascentiste. Iar Calvin Klein a creat rochii midi tip foiță de metal, în timp ce Balmain a ales argintul topit în salopete retro.

      Citește și:

        Se pare că nu există un altfel de loc decât în centrul scenei. Asumă-ți-l! ;) De altfel, mai ai opțiunea de a purta sacouri lungi cu alte texturi interesante, dacă paietele ți se par deja prea mult.

        Sursa foto front page – Unsplash

        Vizionare placuta


        Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.