Setari Cookie-uri

Te gandesti la un blender bun? Iata 4 modele cautate acum la reducere de Black Friday!

Am inteles rostul unui blender in momentul in care sistemul meu de imunitate a inceput sa dea semne de slabire si sa ceara vitamine. Vitamine pe care m-am decis sa le iau din fructele si legumele culese din gradina bunicilor, sa le pun in blender si sa le transform in niste smoothie-uri delicioase si super sanatoase.

A inceput sezonul racelilor si al gripelor, al tusei si al lipsei de vlaga. Greu de crezut sau nu, toate aceste probleme de sanatate pot fi oprite cu ajutorul vitaminelor luat din fructele si legumele de sezon. Daca esti ca mine, o persoana careia efectiv ii este lene sa isi curete o portocala si sa o manance pentru ca este prea mare efortul, iti propun sa faci acest efort o singura data, cateva minute, si sa te bucuri de rezultat mai multe ore.

Ce vreau eu sa spun mai exact este ca doua portocale curatate si o jumatate de pahar de apa, puse impreuna intr-un blender, iti asigura jumatate de litru de suc natural pe care sa il savurezi cat timp urmaresti un episod din serialul tau preferat.

Un blender bun nu costa mult, exceptie facand cele cu mai multe functii, dar aici vorbim deja de un robot de bucatarie. Daca cauti totusi o reducere, asteapta ca peste doar doua saptamani incepe Black Friday 2017 si o sa iti poti achizitiona un blender performant la jumatate de pret. Iata ce ai putea alege:

Citește și:

Blender Heinner Master Collection HBL-1000XMC

Blenderul Heinner Master Collection HBL-1000XMC are o putere de 1000W si este ideal pentru maruntit gheata, nuci si alte alimente dure. Are cinci viteze (pentru mixare, maruntire, lichefiere, amestecare sau piure) + functia Pulse (fulgi de gheata sau textura cremoasa).

Acest blender face parte din gama de produse Heinner Master Collection promovate de cunoscutul chef Catalin Scarlatescu.

Blender Heinner Master Collection

Alege alt blender Heinner

Blender Star-Light Toro 1000W

Cu ajutorul motorului de 1000 de wati si a cutitelor de foarte buna calitate, blenderul Star-Light Toro este perfect pentru a crea milkshake-uri si smoothie-uri, pentru a marunti legume si pentru a toca carne.

Vasul din sticla transparenta este cu capac si are o capacitate de 1.5 litri.

Blender Start-Light Toro

Blendere performante de Black Friday

Mini blender Breville BlendActive VBL097X-01

Mini blenderul Breville BlendActive VBL97X-01 este un blender sport care ajuta la prepararea smoothie-urilor, sucurilor cu gheata, bauturilor pentru micul dejun, dar si la realizarea bauturilor cu proteine si nutrienti pentru sesiunile de antrenamente.

Citește și:

Recipientul de 600ml este realizat din Tritan Copolyester, un material extrem de durabil, rezistent la pete, gusturi si mirosuri, iar lamele sunt realizate din otel inoxidabil si pot sfarama ingrediente tari chiar si gheata.

Mini blender

Blendere si tocatoare Breville

Blender Heinner OptiMix Plus 650

Blenderul Heinner OptiMix Plus 650 este ideal pentru prepararea gustarilor dietetice, a sucurilor de fructe si a milkshake-urilor. Are cinci viteze + functia Pulse (pentru gheata) si vine la pachet cu o rasnita pentru produse granulate.

Se recomanda evitarea amestecarii lichidelor sau alimentelor fierbinti si introducerea acestora in cantitati mici in blender.

Blender Heinner OptiMix Plus

Blendere si tocatoare Heinner


Black Friday 2017 se desfasoara in perioada 17-19 noiembrie, fiind posibila prelungirea acestuia si in urmatoarea saptamana, asa cum multe magazine ne-au obisnuit in ultimii ani.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Photographee.eu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.