Setari Cookie-uri

6 modele de blugi in marimi mari ca sa arati cool indiferent de silueta

Am ales special pentru tine, femeie frumoasa si cu suflet minunat, trei modele de blugi in marimi mari care-ti vor face toamna mai usoara decat vrea ea sa fie.

Nu am privit niciodata o alta femeie altfel decat cu admiratie. Indiferent de varsta, indiferent de hainele cu care erau imbracate, machiate sau naturale, slabe sau cu forme voluptoase, imi place sa le privesc zambind pe toate. Imi dau seama ca fiecare dintre ele a depus un minim de efort inainte sa iasa din casa. Si poate ca nu toate reusesc sa se machieze ca la carte, nu toate stiu sau nu au posibilitatea sa combine hainele intre ele astfel incat sa le iasa o tinuta demna de invidiat, dar mi se bucura inima cand vad ca au incercat.

Imi vine sa le imbratisez si sa le spun ca sunt frumoase exact asa cum sunt.

Cel mai mult ma fascineaza tinerele cu cateva kilograme in plus. Ce am observat la ele, pe langa faptul ca sunt frumoase, este ca au fost inzestrate cu mult talent si mult curaj. Multe au incredere in ele, iar asta le ajuta sa faca numai lucruri frumoase in/si cu viata lor.

Citește și:

Frumoase si increzatoare, tinerele plinute sunt mai mereu in pas cu moda si stiu exact ce haine le avantajeaza si ce anume le pune frumusetea in valoare.

Blugi de firma in marimi mari: modele moderne

Pentru voi, frumoasele mele fashioniste, am ales sase modele de blugi in marimi mari de care sa profitati in orice moment al zilei, chiar si pe timp de iarna. Sunt blugi cu aspect deteriorat si blugi cu broderie, ambele modele inca la mare cautare si sezonul asta.

Blugii cu aspect deteriorat si broderii aplicate te vor scoate din anonimat daca ii combini cu botine si un pulover cu croiala lejera si slituri laterale. Poti sa incerci combinatia de succes cu body si cardigan pe deasupra, sau, din zona eleganta, cu bluza peplum.

Insa, un detaliu foarte important de care chiar ar trebui sa tii cont este ca toate hainele vor arata mai bine pe tine daca pui in picioare incaltaminte cu toc. Si nu doar hainele vor arata bine, dar si tu te vei simti extraordinar de bine in pielea ta. Garantat!

Citește și:

Blugi de firma in marimi mari

Blugi marimi mari cu broderie Blugi marimi mari decolorati Blugi marimi mari cu aspect deteriorat

Blugi in marimi mari in magazinele online

Daca pana nu demult gasirea hainelor potrivite pentru persoanele plinute era o sarcina destul de dificila, in prezent gasim articole vestimentare dintre cele mai moderne la tot pasul. Mai bine spus, la tot pasul in magazinele online.

Din ce am observat eu de cand "rasfoiesc" rafturile virtuale ale acestor magazine online, aproape toate modele de blugi din colectii se gasesc in marimi de la XS la 4XL. Nu iti trebuie decat putina rabdare si incredere ca o sa gasesti.

Tine cont de faptul ca se accepta sa returnezi produsele daca observi ca nu te avantajeaza, iar unele magazine au cabina de proba in oras, unde poti merge sa probezi ce ai comandat.

Blugi in marimi mari

Blugi skinny marimi mari Blugi albi marimi mari Blugi cu talie medie marimi mari

Citește și:

Si nu uita: "Femeia frumoasa place ochiului, femeia blanda place inimii. Prima este o adevarata bijuterie, dar a doua este o comoara." [Napoleon Bonaparte].

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Alena Ozerova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.