Setari Cookie-uri

Blugii mulați (skinny) cu talia înaltă sunt must-have! Vezi dacă ți se potrivesc!

S-au purtat blugii Mom Fit. De la ei și până la trendul actual în care blugii mulați cu talia înaltă au devenit vedete de sezon a fost doar un pas. Descoperă cum au propus toți designerii blugi skinny cu talie înaltă și mai ales vezi dacă pe tine te avantajează. Ești sigură că ți se potrivesc modelele de blugi mulați cu talia ridicată?

Întoarcere în moda anilor 80 și 90 sau altfel de blugi mulați? Ce se poartă acum? Blugii mulați cu talia înaltă făceau furori în anii 80 și 90, când, cot la cot cu jeanșii cu talia înaltă, dar drepți, cele mai cunoscute persoane publice îi purtau. Vezi clipurile Madonna sau Cyndi Lauper din acea perioadă, de exemplu!

Și pentru că designerii au devenit fascinați de perioada aceea, modele de blugi mulați cu talia ridicată au revenit în tendințele sezonului de toamnă-iarnă actual.

Alături de blugii croiți în stil Mom fit, alături de jeanșii cu talie dublă, de modelele de pantaloni din denim cu aspect sintetic, industrial, de modelele cu croială dreaptă sau largă pe picior, de blugii cu turul lăsat și de jeanșii evazați, inspirați din moda anilor 70, în toamna aceasta se poartă și modelele de blugi skinny cu talie înaltă.

Citește și:

Este totuși o croială restrictivă, ca siluetă, așa că, înainte de a investi în acest stil, asigură-te că ție ți se potrivesc blugii mulați cu talia înaltă.

Vezi dacă ți se potrivesc blugii mulați cu talia înaltă

Croiala skinny avantajează aproape toate siluetele. Au de ”pierdut” la această linie femeile minione cu siluetă-pară, femeile cu picioarele groase, femeile cu gambele pline și femeile înalte și slăbuțe. Totuși, cu mici trucuri de asortare și purtare, oricine poate purta blugii mulați cu talia înaltă.

Jurnalul unei shopaholice, blugii mulați cu talia înaltă, blugi skinny cu talie înaltă, blugi mulați cu talia ridicată

Blugi mulați cu talia înaltă AICI

De exemplu, dacă ai silueta-măr, cu abdomenul pronunțat, cu șolduri mici, cu bustul mare și vrei să porți blugi skinny cu talie înaltă, asigură-te că alegi un material cu stretch și un model fără butoni sau buzunare cu clapetă pe talie, întrucât vei adăuga volum tocmai în acea zonă. În rest, cu o bluză mai lungă, eventual cu mâneci sau umeri interesanți, blugii mulați sunt prietenii tăi cei mai buni, punând în evidență picioarele tale frumoase.

Citește și:

Dacă ai siluetă-pară cu talie subțire și șolduri ample, fund bombat și coapse rotunde, eu ți-aș zice să etalezi asta cu o pereche de blugi mulați cu talia ridicată, neapărat purtați cu tocuri și o bluză ce subliniază talia de asemenea.

Dacă ai corpul atletic (dreptunghiular) poartă blugii mulați cu talia înaltă cu topuri și bluze cu volane sau peplum în zona taliei și a șoldurilor și în rest nu-ți face probleme. Cu siguranță acest model te prinde bine și pe tine!

Cum se poartă modelele de blugi mulați cu talia ridicată?

În general, este la modă în acest sezon lungimea până la gleznă. Cu atât mai mult, la acest model de blugi, această tăietură se potrivește de minune. Și asta pentru că vor fi accentuați și pantofii pe care alegi să îi porți cu blugii mulați cu talia înaltă.

Citește și:

blugi mom fit cu talie înaltă Vezi sugestii de blugi mom fit cu talie înaltă

Asortează modelelor de blugi skinny cu talie înaltă o pereche de pantofi sport, o pereche de Creepers sau de pantofi cu calapod bărbătesc, dacă vrei un look androgin și adaugă o cămașă și un cardigan, eventual o geacă din piele. Pentru un look sofisticat, urban, combină blugi mulați cu talia ridicată cu botine și ghete cu toc. Merg de minune și botinele-sandale! Cu atât mai mult dacă asortezi mai departe layere de tricotaje, geci matlasate sau sweatere sport oversize.

Desigur, poți purta blugii mulați cu talia înaltă și cu pantofi cu toc – stiletto, pumps, kitten sau pantofi cu tocul gros - și mai ales cu sandale și șosete, look-ul cel mai cool al sezonului.

Înainte de a finaliza acest material, îți mai spun că se poartă albastrul prespălat, bleumarinul cu aspect sintetic, griul deschis, griul antracit, negrul dar și culorile ce amintesc de vară – denim alb, denim bleu, roz și alte pasteluri. Alege modele cu rupturi, franjuri și detalii deșirate pentru un plus de șarm și nu uita că blugii mulați cu talia înaltă se potrivesc oricui, dacă știi cu ce să îi asortezi.

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.