Setari Cookie-uri

Modele de bluze in tendinte de toamna

Dragilor, mie-mi sta mintea numai la toamna si iarna, chiar daca vremea se mai incapataneaza si ne mai ajuta cu un pic de vara. Asa ca, astazi povestim despre cele mai chic bluzite de toamna, care te ajuta sa fii la moda. Si totul cu sugestii de unde le cumperi!

Mi-a fost greu sa ma hotarasc doar la cateva modele de bluze in tendinte de toamna. Dar, dupa eforturi sustinute, am ales exact ce topuri, camasi si bluze voi purta in sezonul rece ce vine.

Intotdeauna am considerat ca o bluza de efect poate transforma tinuta. O bluza cu croiala interesanta poate face si cea mai banala fusta sau pereche de pantaloni sa iasa in evidenta. O camasa sau un top cu imprimeu sau aplicatii chic poate fi exact ce ai nevoie la jeans sau la o rochie.

Asa ca am ales variante de bluze in tendinte de toamna de purtat la birou, camasi si topuri ideale pentru jeans sau tinute casual dar si modele de bluze elegante, potrivite pentru outfit-uri de seara, cocktail, chiar de petrecere sau ocazii speciale.

Bluze in tendinte de toamna: se poarta manecile bufante si decolteu pe gat

Designerii au ales pentru acest sezon bluze si topuri ce atrag atentia. Fie cu umerii mari, fie cu decolteuri sau gulere interesante, fie cu maneci bufante sau aplicatii chic, aceste topuri sunt pline de stil.

Citește și:

Vremea de toamna ne indeamna sa purtam haine care ne acopera cat mai mult. Daca vrei sa inlocuiesti fularul ori esarfa cu un guler pe gat, ai unda verde! Cu atat mai mult daca bluza pe gat are si manecile bufante, elegante.

Aceste bluze din texturi vaporoase sunt aproape romantice, cu siguranta feminine si pretioase. Insa pot fi purtate atat la birou cat si la jeans, fuste scurte sau pantaloni din piele, alaturi de bocanci.

Alege bluze cu maneci bufante

Alege bluze cu maneci bufante

Alege camasa clasica alba si poart-o cu snur sau funda la gat

Sezon fara camasa alba nu exista. Nici toamna-iarna 2017-2018 nu se dezminte. Asa ca, alege si cateva bluze in tendinte cat mai aproape de modelul clasic.

Insa! Si este un mare “insa”, designerii si-au indreptat atentia catre bluza alba, sa nu fie tocmai alba si atat! Se poarta croieli de toate stilurile – cu umerii mari, cu maneci pufoase, cu maneci victoriene, cu mansete inalte, cu guler tunica sau cu guler clasic, cambrate sau usor androgine. Insa, camasile albe ale sezonului au un numitor comun: au funda sau snur ori panglici la gat!

Citește și:

Cauta cele mai chic modele de camasi clasice albe

Cauta cele mai chic modele de camasi clasice albe

Cele mai chic bluze in tendinte de toamna: bluzele cu imprimeu

Jucausele buline, florile vintage decoreaza matasea, atlazul sau organza. Croielile si formele variaza. Si se adauga la acestea cele mai noi imprimeuri ale sezonului: printuri intergalactice, un intreg univers de animatii si forme abstracte.

Alege bluze in tendinte cu imprimeu sub forma de plasa sau patratele. De altfel texturile cadrilate sunt prezente atat la haine cat si la accesorii. Si nu uita de imprimeurile florale colorate, amintind de brocarturi pretioase, tapiserii Rococo, imprimeuri de esarfa, motive boeme, nomade say gipsy ori in tonuri de-a dreptul foviste.

Alege bluze cu imprimeuri interesante

Alege bluze cu imprimeuri interesante

Alege bluze din texturi pretioase in aceasta toamna

Poate le-am lasat la urma pentru ca sunt preferatele mele. Poate pentru ca sunt cireasa de pe tort. Oricum ar fi, bluzele din materiale pretioase, elegante, precum dantela, matasea, voalurile transparente, paietele, texturile cu irizatii sau insertiile lucioase sunt must-have in toamna.

Citește și:

Broderii, volane, pliseuri, incretituri, drapaje, toate completate de margele, aplicatii, imprimeuri, dantelarii. In jocuri de transparent/opac sau mat/lucios.

Si pe langa acestea, mult metalic. Argintiul si multe alte tonuri metalice – de la violet la albastru sau cyclamen – fac o iarna stralucitoare. Am ales drept reprezentative si cateva bluze in tendinte, din materiale lucioase, glossy, stralucitoare. Fie cu lurex, fie cu fir stralucitor, fie cu aplicatii lucioase, fie cu irirzatii satinate sau cu paiete.

Alege aceste bluze in tendinte de toamna

Alege aceste bluze in tendinte de toamna

Toamna-iarna 2017-2018 ne aduce o varietate de bluze in tendinte. Toate creative, toate avand darul de a ne face sa ne simim speciale, stilate, confortabile, usoare, sexy si frumoase.

Sursa foto front page – Ilya Yakover/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.