Setari Cookie-uri

Modele de bluze care subtiaza: poarta-le la final de vara!

Intotdeauna cand am pus cateva kilograme le-am pus in partea superioara a corpului. Ceva pe la burtica, cativa centimetri in zona pieptului si deja par pufoasa. Daca si tu ai aceasta tipologie, vei vrea sa stii ce fel de modele de bluze sa porti pentru un efect de slabire.

Am cautat cateva modele de bluze care te subtiaza pentru ca stiu sigur ca sunt multe femei, ca si mine, ca si tine, care doresc sa faca “nevazute” cateva kilograme in partea superioara a corpului.

Tipologia mar, asa zisa silueta androgina, in care pui kilograme in zona abdomenului, dar si silueta para, feminina, cu solduri mari, sau femeile cu corpul atletic, cu umerii mari si spatele lat se vor bucura de cateva sfaturi de cum sa ascunzi mici imperfectiuni. Dar ce spun eu sa ascunzi? Sau imperfectiuni? De fapt, cu aceste modele de bluze care te subtiaza vei transforma orice milimetru in plus in avantaj! Iata cum!

Alege aceste modele de bluze care te subtiaza

Croiala cambrata te va ajuta intotdeauna sa pari mai slaba, mai ales daca ai cateva kilograme in zona taliei. Atentie insa: cand spun bluze slim ma refer la bluze croite pe corp, ce urmaresc linia taliei, fara a fi mulate.

Citește și:

Evita topurile si bluzele mulate daca vrei sa dai impresia de silueta alungita. Alege in schimb camasi si bluze pe talie, din materiale fluide, eventual cu peplum, daca vrei sa maschezi un abdomen pronuntat sau solduri mai late. Si intotdeauna, fereste-te de hainele largi, desi crezi ca ele ascund centrimetrii in plus. Croiala maxi nu face altceva decat sa lateasca silueta.

Alege camasi si bluze cambrate pentru un efect slim

Alege camasi si bluze cambrate pentru un efect slim

Bluzele cu imprimeu flateaza silueta

Cu atat mai mult topurile cu printuri aglomerate, galagioase sau cu mixuri de printuri. Alege aceste modele de bluze care te subitaza si efectul va fi scontat!

Bluza cu imprimeu floral, cu flori de dimensiuni diferite este ideala daca ai silueta mar. La fel si camasa cu imprimeu paisley, in care se amesteca detaliile florale cu motivele geometrice, abstracte.

Si, desi ai spune ca o astfel de bluza cu volane si cu umerii goi va adauga cateva kilograme, jocul de dungi va avea efect de a “sparge” linia corpului. De altfel, dungile verticale sau dungile amestecate au darul de a subtia silueta. Evita totusi acest gen de croi daca ai umerii mari sau spatele lat.

Citește și:

Poarta modele cu imprimeu “galagios”

Vezi modele de camasi cu imprimeu “galagios”

Aceste bluze te ajuta sa pari mai slaba

Nu exista haine mai cool decat cele cu croiala asimetrica. In plus, bluzele asimetrice (ca si rochiile de altfel) au efect de subtiere a siluetei, cu atat mai mult daca sunt evazate.

Poti alege asimetria de imprimeu care ascunde kilogramele in plus. Poti purta bluze care te subtiaza cu asimetrii de lungime – mai scurte in fata si mai lungi la spate, sau pe laterale. Si poti alege topuri si camasi cu detalii asimetrice (volane, drapaje), cu atat mai mult daca sunt cu print in dungi.

Topurile asimetrice te subtiaza!

Vezi topuri asimetrice care subtiaza!

Ideea este ca exista solutii daca esti in cautare de modele de bluze care te subtiaza si ca toate acestea se poarta in acest sezon dar si din toamna, deci nu ai decat de castigat!

Sursa foto front page – Ariel Lustre/Unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.