Setari Cookie-uri

Glamour suprem în aceste bluze elegante de seară cu paiete!

Te-au cucerit fără prea multe eforturi și deși pot fi o adevărată provocare în a le accesoriza, bluzele cu paiete sunt un trend care îți asigură o apariție de succes învăluindu-te în strălucire. Astfel vei pune accent discret pe o ținută care se potrivește la petreceri, într-un club, pub sau la un eveniment simandicos.

Aflate la linia subțire dintre glam și casual, bluzele cu paiete reinterpretează moda sclipitoare a anilor ‘70 și lansează un efect wow cu puține artificii vestimentare, fără să pară ceva rigid ci mai degrabă cool. Astfel de haine îmbracă tot mai multe vedete, pe care le vei observa defilând mai des în bluze cu paiete - distractive, surprinzătoare, moderne, fabuloase și sexy.

Bluze cu paiete și mâneci clopot
Bluze de seară cu paiete pentru club
Bluze elegante cu paiete pentru ocazii

Bluze cu paiete și mâneci clopot: de purtat cu o pereche de jeanși

Extrem de romantice, bluzele cu mâneci clopot se poartă foarte mult anul acesta și încep să se impună în preferințele doamnelor - au un aer romantic și sensibil imitând era victoriană. Acestea pun în evidență stilul feminin mai ales mulțumită multiplelor posibilități de combinații.

Citește și:

Modelele propuse de noi pentru bluze cu paiete au o formă cu volum amplu și design arhitectural. Disponibile în patru culori de aplicații - argintiu, turcoaz, negru, auriu - aceste bluze tricotate și elastice au o croială mulată asimetrică și sunt extrem de confortabile, iar mânecile sunt trei sferturi.

bluze cu paiete si maneci clopot

Descopera aici preturile

Bluze de seară cu paiete pentru ieșirile în club

Combinațiile cu piese clasice în tonuri neutre și o pereche de tocuri cărora le adaugi în partea de sus o bluză cu paiete, s-ar putea să fie cartea ta câștigătoare pentru ieșirile în oraș împreună cu prietenele dornice de distracție.

Cu mâneci largi, cu garnituri din sifon, tunică cu mărgele sau ornamente cu inserții strălucitoare, propunerile de mai jos pentru bluzele cu paiete o să îți placă pentru că sunt extrem de versatile și fine, astfel că te vor încânta prin faptul că se pot comporta atât ca ținută când se cere dress-code sau când vrei să abordezi ceva rebel.

Citește și:

bluze de seara cu paiete

Vezi aici preturile

Bluze elegante cu paiete - aplicații decorative pentru ocazii speciale

Roz sau negru? Orice ai alege, ceva light sau dark, cele două topuri alese de noi au paiete integral pe partea din față, iar spatele este parțial transparent pentru un plus de senzualitate. Le poți purta cu un cardigan sau un sacou și vor arăta minunat.

Cu decolteu rotund tip bărcuță, aceste bluze de seară cu paiete ar putea deveni prima ta alegere atunci când trebuie să ajungi la un cocktail sau la o petrecere mai sofisticată, fără să adopți ceva mult prea sobru - mânecile scurte le fac potrivite atât pentru sezonul cald, cât și pentru cel rece când poți adăuga ceva deasupra.

Bluze elegante cu paiete

Afla aici detalii

Piese statement cărora le poți rezista cu greu, bluzele cu paiete sunt îndrăznețe și contrar așteptărilor sinonime cu simplitatea. Pentru că da, secretul când vine vorba despre această categorie fashion este că nu trebuie să te complici prea mult și să keep it simple.

Citește și:

Același lucru se aplică și în ceea ce privește încălțămintea cu paiete sau accesoriile cu paiete. Oh, și în niciun caz nu le combina pentru că s-ar putea ca rezultatul să nu fie chiar unul fericit și nu vrem să se vadă ceva dizgrațios. Dacă vrei ceva scânteietor din cap până-n picioare, optează pentru rochii cu paiete, ideale pentru acele întâmplări cu importanță la care ar trebui să îți bifezi prezența.

Sursa foto Front Main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.