Setari Cookie-uri

Alege bluze cu mâneci evazate pentru un look spectaculos

De câteva sezoane atenția designerilor și caselor de modă se îndreaptă către mici detalii de croială, cu rol eminamente decorativ. Iar mânecile, cu siguranță, au fost printre preferate, la capitolul ornamente și croieli.

Eu sunt fan al modelelor de bluze cu mâneci evazate! Au ele ceva sofisticat, ceva spectaculos, ceva atrăgător! Cred că de fapt îmi place simplu fapt că dacă porți topuri cu mâneci interesante, automat obții o ținută spectaculoasă de vară!

Așa că nu mică mi-a fost bucuria când am văzut trendurile pentru acest sezon! Nu mică mi-a fost bucuria când am văzut că se poartă bluze cu mâneci clopot, muuulte topuri cu mâneci bufante sau modele de bluze retro, cu mânecile decorate. Nu mică mi-a fost bucuria când am văzut că manșetele ce ies în evidență sunt IN. Sau că amplitudinea mânecilor este șic. Ori că mânecile cu croială ce amintește de perioada Victoriană rămân la modă! Așa că, pentru mine, și pentru celelalte pasionate de modă, am căutat cele mai frumoase bluze cu mâneci evazate, dar și bufante, din care să îți alegi și tu favoritele!

Citește și:

Îți garantez că efectul va fi maxim! Orice ținută devine mai atrăgătoare cu o bluză cu mâneci ample sau evazate. Și dacă alegi blugi și accesorii Boho, și dacă alegi fuste conice cu stiletto, în completare, și dacă alegi să porți bluze cu mâneci evazate la o ținută de seară, cu sandale fine. Oricum, le găsești pe toate, pentru toate stilurile și ocaziile, mai jos.

În vara aceasta se poartă bluze cu mâneci evazate: secretul este să alegi texturi interesante

Cum spuneam, sunt fanul declarat al mânecilor interesante în ceea ce privește croiala. Iar la capitolul bluze cu mâneci evazate, îți spun că ai concurență. Mi se par feminine, prețioase, elegante. Mi se par atât de actuale și de cool, dar și retro și cu un șarm aparte.

Citește și:

Cu atât mai mult dacă alegi bluze cu mâneci clopot, cu aplicații din dantelă sau topuri cu mâneci bufante, în întregime din materiale prețioase, precum dantela. Și mai ales, le vizualizez atât la outfit-uri de ocazie sau de seară, dar cu preponderență, la stiluri casual. Cu blugi, cu fuste-pantaloni, cu pantaloni la dungă, cu hot pants sau cu fuste-creion ori fuste midi lalea, vei avea o ținută spectaculoasă de vară dacă alegi să porți modele de bluze retro sau topuri cu mâneci bufante, actuale, în acest sezon.

Alege bluze cu mâneci evazate

Alege bluze cu mâneci evazate

Pentru o ținută spectaculoasă de vară, alege topuri cu mâneci interesante

Am ales și variante de mâneci evazate, însă altfel, interesante, prin croiala deosebită. De exemplu, genul de bluze cu mâneci evazate, trei sferturi, precum cămașa cu manșeta lată, perfectă la o ședință business la o ținută office. Sau genul de bluze cu mâneci clopot, cu imprimeu statement, perfectă alături de pantaloni eleganți. Ori genul de topuri cu mâneci bufante, precum cămașa bleu, purtată cu blugi skinny. Sau modele de bluze retro precum bluza Boho, cu broderie, perfectă în acest sezon.

Citește și:

Și asta pentru că la capitolul de topuri cu mâneci interesante, sectorul de tendințe de primăvară-vară 2018 este dedicat celor mai tari detalii. Se poartă scurte, se poartă lungi, se poartă maxi sau trei sferturi. Și dacă alegi să porți bluze cu mâneci evazate, ai garantat o ținută spectaculoasă de vară!

Fie că optezi pentru bluze cu mâneci clopot, fie că ești fanul celor mai sexy topuri cu mâneci bufante, fie că alegi topuri cu mâneci interesante, dantelate sau modele de bluze retro, fie că le porți casual, sport sau la outfit-urile de seară, dacă porți bluze cu mâneci evazate vei avea sigur o ținută spectaculoasă de seară. O ținută care nu mai are nevoie de alte artificii și asortări.

Sursa foto front page – Tyler Nix/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.