Setari Cookie-uri

Brandul de blugi al anilor 2000 de care sunt obsedate toate celebritățile

Celebritățile dau startul tendințelor. Iar lucrurile nu sunt diferite nici când vine vorba despre a aduce în centrul atenției câteva dintre lucrurile uitate în timp. Așa se face că foarte multe vedete au adoptat și adus din nou în centrul atenției un brand extrem de iubit în anii 2000 - 7 For All Mankind.

Blugii sunt fără nicio urmă de indoială prezenți în garderoba oricui, bărbat sau femeie. Asta pentru că sunt piese vestimentare care se pot combina cu aproape orice.

În dulcele stil clasic al industriei fashion, jeanșii din denim rămân preferați de fiecare dintre noi - mai ales dacă vorbim de blugii de firmă. În ultimii ani și-au revendicat un statut important în industrie, mai cu seamă când s-au promovat indirect prin aparițiile cool ale vedetelor.

De ce să alegi blugii de firmă 7 For All Mankind

Pe principiul oldie but goldie, multe dintre starurile lumii au scos de la "naftalină" un brand care era extrem de interesant în anii 2000 - 7 For All Mankind.

Acesta vine din urmă cu câteva tendințe care păreau că se vor demoda, dar acum par mai interesante ca niciodată și cu opțiuni super utile. Fabricați din denim de calitate, acești pantaloni sau bluzițe de jeans sunt parte din colecții care înseamnă calitate. Că pot însemna și cusături laterale, inserții de catifea, broderii sau decorațiuni strălucitoare, se pune accent mai ales pe simplitate și eleganță.

Citește și:

Brandul de blugi al anilor 2000 de care sunt obsedate toate celebritățile se traduce, așa cum am zis, prin 7 For All Mankind. Se accesorizează cu ușurință cu tunici de vară, cu pulovere pufoase de iarnă sau cu bluze de toamnă. Interesant este că acest brand include nu doar pantaloni, ci și alte item-uri cum ar fi fuste, pantaloni scurți, jachete și altele.

jeanși care se poartă

Vezi propuneri de jeanși în tendințe anul acesta!

Povestea mărcii 7 For All Mankind

Vestea bună este că s-ar putea să ai un articol de la acest brand înghesuit undeva prin debaraua cu haine și să nu fie nevoie de achiziții suplimentare. Pentru că, așa cum spuneam, erau la mare căutare prin anii 2000. Marca cu origini în America, 7 For All Mankind a câștigat o etichetă de haine cu o cultură faină, mai ales că nu costă mult și sunt accesibile oricui. Asadar, vorbim despre niște blugi de firmă care nu costă cât să îți facă gaură în buget.

Citește și:

Așa cum ai fi tentată să crezi, povestea brandului a început tot în anii 2000, când firma se înființa de Michael Glasser, Peter Koral și Jerome Dahan, în California.

În toamna anului 2002 se lansau și primele linii de producții pentru bărbați și în 2005 colecții pentru băieți și fete. Ulterior au urmat câteva achiziții suplimentare și s-au făcut investiții tot mai mari în calitate și în procesul de producție.

blugi cu rupturi care se poartăVezi blugi cu rupturi care se poartă

Printre vedetele care poartă această marcă denim se numără Selena Gomez, Gigi Hadid, Kate Middleton, Lucy Hale, Vanessa Hudgens, Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Jessica Alba sau Reese Witherspoon.

Așadar, dacă vei alege să porți 7 For All Mankind te vei putea lăuda că porți ceva cool, niște blugi de brand celebru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.