Setari Cookie-uri

4 branduri de haine pentru femei plinuțe care schimbă complet jocul în moda XXL

Moda se tot schimbă, mai ales cu influența constantă a social media în viața noastră. Însă sunt sectoare ale acesteia care se tot străduiesc să țină pasul cu trendurile, într-un ritm mai puțin alert decât generalul: moda pentru femei plinuțe.

Din fericire, în ultima vreme, sunt din ce în ce mai multe branduri care au colecții ce celebrează mărimile rotunjoare, care au înțeles că 90-60-90 e o iluzie și că frumusețea și stilul nu au treabă cu dimensiunile.

Totodată, astfel de branduri, chiar și la nivelul hainelor în mărimi XXL, urmează tendințele mai ceva ca alte firme de fashion. În plus, unele branduri consacrate (Loft, Reformation) au început să creeze, în ultima vreme, linii de colecții și haine în mărimi mari pentru femei plinuțe.

Se observă astfel că, într-un mod cu adevărat nou, se schimbă întru totul întreaga percepție asupra industriei de modă plus-size. Viziuni noi cool și colaborări funny în această direcție arată că brandurile de fashion s-au maturizat, au schimbat și schimbă constant jocul.

Citește și:

Dorothy Perkins Curvy – toate tipurile de haine de zi în mărimi curvy

Dorothy Perkins, brand englezesc, creează modă încântătoare, debordantă, nu doar feminină și versatilă, dar și foarte convenabilă ca preț, pentru fiecare stil și buzunar.

Dar și mai important, la Dorothy Perkins, orice femeie e privilegiată și bine îmbrăcată, indiferent de forme și mărimi, motiv pentru care vei găsi acolo categoriile: Tall, Curve – pentru mărimi XXL, Petite și Maternity. Dintre acestea, colecția Dorothy Perkins cu haine moderne în tendințe pentru femei plinuțe, este cea mai recentă, lansată în 2016, pentru a flata toate femeile cu linii rotunde, pline.

Rochii de firmă în mărimi mari Yumi Curves: printuri vesele

Fondat acum mai bine de 18 ani, în Camden, un district din nord-vestul Londrei, de către Uttam și Clare, Yumi a devenit rapid o destinație online de bază pentru femeile interesate de trenduri, dar cu o întorsură unică, aparte, care să le păstreze personalitatea.

Citește și:

Cunoscute în special pentru imprimeuri aparte, rochii și tunici ideale, hainele de la Yumi sunt foarte lejere în purtare și acum cunosc și o categorie plus size. Combină-le cu colanți opaci, închiși la culoare, cu botine și cizme înalte – în sezonul rece, sau cu sandale comode ori balerini în sezonul cald.

Rochiile Yumi pentru femei cu forme sunt casual-elegante, de zi, confortabile, perfecte inclusiv în ținute office. Colecția de haine în mărimi mari Yumi Curves și plus size are variante de rochii până la 4XL.

rochii de firmă XXL Yumi Curves Vezi mai multe rochii în mărimi mari Yumi Curves

NEXT a înțeles că rochiile sale sunt și mai cool în variante XXL

Și NEXT este un brand care cuprinde inclusiv variante de mărimi de rochii moderne până la 5XL inclusiv. Rochiile în mărimi plus size NEXT au croiuri moderne, în tendințe, ori sunt cu detalii actuale sau imprimeuri simpatice.

Citește și:

Totuși, ele păstrează linii minimaliste, fiind foarte potrivite chiar și în ținute mai sobre, la birou sau la întâlniri de afaceri, cu personalitate. Ba chiar și rochiile XXL mai casual spre sport de la NEXT au note mai rafinate, mai fine, îmbinând materiale, texturi și imprimeuri actuale, foarte feminine. Unele sunt rochii lejere, de vară, perfecte chiar și în concediu, cu printuri vesele sau unicolorate, în culori atractive și plăcute.

Tot la NEXT vei găsi chiar și rochii pentru femei plinuțe gravide, în mărimi mari, până la 5XL inclusiv. NEXT are rochii pentru toate mămicile cum ar veni.

NEXT este un alt brand de fashion britanic cu haine, accesorii și încălțăminte pentru femei și bărbați, dar și pentru copii. Tot acolo, e disponibilă mai nou inclusiv categoria de home&deco, dar și de cadouri. NEXT Curve & Plus merită însă toată atenția, pentru că vei găsi o sumedenie de haine, în special rochii moderne, disponibile și în mărimi mari.

Citește și:

Top Secret – haine tinerești chiar și pentru femei cu forme

Top Secret este un alt brand de haine tinerești, moderne, în tendințe, care a înțeles că e momentul să se adapteze tendințelor actuale și să vină și în întâmpinarea femeilor cu forme pline. Brandul Top Secret de vestimentație tierească este unul european, polonez mai exact.

Top Secret este secretul cel mai bine păstrat al stilului tău: în orice zi, indiferent de ocazie, rochiile, bluzele, pantalonii si fustele Top Secret vă vor ajuta sa faceți impresie! La birou sau în weekend, la o întâlnire romantică sau la o ieșire cu prietenii, hainele Top Secret, acum și în mărimi mari până la XXL, sunt mereu alegerea potrivită, fiind deosebit de versatile și în același timp elegante.

Citește și:
haine de firmă în mărimi mari Dorothy Perkins haine de firmă în mărimi mari Yumi Curves
haine în mărimi XXL Next Curves haine de firmă moderne în mărimi pentru femei plinuțe Top Secret

Alte branduri de modă consacrate care au și linii de haine în mărimi mari ar mai fi: GUESS (în special cu jeanși moderni în mărimi XXL), Calvin Klein, Champion, HUE, Sanctuary.

Astfel de branduri de fashion cu colecții și linii de haine în mărimi XXL inclusiv oferă inclusiv femeilor cu forme, mai plinuțe, libertatea de a se îmbrăca potrivit stilului lor personal, dar și în acord cu normle de modă și tendințele actuale. Fără limite!

Sursă main page photo: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.