Setari Cookie-uri

Accesorii florale mari: broșele purtate de Carrie Bradshaw s-au întors

Tu cine erai din Sex & the City? Deși adesea mi se părea că nu mă situez în nicio tabără, prea clar, adunând trăsături din toate eroinele serialului, în ceea ce privește vestimentația eram Carrie. Și îmi plăceau teribil de mult asortările ei surprinzătoare și curajoase. Așa că nu pot decât să mă bucur că se poartă iar accesorii florale mari, așa cum Carrie purta!

Îmi plăceau mult asortările lui Carrie Bradshaw. Eclectice, curajoase, contrastante, prețioase sau effortless, sport sau sofisticate. Când Carrie (aka Sarah Jessica Parker) purta accesorii florale mari, prinse de reverul sacoului, de eșarfe, de berete franțuzești sau pălării ori de genți și clutch-uri, mai nimic nu mi se părea mai atrăgător.

Din păcate, pe vremea aceea nu aveam curajul și dorința experimentării în modă ”la mine”. Dar acum, acum că le am, mă bucur că se poartă iar accesorii masive cu flori, funde, aplicații prețioase.

Și tocmai de aceea, pentru mine și pentru alte Carrie ce și-au descoperit curajul, azi ne concentrăm pe cum se poartă accesoriile masive, statement, prețioase, bogate, feminine, dar curajoase, elegante dar effortless, prețioase dar relaxate.

Citește și:

inele prețioase, masive

Alege inele prețioase, masive de aici

Am adunat informații din prezentările marilor case de modă, am adunat sugestii autohtone absolut incredibile și muuulte sugestii de shopping. Așadar, te invit să alegi accesorii florale mari de mai jos!

Nu e greu să fii trendsetter! Descoperă cele mai interesante accesorii florale mari, de înfrumusețat orice outfit!

Ideea de bază a acestui sezon când vine vorba de accesorii și bijuterii (deși se aplică la întreaga ținută, de la haine la genți și pantofi) este opulența, bogăția, moda ca statement. Așadar, nu se poartă doar accesorii florale mari, ci orice fel de accesoriu și bijuterie este masivă, dominantă, vizibilă!

Vizibile prin forme, culori, îmbinări de texturi, imprimeuri, sau mixul de influențe, dacă vorbim despre accesorii masive cu flori, funde sau volumetrii, trebuie să remarcăm și faptul că ele au fost îmbogățite cu aplicații prețioase sau inserții de materiale neconvenționale (lemn, metal, sticlă, bănuți, lucky charms, material textil, plastic,cristale, paiete, piele, catifea, perle).

Citește și:

accesorii florale mari

Alege accesorii florale mari de aici

Se poartă tot felul de accesorii florale mari. De la broșe opulente la coliere cu astfel de decorațiuni, până la inele sau brățări, accesorii de cap sau jabouri victoriene, până la centuri sau mănuși, influențele acestea romantico-prețioso-feminine au dominat prezentările de modă.

Și pentru că au fost așa de proeminente la nivel internațional, ar fi cazul să vorbim și despre cum se poartă accesoriile masive, cu câteva exemple din magazinele online și de la designerii români.

Reinventează-ți garderoba cu accesorii retro-actuale, cu funde, broșe, camee, dantele și aplicații prețioase!

Colecția Fleurs Des Papillons, dominată de accesorii rafinate și elegante, este perfectă pentru a exemplifica trendurile actuale. Fleurs Des Papillons este un brand nou lansat în mediul virtual și gama de accesorii florale mari dar și de accesorii romantice, prețioase, victoriene, de-a dreptul, este exact ce ai nevoie când vrei să elimini blocajele stilistice cotidiene.

Citește și:

Aceste accesorii masive cu flori, funde, camee, broșe sau alte aplicații prețioase, cu pietre, dantelă, cristale, lanțuri, catifea, satin sunt perfecte pentru orice ținută. Merg la fel de bine cu un t-shirt simplu și cu o pereche de jeanși, cu o cămașă office și un sacou minimalist sau cu o rochie de gală. Sunt exact genul de accesoriu pe care Carrie Bradshaw l-ar asorta fără a se gândi de două ori, pentru a scoate o ținută din anonimat!

De altfel, dacă vorbim despre cum se poartă accesoriile masive Fleurs Des Papillons, trebuie să spunem că nu există monotonie sau ”a trece neobservată” dacă le porți! Totuși, atât broșele si accesoriile pentru zona gâtului, cât și pălăriile tip fascinators, realizate din materiale prețioase și decorate cu broderii, dantele sau camee, emană autenticitate, eleganță și sofisticare lipsită de ostentație. Sunt exact ce ai nevoie pentru o ținută sofisticată dar effortless.

Citește și:

Accesorii masive interesante Fleurs Des Papillons

Pentru că în acest moment ai la dispoziție toate ”instrumentele” de a-ți transforma total ținuta, cu accesorii florale mari și cu accesorii statement, cu tot felul de elemente și surse de inspirație, tot ce rămâne de făcut este să îți urez să ai curaj!

Acum știi cum se poartă accesoriile masive, indiferent de stil! Ține doar de curajul tău de expresie să adaugi accesorii masive cu flori, funde, sau detalii prețioase! Dacă e prima dată când experimentezi, începe cu mici inserții și construiește de acolo! Azi un inel, mâine o pălărie sau un jabou, de ce nu?

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.