Setari Cookie-uri

Cadouri distractive pentru ea - de Ziua Femeii fă-o să zâmbească!

Luna martie este prin definiție luna cadourilor, iar femeile sunt răsfățate cu diverse atenții, care mai de care mai inspirate.

Că sunt gesturi, cadouri materiale sau diverse invitații, fiecare dintre acestea sunt la fel de importante. Dar pentru că râsul este o fomă de terapie, încurajăm să cumperi cadouri distractive ca să vă amuzați împreună.

Pentru soție, iubită sau prietenă, cadourile alese de noi sunt nu doar funny, dar și o dovadă a iubirii sau prieteniei necondiționate pe care i-o porți, ci o atenție care îi va fura fără prea mare efort o reacție frumoasă. Nu ne-am aventurat în propuneri riscante, așa că poți opta pentru oricare, fără grija că o vei supăra pe cea dragă din viața ta.

Așadar, fără prea multe introduceri, iată câteva dintre cele mai distractive cadouri pentru femei dintre care să alegi în această lună. Sau în orice sezon, indiferent de ocazie, pentru că nu ai nevoie de vreun motiv anume să îi demonstrezi că ții la ea, nu?

Citește și:

Cumpără-i ceva atipic: cadouri amuzante pentru femei

The sky is the limit aici! Recunoaștem că ne-am distrat teribil la această categorie și a fost destul de ușor să alegem câteva cadouri distractive pentru doamne și domnișoare, care mai de care mai caraghioase.

Opțiunile noastre sunt doar o mostră infimă a ce și cât poți să alegi ca să o faci să râdă în hohote, doar când o să se gândească la faptul că ți-a trecut prin cap să cumperi așa ceva. Crede-ne, nu glumim cu lucruri atât de serioase.

Să îți spunem ce ne-a plăcut. Avem pe-o parte un aparat sub formă cățeluș, simpatic de voie mare, unul care funcționează ca uscător de unghii. Așa că data viitoare când își va face manichiura se va antrena în hohote de râs.

Citește și:

Șosete drăguțe? Nu trebuie să fii prea friguros ca să vrei să porți o pereche de ciorapi cu imprimeuri super cute. Și că tot vorbim despre lucruri care plac oricui - unicornii! Până descoperim în realitate lumea magică a basmelor, putem să ne aventurăm prin realitate cu diverse elemente. Sau pur și simplu să încălțăm niște papuci de casă.

Oh, dacă este fan pisicuță, îi poți lua o lampă de veghe sub formă de felină, iar astfel mereu va avea o mustăcioasă curioasă care să îi țină companie seara la culcare.

cadouri amuzante pentru femei

Vezi aici alte produse

Cadouri romantice pentru femei: idile și idei

Bine, bine, recunoaștem aici am redefinit ideea de cadouri romantice pentru femei și am ales să îți punem la dispoziție câteva articole care vor denota grijă pentru ea. Iar asta, de la sine se traduce prin romantism.

Citește și:

Am ales să renunțăm la ideile clasice - cosmetice, parfumuri, îmbrăcăminte - și am cotrobăit prin magazine online cât să găsim produse practice.

Spre exemplu, am găsit un animal de pluș cu un tricou cu un mesaj de dragoste, un fondue în formă de inimă pentru a-și face acasă propria ciocolată caldă să o mănânce cu fructe, o ramă foto unde să poată pune o poză cu ce îi place mai mult sau un recipient pentru sucuri proaspete (pentru că sănătatea este importantă).

Cadouri romantice pentru femei

Alte idei gasesti aici

De colecție: cadouri personalizate pentru femei

Tot din colecția cadouri romantice pentru femei, poți să o surprinzi cu ceva personalizat.

Aici mesajul poate fi unul care este un inside joke, o declarație de dragoste, o replică de film sau pur și simplu un vers de cântec. Orice ai alege, ține cont să fie ceva care o va emoționa. Până la urmă și cadourile mai sentimentale o pot face să râdă de fericire.

Citește și:

Se pot personaliza căni, brelocuri, rame foto, puzzle, magneți de frigider, ceasuri, tablouri, oglinzi, suporturi de pahare, sacoși, tricouri, perne, globuri și… aproape orice. Să nu spui că nu ai știut.

adouri personalizate pentru femei

Descopera aici pretul

Cea mai frumoasă unduire a corpului unei femei este zâmbetul ei - spunea Bob Marley. Și știm că este adevărat. Că este mama, sora, colega de muncă sau o amică, știm că ne face plăcere să le vedem chicotind sau râzând.

Poți alege să lucrezi chiar tu la ceva. O idee cool care ne-a plăcut: un borcănaș interesant, în care pui bilețele cu mesaje motivaționale, să le deschidă la nevoie. O să funcționeze.

Orice i-ai oferi, ține cont să fie oferit cu drag și vei contribui să-i faci lumea mai frumoasă. Pentru că merită.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.