Setari Cookie-uri

Cadouri de Florii - idei si sugestii

Ti-am pregatit o mica lista, dar cu semnificatie, cu cadouri de Florii pentru prietenele si cunostintele care poarta nume de flori. Sunt cadouri colorate, parfumate, elegante si pline de dragoste.

Florile sunt o binecuvantare. Florile sunt minuni ale naturii. Ele aduc fericire si tradeaza sentimentele de iubire si de apreciere ale celui care le daruieste. La fel sunt si femeile care poarta nume de flori: frumoase si blande, o comoara in viata celor care le au.

De aceea sunt de parere ca de Florii cadourile ideale sunt hainele, accesoriile si obiectele cu imprimeuri florale. Sau poate o sticluta de parfum... dar tot mai emotionant este parfumul natural al unui buchet de flori.

Buchete de flori parfumate

Exista o vorba - "cu o floare nu se face primavara" - pe care as vrea sa o dezmint. Nu pot fi sub nicio forma de acord cu ea, intrucat o simpla floare, fie ca vorbim de un ghiocel gingas sau de un crin imperial, are puterea fantastica de a schimba instant starea de spirit, si uneori chiar starea fizica, a unei persoane.

Nu degeaba florile sunt un semn al iubirii si al respectului fata de cea care le primeste. Nu degeaba este recomandat sa tinem in casa flori in ghiveci sau flori proaspete de sezon. Nu degeaba printre primele desene pe care le facem la gradinita reprezinta lanuri sau buchete de flori, iar mai tarziu suntem invatati sa plantam panselute in curtea scolii. Florile sunt magice si au adesea efecte terapeutice.

Citește și:

Chiar daca multi dintre noi merg pe principiul "nu daruiesc flori pentru ca se ofilesc repede", sfatul meu este sa oferiti cat mai multe flori celor dragi. Adauga fiecarui buchet sau fiecarui fir de floare un bilete in care ai scris cateva cuvinte sincere.

Buchete de flori parfumate

Buchet Suflu de Primavara Buchet Primavara incepe cu tine

Esarfe cu model floral

Ok, poate ca nu esti de acord cu ruperea florilor din gradini sau sere si consideri ca e mai bine sa te bucuri de ele in natura. Pot intelege asta si chiar respect decizia. Probabil as fi si de acord cu tine daca nu as fi o fana infocata a lor.

In cazul asta, un alt cadou ideal pentru Florii sunt esarfele cu imprimeu floral. Pe langa modelul in ton cu sezonul, esarfele sunt adecvate anotimpului. Vorbesc despre esarfele din materiale fine si in nuante viu colorate.

Femeile le poarta la gat pentru a se proteja sau pur si simplu pentru a da o nota eleganta outfit-ului, uneori chiar si pentru a seduce, le utilizeaza pe post de accesoriu pentru geanta si chiar pentru pantaloni.

Citește și:

Esarfe cu model floral

Esarfa lila ESPRIT Esarfa multicolora ESPRIT

Bijuterii cu model floral

Bijuteriile plac doamnelor si domnisoarelor in aceeasi masura in care le plac si florile. Asta inseamna ca o bijuterie sub forma de floare este un cadou ideal pentru femeile elegante, romantice, vesnic indragostite.

O pereche de cercei cu model floral sau o brosa sub forma de floare pe care sa o poarte la inchizatura camasii sunt cele doua recomandari pentru astazi.

Bineinteles, aceste alegeri se fac in functie de preferintele si stilul celei careia vrei sa ii faci un astfel de cadou. Poti sa iei in calcul culoarea preferata, metalul preferat (argint, aur) si inclusiv dimensiunea (eu, spre exemplu, prefer bijuteriile mici, abia vizibile).

Bijuterii cu model floral

Cercei metalici cu flori Brosa cu cristale

La final iti las si cateva sugestii de mesaje pe care le poti atasa cadourilor: "Florile sunt poeziile pamantului", "Acolo unde infloresc florile exista inca speranta", "Floarea nu este floare in sine, ci in oglinda altui suflet".

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.