Setari Cookie-uri

Camasi din denim pentru o tinuta chic

Desi una dintre cele mai cunoscute tesaturi “made in USA”, denimul sau jeansul este doar popularizat de catre americani, el fiind foarte european. Chiar denumirea lor se trage de la Genoa, Italia, unde pantalonii din denim au fost fabricati. Ei au ajuns in America la mijlocul secolului al XIX-lea. Si de-acolo cu ajutorul unor maestri in denim – Levi Strauss & Co, jeansii au devenit emblematici.

Exista acea persoana care nu detine macar o perech de jeans? Ma indoiesc! Mai ales pentru ca denimul a devenit una dintre cele chic texturi, fiind folosit atat la faimosii si purtatii jeansi, dar si la alte articole de imbracaminte. Camasile din denim, de exemplu, sunt piese vestimentare extrem de populare de cateva sezoane incoace.

Asa ca astezi, am adunat pentru tine cateva modele chic de camasi din denim, pe care sa le asortezi tinutelor tale. Fie ca e vorba de un stil sport, casual, office, ba chiar de party.

1. Camasile din denim cu croiala clasica – sau altfel zis, camasile din denim de inspiratie barbateasca – croite larg, ce amintesc de “uniforma” cowboy-ilor – sunt varianta cea mai usor de asortat. Poarta acest model ton sur ton, tot cu jeans, cu fuste midi din stofa, sau cu fuste conice din piele.

Citește și:

Camasi din denim clasice

Camasa Noisy May: 109 lei; Camasa Only: 179,99 lei; Camasa lunga: 129,99 lei

2. Camasile din denim cambrate – sunt perfecte in combinatii feminine. Cu fuste-lalea, cu fiste plisate, cu fuste-clos, cu fuste cu volane, cu jeansi evazati, intr-un mix retro, a la anii ’70, camasile croite pe talie iti confera un look cool, urban dar si ladylike.

Camasi din denim cambrate

Camasa albastru spalacit: 174,99 lei; Camasa albastru deschis: 249,90 lei

Camasa cambrata: 206 lei

3. Camasile din denim in alte culori – decat cele “clasice” – albastru, bleu, indigo – sunt printre piesele sezonului. Albe, gri, negre, decolorate, in tonuri aprinse sau in nuante pastelate – si mai ales in nuante army, precum kaki-ul, camasile din denim “altfel” sunt ideale in mixuri vestimentare sporty-cool, urbane, young. Impreuna cu imprimeuri florale, alaturi de piele sau de haine de blana colorate, ori impreuna cu jachete matlasate, camasile din denim in alte nuante decat cele basic sunt optiuni pentru femeile nonconformiste.

Citește și:

Camasi din denim in alte culori

Camasa kaki: 169,99 lei; Camasa roz: 209 lei; Camasa gri: 319 lei

4. Camasile cu insertii si aplicatii deosebite, croieli spectaculoase si printuri – piele, dantela, franjuri, stofa, piele intoarsa, paiete, tinte sau capse – sunt cu adevarat pentru femeile ce vor sa iasa in evidenta. Imprimeul realizat prin decolorare pe denim este extrem de cool. Uita-te dupa stelute, de exemplu, este iarna lor!

Asortate cu jeans, pantaloni, fuste sau rochii tip sarafan, lasand la vedere detaliile diferite, camasile din denim cu insertii chic sau motive imprimate nu au nevoie de nicio alta accesorizare.

Camasi din denim cu aplicatii

Camasa cu franjuri: 279,90 lei; Camasa scurta: 139 lei; Camasa cu umerii goi: 305 lei

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.