Setari Cookie-uri

Cămăși pentru ținute business de vară

Să te îmbraci adecvat, practic dar și la modă, în temperaturile caniculare de vară poate fi o provocare. Așa că astăzi am adunat câteva modele de cămăși pentru ținute business de vară pe care le poți purta cu succes la cele 40 și ceva de grade, deși par tare departe! Și pentru că vrem să fim adevărate fashioniste, ne pregătim de pe-acum pentru cele mai tari trenduri ale sezonului cald.

Știu că încă ne temem de micile răbufniri ale iernii, însă acum trece și vom avea nevoie să fim pregătite cu o ținută office de damă potrivită în primăvară, dar mai ales potrivită la vară.

Sunt de părere că cele mai frumoase haine de purtat la birou nu sunt sobre, extrem de simple sau de austere. Cu atât mai mult în acest sezon când se poartă cămăși de vară cu broderie, bluze office de vară cu imprimeuri, pattern-uri și motive interesante (dungi, buline, flori, pătrățele tip Vichy). Se poartă bluze business de vară cu detalii interesante de croială, care automat îți vor scoate ținuta office de damă din anonimat. Alege deci și tu, de acum, haine de purtat la birou, când temperaturile vor crește. Descoperă mai jos cămăși pentru ținute business de vară și cum să le asortezi.

Citește și:

Ce cămăși pentru ținute business de vară să alegi? Optează pentru elemente de croială spectaculoase

Uh-la-la! Ce să fie mai tare în vara asta? Să fie modelele de cămăși de vară ce amintesc de croiala pijama, cu o pereche de blugi de vară sau o pereche de pantaloni-creion? Să fie modelul de bluze office de vară cu gulere-șal cu fundă mare la gât? Să fie genul de bluze business de vară cu peplum? Ori poate preferi haine de purtat la birou ceva mai feminine? Poate o cămașă cu guler-jabou ori o bluză cu drapaj?

Orice model de cămăși pentru ținute business de vară cu detalii interesante de croială ai alege, crede-mă că și cea mai simplă și banală piesă în combinație va deveni cea mai cool ținută office de damă. Eu aș asorta la cămășile și bluzele acestea business plicuri mari sau genți de mână nude sau gri.

Citește și:

Alege cămăși pentru ținute business de vară

Cămașă cu drapaj deosebit Cămasă cu guler și rever tip pijama

Cămașă albă cu peplum Tunică în dungi Cămașă cu broderie florală

Cămașă cu mâneci clopot Cămașă cu guler jabou

Ținută office de damă altfel: alege cămăși în mixuri de texturi, țesături și imprimeuri

Pe lângă aceste haine de purtat la birou cu elemente de croială spectaculoase, am ales și câteva cămăși pentru ținute business de vară cu imprimeuri și pattern-uri, ori din țesături interesante. Am ales cămăși de vară cu buline, pentru contrastul sobru-ludic.

Am optat pentru bluze office de vară în pătrățele ce amintesc de uniformele de școlăriță. Am ales bluze business de vară în dungi dar și modele cu broderie florală și asta pentru că toate sunt variante statement în jurul cărora se pot construi ținutele de purtat la job.

Citește și:

Este cu siguranță sezonul în care trebuie să alegi haine de purtat la birou care ies în evidență. Deloc cuminți. Sigur, adecvate dress-code-ului business, însă cu ceva ”în plus”. Mizează pe contraste interesante: feminin/androgin, ludic/serios. Cu siguranță modelele de cămăși pentru ținute business de vară te vor ajuta la alcătuirea unor outfit-uri originale.

Sursa foto front page – Makhmutova Dina/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.