Setari Cookie-uri

Cel mai bun prieten când călătoresc: cana tip termos Tefal cu sistem perfect antipicurare

Pentru mine, toate amintirile legate de termosuri, indiferent de formă, sunt numai plăcute. Fie că mergeam la mare sau în vacanțele la țară la bunici, orice călătorie era asociată cu ideea de băutură… caldă sau rece, după caz. Era de regulă păstrată, pentru durata călătoriei, în termos: de regulă, era un termos mare cu capac tip cană, de vreo 1-2 litri.

Ei bine, mai mare sau mai mic, tip sticlă, recipient mare sau cană, termosul rămâne pentru mine obiectul care mă trimite instant la ideea de călătorie, de drumuri, de explorări. Am mereu grijă, de aceea, să am la mine, când plec undeva, oricât de scurtă ar fi excursia, un termos cu băutură – caldă, dacă e sezonul rece.

De fapt, de regulă, îl iau mai cu spor când vine vremea rece și trebuie să plec la drum. Dacă e vară, de obicei nu-mi lipsește din termos cafeaua fierbinte, pe care o savurez oricând cât mai caldă, oricâte grade ar fi temperatura de afară.

Citește despre:

🍶 Cană termos Tefal: practică în călătorii, chiar dacă destinația e aproape, cum ar fi... biroul :)

🍶 Cana termos mini Tefal: sistem perfect de prindere în suportul de băuturi din mașină și timp îndelungat de păstrare a temperaturii ridicate a conținutului

Citește și:

Cană termos Tefal: practică în călătorii, chiar dacă destinația e aproape, cum ar fi... biroul :)

Eu m-am bucurat, așadar, să descopăr noile termosuri Tefal concepute special pentru călătorie. Adică pentru oameni ca mine, pe sufletul meu, care nu pleacă undeva la drum lung fără termosul plin cu bunătăți lichide.

cană termos Tefal pentru călătorii Vezi mai multe detalii și preț

Această cană de termos Tefal pare creată tocmai pentru mine, e exact așa cum aș avea nevoie în orice călătorie. Și dacă zbor cu avionul, îl iau gol după mine în bagajul de mână pentru a-l umple la destinație cu băuturile preferate. Are o capacitate practică (360 ml), nu e chiar cât o cană, ci depășește puțin dimensiunile, dar nu într-atât încât să nu mai poată fi ținută în mână cu ușurință pe unde mergi. Exact cât trebuie pentru o cafea zdravănă de ținut caldă până o consumi sau pentru un ceai sănătos.

Citește și:

Inclusiv designul acestei căni de termos Tefal este conceput astfel încât să îți fie foarte ușor să o ții în mână. Este învelită într-un strat de silicon non-aderent și antialunecare, fin și plăcut la atingere, care izolează bine termic, ca să nu te frigă conținutul, și face cana să nu alunece din mână și tu să o ții mai ușor.

De altfel, acest strat de silicon exterior, de culoare verde care transmit multă energie (dar vezi că îl găsești și pe albastru-închis), așa ca de început de zi, este embosat cu înscrisuri referitoare la denumiri de băuturi calde reprezentative în zone specifice ale lumii (ristretto, cafe au lait, tea etc.) – da, tema călătoriei e de acolo, din același film cu mine, cu tine, cu orice explorator dornic de noi cunoștințe despre și în lume! Ai astfel idei de fiecare zi pentru a pune alt conținut cald în cană, mereu altfel, dacă asta îți dorești.

Citește și:

cană de termos Tefal pentru călătorii cu sistem etanș antipicurare

Vezi mai multe detalii și preț

Dar cel mai mult îmi place la modul în care poți purta acest termos este sistemul de blocare antiscurgere și picurare Quick Press cu eficacitate dovedită, care îți permite să îl pui în geantă chiar și culcat, atunci când ai mâinile ocupate. Îl poți pune în poșeta de mână, fără griji că se va scurge din conținut.

Capacul de sus are un buton de blocare etanș / deblocare, foarte eficient, care se activează / blochează sau deschide cu o simplă apăsare cu degetul arătător. De altfel, când butonul este apăsat pentru deschidere, se poate sesiza cu ușurință, întrucât se lasă în jos spre a descoperi o culoare roșie, așa cum este conceput în interior capacul cănii, pentru a indica când butonul este închis/deschis.

Citește și:

Tot ce trebuie să faci e să te asiguri că ai înșurubat corect capacul termosului ca să nu ai surprize. E singurul mod care poate face ca băutura să se scurgă, în caz de înșurubare greșită – crede-mă, am pățit! Nu era cana termos Tefal de vină, ci eu, că nu înșurubasem corect capacul de deasupra. Ceea ce nu a făcut bine deloc. :D

Produsul oferă în schimb posibilitatea de a servi băutura ta preferată din toate unghiurile cu ajutorul sistemului 360° fiind și perfect ergonomic. Lichidul este ușor de accesat cu ajutorul unei simple apăsări de buton.

Cana termos mini Tefal: sistem perfect de prindere în suportul de băuturi din mașină și timp îndelungat de păstrare a temperaturii ridicate a conținutului

Designul acestui minitermos Tefal este optimizat pentru a putea fi perfect așezat în suportul de băuturi din mașină. Are prindere aderentă datorită bazei antialunecare și înveliș modern și atractiv din silicon. Așa că… ce mai aștepți? Hai la drum! Oriunde și oricum ai merge, termosul Tefal se adaptează nevoilor și dorințelor tale.

Citește și:

Îmi place la nebunie că termosul Tefal păstrează perfect temperatura din interior, a conținutului, timp îndelungat. Băuturile calde își mențin temperatura ridicată de la 4 până la 8 ore – suficient timp cât durează o călătorie, de regulă. :)

Partea frumoasă mai este și că acest termos este ușor de curățat, chiar și în mașina de spălat vase, fiind creat în partea metalică din inox – material rezistent care nu oxidează niciodată. Așadar, este conceput calitativ. Inclusiv capacul este ușor de curățat, întrucât poate fi scos și separat în două părți, ceea ce asigură o igienă sporită.

cana de termos Tefal antipicurare review

Vezi mai multe detalii și preț

Ideea de a utiliza un termos zilnic precum acesta de la Tefal, pentru cafeaua obișnuită, de exemplu, vine mână în mână inclusiv cu dorința de a salva planeta și se înscrie în curentul eco-friendly, întrucât nu mai e nevoie să utilizezi pahare de hârtie ori, mai rău, de plastic, pentru a savura băuturile calde preferate în drum spre serviciu sau destinația nouă de explorat. Mai bine îți faci tu acasă cafeaua și o pui în acest termos minunat și practic. Câștigi astfel și tu, și planeta! ;)

Citește și:

Ba chiar acest termos mini Tefal este conceput din materiale calitative și menite să protejeze sănătatea ta. Produsele din gama Travel Mug Thermal Bottles nu conțin compuși de tipul BPA. Mai mult decât potrivite pentru oricine, oricând are nevoie, că pleacă în călătorie sau destinația e doar… biroul, pentru o nouă zi de serviciu! Acum ai energia oriunde cu tine!

Foto: arhivă personală

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.